کدوم بازی ؟نقل قول:
این فقط تست ساخت یه اسلحه هست
حکم تمرینو داره
رو ریگ و اسکین کاراکتر هم دارم تمرین میکنم اما بازی نیست چون فعلا وقت بازی سازی ندارم و کار اصلیم عملگیه:31:
Printable View
کدوم بازی ؟نقل قول:
این فقط تست ساخت یه اسلحه هست
حکم تمرینو داره
رو ریگ و اسکین کاراکتر هم دارم تمرین میکنم اما بازی نیست چون فعلا وقت بازی سازی ندارم و کار اصلیم عملگیه:31:
سلام
از دوستان کسی در مسابقه KashanGDC شرکت کرد؟
البته میدونم ربطی نداره ، ولی یونیتی بازا اینجا جمع هستن ، میخواستم نظرتون رو بدونم.
سلام
یک نظر داشتم نکته های مهم این تایپیک رو بصورت پی دی اف یا هر چیزی در بیارید بهتر از اینکه هرکی میخواد بیاد تو تایپیک باید 176 صفحه رو بگردخ
سلام.
من این کد رو نوشتم :
کد:var move = Input.GetAxis("Horizontal");
این شرط رو هم براش گذاشتم :
این کد رو برای تغییر جهت چرخش به صورت Smooth برای پلیر قرار دادم:کد:if(move > 0) {
moveDirection.z = Input.GetAxis("Horizontal")*normalSpeed;
}
else if(move < 0) {
moveDirection.z = -Input.GetAxis("Horizontal")*normalSpeed;
}
با زدن کلیدهای A و D دفعه اول چرخش Smooth هست ولی با چند بار این کارو کردن چرخش نرم دیگه انجام نمیشه؟کد:
var tt = Quaternion.AngleAxis(180, Vector3.up);
transform.rotation = Quaternion.Slerp(transform.rotation, tt, Time.time * .1);
و خداوند ذهن انسان جست و جو گر علم تعیین نمود و سازندگان یونتی LerpAngle برای تغییر نرم با ضریب 0.005 قرار گذاشتند
با سلام!
من با هزار بد بختی و خواند مطلب تونستم یک حالت در بیارم که کارکترم در بیاد ولی 2 مشکل دارم:
1.اینکه کارکترم در 3d max در حالت راه رفتن هست ولی در انجین فقط جلو عقب میشه و حرکت راه رفتن را نشون نمیده
2. وقتی به جلو میره میره وسط زمین دوباره بیرون میاد.
سلام.
دو تا مربع از سمت چپ میخوام بیان تو صفحه و از سمت راست برن ، اینکارو کردم ولی میخوام یه شرطی بذارم که اگه مربع 1 تو صفحه بود مربع 2 نیاد توصفحه. چه طوری میتونم این شرط رو بذارم ؟
سلامنقل قول:
باید از Trigger استفاده کنید . بعد یه کد بنویسید که اگه مربع یک وارد این Trigger شد مقدار متغیر یک بشه اگه نشد صفر باشه و یا اگه خارج شد صفر بشه بعد یه شرط قرار بدید که اگه یک بود مربع دوم وارد نشه ولی اگه صفر بود وارد بشه . تمام . کار خیلی ساده ای هست . Trigger رو تو رفرنس یونیتی سرچ کنید همچی دستتون میاد .
سلامنقل قول:
عزیز من منظورت رو درست نمیفهمم ! یه فیلم بگیر آپ کن شاید تونستم کمکت کنم .
سلام ,
چطوری از کلاسی که خودم نوشتم استفاده کنم؟ از GetComponent<> استفاده کردم ولی میگه باید نمونه بگیری از کلاس از کلاس با new نمونه گرفتم میگه باید از GetComponent<> استفاده کنی!!!