خب صفحات قبلی رو نگاه کنین. در مورد این بازی صحبت زیاد شده و نظرات موجوده... :eh:نقل قول:
Printable View
خب صفحات قبلی رو نگاه کنین. در مورد این بازی صحبت زیاد شده و نظرات موجوده... :eh:نقل قول:
سبک بازی اول شخص و اکشنه از نظر صدا گذاری عادی (مثل بتل فیلد تکنولوژی دالبی نداره)نقل قول:
گیم پلی خوبی هم داره حتی به نکات ریزی مثل تعویض خشاب تو شرایط مختلف هم دقت شده(تو درگیری ها سریعتر و متفاوت reload میکنه)
امکانات nanosuit جدید جذابیت بازی بسشتر میکنه
ودر نهایت گرافیک بازی هم حرف نداره مخصوصا با پچ های جدید و دایرکت ایکس 11 و ... که این اواخر داد
راستش از نظر داستان چیز زیادی متوجه نشدم :31:
دوستان با چه عینکی میشه 3 بعدی بازی کرد؟
اگر کسی 3 بعدی بازی کرده لطفا توضیح بده
میشه لینک دانلود پچ رو بزارین؟؟؟نقل قول:
یه باگ خنده دار پیدا کردم بد نیست ببینید :31:
توی این صحنه که میبینید این ماشین باید حرکت میکرده میومده جلو ولی همونجا وایساده بعدشم که رفتم جلو پیاده نمیشن
(خیلی خونسردن):27::31:
محتوای مخفی: 1
با سلام
نسخه 3 این بازی کی منتشر می شه ؟
با تشکر - شاد باشید:40:
دوستان کسانی که crysis2 را با Direct x11 وتنظیمات ورزولیشن فول بازی کردند ایا گرافیکش واقعا از CRYSIS WARHED با Directx10 و تنظیمات ورزولیشن فول بالاتره یا warhed بالاتره؟
C2با DIRECT X 9که ازWARHED D10که خودم دیدم تا یه حد قابل محسوسی از نظر گرافیک پایین تره وچون کارتم
8800GTX ونسخه Direct x 10رو داره نتونستم crysis2 D11که تعریفشو شنیدم رو اجرا کنم و با WARHED مقایسه کنم.
بازیش عالی هست
من برای xbox دانلود کردم نیاز به update جدید هم نداره :) :8:
دوستان کسی مقایسه نکرده جواب پست مارو بده؟ برام مهمه.نقل قول:
پ ن پ پایین تره :18:نقل قول:
این چه سوالیه میپرسی دوست عزیز :18:
خب مشخصه ورژن دوم از اولی بهتره.
نسخه ی اولی گرافیک خوبی داشت ولی یکی از بزرگترین ایراداش این بود که خوب بهینه سازی نشده بود به همین خاطر به سیستم خیلی فشار میورد واسه اجرا، ولی ورژن 2 اینطور نیست.:20: