خب... تو پست قبل قبلیم عنوان کرده بودم که بعد از نصب پچ رسمی اخر, در بعضی جاها مشاهده شده که مشکلات اجرای بازی رفع نشده و یا خرابتر شده... فعلا صبر کن برای پچ های بعدی.نقل قول:
Printable View
خب... تو پست قبل قبلیم عنوان کرده بودم که بعد از نصب پچ رسمی اخر, در بعضی جاها مشاهده شده که مشکلات اجرای بازی رفع نشده و یا خرابتر شده... فعلا صبر کن برای پچ های بعدی.نقل قول:
ok مجبوریم صبر کنیم برای پچ اصلی . اینم شد مثل GTA IV که اولا هم افت فریم داشت هم نصف تکستچرا لود نمیشد . بعد یه پچ دادن درست شد .
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم و هیچ پچی نریختم...کرک هم SkidRow هست...
میشه لینک همه پچها و کرکهاش رو بزارید...
ممنون..
داداش یه یکم بگرد تقریبا تو هر دو صفحه یک صفحه اش یک نفر درخواست کرک و پچ کرده خوب همین صفحه قبل دوستمون گذاشته
دوستان من این بازیو چند وقته که خریدم ! اما با بازی های دیگه مشغول بودم وقت نشد ! حالا به نظرتون اینو شروع کنم (با توجه به مشکلاتی که دوستان ذکر میکنند!) دوست ندارم بازی حروم شه و تجربه ی بدی تو ذهنم بزاره و منتظر یه پچی چیزی بمونم که میکلات بازی رو از بین ببره یا همینجوری برم ؟!نظرتون چیه ؟! عجله ای هم ندارم :5:
داداش من خود کرکی که توی سی دی بود بازی رو تا اخر رفتم و فقط یکمی خیلی خیلی کم یه تو مرحله افت فریم داشت بعد هم مرحله اخر باید برای چند لحضه بازی رو از حالت فول اسکرین در بیاری همین ... مشکلات زیادی نداره از من میشنوی بازی رو شروع کن
ارزشش رو داره . توی دو روز بازی رو تموم کردم
سلام
من سی دی بازی رو ندارم
تو نت بوکم هم ارور می ده
video card or driver doesnt support UBYtT4EN vertex data
ویندوزم سون هست
کسی راهکاری داره ؟
دوم این که می تونم بازی نصب شده رو تو پی سی کپی کنم؟
ممنون
مشخصات سیستمو بده :دینقل قول:
یارو با یه سیستم ضعیف افت فریم نداره یکی با سیستم خفن افت فریم داره . کلا این بازی رو از نظرم بازی نکن مثل من از بازی زده میشه تا پچ بیاد واسش .من الان احساس میکنم بازی بسیار آشغال و ضعیف تر از Medal of honor ولی خب اینطور نیست . فقط به خاطر همون افت فریم یه همچین احساسی به آدم دست میده
بعد از اونکه ودز دراگویچ را میکشه تو مرحله بعد که با رزنوف میره و کسی نباید ببیندش و از نور هلکوپتر هم دوری کنه
من هر کار میکنم میبینن منو
چکار کنم؟
وودز میزنه کراوچنکو رو میکشه نه دراگوویچ رو.نقل قول:
حتما جای اشتباهی میرین و گرنه خیلی سر راسته مسیر حرکتتون... شما یه نگهبان رو میزنین بعد میرین زیر سایه بون. کانتینر که اومد پایین مسیر پشتشو ادامه میدین و بعد از رد شدن نگهبون ها خدمت سربازی رو میرسونین که پشتت با شماست. بعدش هم بازم میرین زیر سایه بون بعدی...