سلام عزیزان
تو کامپیوترم، من از طریق Task Manager متوجه پروسسی به نام SoundMix شدم که به هیچ وجه بسته نمی شد بعد سرچ تو وب فهمیدم که این یه ویروسه، با کاسپر اسکن کردم اما پیداش نکرد تو یه سایت ایرانی امنیتی خوندم که هیچ کدوم از آنتی ویروسها نتونستن شناسایی و پاکش کنن بهر حال اونجا نوشته بود که اگر فایل متنی با نام Stop در درایو C ایجاد کنی ویروس از کار میوفته من این کارو کردم SoundMix از Task Manager رفت و تونستم با Show Hidden کردن فایلها،منبع ویروسو که با همین نام در System32 بود پاک کنم تا اینجا همه چی خوب بود تا اینکه متوجه شدم ویندوز به یه RiskWare دیگه هم با نام Trojan.Generic آلوده شده، به این صورت که تمام فولدرها تبدیل به Application شدن و سایز همه شون هم شده 65KB ! هر فولدری که باز می کنی کاسپر اخطار میده که Trojan.generic شناسایی کردم و دو تا گزینه قرنطینه کردن و Terminate کردن بهم پیشنهاد میده من ترمینیتو میزنم قبول می کنه بعد میگه RollBack کن سیستمو ، من این کاروهم میکنم بعد میزنه Succeed ، اما این پایان ماجرا نیست! چون با ورود من به یه فولدر دیگه این قضایا دوباره تکرار می شه ، نمیدونم ، ولی فکر میکنم که این یارو با هر بار باز شدن یه فولدر خودشو لود میکنه! حجم درایوها پره اما چیز زیادی توشون دیده نمیشه و در داخل درایو F با وجود پر بودن هیچی دیده نمیشه! وقتی هم که یه فولدر جدید درست می کنی وقتی میای بیرون دوباره میری تو دیگه نیست! البته اینو هم بگم که Folder Option مشکلی نداره و گزینه Show Hidden فعاله ولی نمیدونم چرا اطلاعاتم دیده نمیشن، راستی یه پروسس جدید هم اومده که اسمش SE TOOL3 و بسته نمیشه! یکی دیگه هم هست که اینجوری نوشته اسمشو: 2007543675-... ! البته این بسته میشه ولی ریستارت بعدی دوباره میاد! خدایا چه بدبختی گیر کردم! چه همه ویروس........ :18:
حالا الان من چیکار کنم ویندوزعوض کنم... حقیقتش من تو کار موبایلم و درایو ویندوزم پر باکس موبایله اگه عوض کنم که اینام همه پریدن! اینوهم بگین که اگه ویروسو تونستم پاک کنم آیا این آلودگی تو باکس هام میمونه یا نه....
لطفا به سوالاتم پاسخ بدین خیلی خیلی ممنون