نميدونم شايد اصل مساله رو متوجه نشدم!
Printable View
نميدونم شايد اصل مساله رو متوجه نشدم!
رضا جان ببین ما اصلا این مسئله رو با این فرضیات در نظر نگیر فرض کن که از شهر الف به شهر ب 5 راه داریم واز شهر ب به شهر ج 4 تا راه هست :
خب در کل به 20 روش میتونیم از شهر الف به شهر ج بریم این قسمت رو که بر اساس اصل ضرب حل کردیم که مشکلی نداری . . .
حالا مسئله میاد یه حکم جدیدتر اضافه میکنه که میگه اگه از یه راهی حالا فرقی نداره کدوم راه باشه از الف به ج رسیدی دیگه از اون دوتا مسیر واصل که از اولیش از الف به ب رفتی و ازدومیش از ب به ج رفتی از اون دوتا دیگه بر نگردی پس برای حالتای برگشت از 5تای بین الف و ب یه دونه کم میشه و میشه 4تا و از 4تای ب به ج یه دونه کم میشه و 3 حالت میمونه که بر اساس اصل ضرب میشه 12 حالت برای برگشت برای رفت هم که 20 تا حالت داشتیم حالا در مجموع 140 حالت داریم که رفت و برگشت بدون مسیر تکراری رو داریم
امیدوارم خوب توضیح داده باشم اینو :D:D:D:D
میدونید طبق اصل ضرب برای اینکه از a به c برسه، 2*3 راه وجود داره. یعنی 6 حالت. حالا فرض کنیم این راه را طی کرده و رسیده به c. پس یکی از راههای b به c و یکی هم از راههای a به b انتخاب شدهاند و شما دیگه حق ندارید اونها را انتخاب کنید و خیلی راحت کنار میذارید! یک راه از c به b و دو راه هم از b به a دارید که طبق اصل ضرب میشه 2 راه. و در نهایت 6*2 که میشه 12.نقل قول:
ویرایش: شکل اضافه شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکل 1 مسیر رفت هست.
در شکل 2 یک مسیر رفت انتخاب شده (قرمز رنگ)
در شکل 3 مسیر انتخاب شده حذف شده و مسیرهای برگشت مجاز نشون داده شده
elendil جان ممنون از توضيحاتتون!
اما من با اين قضيه كنار نميام كه چرا يه مسير هنگام برگشت كم ميشه؟ هر چي رو شكل هم نشون ميدم هيچي... اگه ميتونستين رو شكل نشون بدين خيلي خوب بود!
فکر کنم این شکلی که توی پست قبلی گذاشتم واضح باشه، یه نگاه بکن :)نقل قول:
طبق فرضیات مسئله از a به b سه روش داریم و از b به c دو روش درسته حالا فرض کن که یه نفر از مسیر 1 از a به b رفت و از مسیر 4 از b به c
حالا وقتی میخواد برگرده حق نداره از مسیر 4 برگشت داشته باشه چونکه از c به b همون مسیرهایی هست که وقتی میخوایم از b به c بیایم یعنی حالا که مسیر های 4 و 5 برای سی و بی هستش ما از 4 اومدیم ( دقت کن که اینجای مسئله به مسیری که از اون از آ به بی اومدیم کاری نداریم فقط دوتا مسیر بین بی و سی رو در نظر میگیریم ) حالا که مسیر 4 رو اومدیم یه خط روش بزن چونکه صورت سوال به ما گفته که حق نداریم از مسیر تکراری برگردیم حالا ما از مسیر 5 که تنها مسیر بازگشتیمون به بی هست برگشتیم به بی ( در اومدن فرض کرده بودیم که از مسیر 1 اومدیم به بی ) حالا مسیر 1 رو هم یه بار ازش گذشتیم توی اومدنمون و فقط مسیر های 2 و3 میمونن که میشه ازشون برگشت یعنی برای برگشت شده یک حالت از سی به بی و دوحالت از بی به آ
:D:D::D:D:D
امیدوارم دیگه ابهامت برطرف شده باشه :D:D:D
سلام
خوب با قسمت اول که 2*3 طريق براي رفتن هست که مشکلي ندارين.خوب حالا فرض کنين تو نقطه c هستين و مي خواين يرگردين به b.دو تا راه هست ولي شما فقط از يکيش ميتوني استفاده کني چون از اون ديگري براي اومدن استفاده کردين.پس مثل اينه که فقط يه راه دارين.وقتي رسيدين
به نقطه b حالا بايد برين به a. سه تا راه هست ولي اينجا هم باز از يکي نمي تونين استفاده کنين پس مي مونه 2 تا.و در کل 2*1 راه براي برگشتن سر جاي اول هست.
و نهايتا 2*6 راه براي رفت وبرگشت.
قاعدتا وقتي با 3*2 مشکلي ندارين با 2*1 هم نبايد مشکلي داشته باشين چون دقيقا شبيه هم هستن.
فکر ميکنم شايد مشکل شما اينه که فکر ميکنين 6 راه براي اومدن هست و حالا يراي برگشت يکي حذفه و 5 تا مي مونه.اگه اين طوريه به اين نکته توجه نکردين که فقط همون يک حالت رفت نيست که غير مجازه بلکه چون راه 2 قسمته شما از هيچ کدوم از قسمت ها ديگه نبايد استفاده کني.مثلا اگه از راه 1-2 رفتين حالا نه تنها 1-2 بلکه 2-2وکلا هر ترکيبي که اولين راه 1 يا دومي 2 باشه صرف نظر از اون راه ديگه غير مجازه.
بچه ها این سوالو که خوندمو حل کردم خوشم اومد ازش گفتم اینجا هم بزارم شاید خیلی ها یه سری ابهامات داشته باشن که با این سوال هم برطرف بشه
در یک مسیری اتومبیلی با سرعت ثابت 20 متر بر ثانیه در حال حرکت است از 36متر جلوتر ، اتومبیل دیگری با شتاب 2 متر بر مجذور ثانیه ، از حالت سکون شروع به حرکت میکند . در این حرکت اتومبیل ها دوبار از هم سبقت میگیرند . فاصله زمانی بین این دو سبقت کدام است ؟
1 ) 22 2 ) 24 3 ) 16 4 ) 18
سلام.نقل قول:
معادله مکانش میشه x=20t
معادله مکان دومی هم میشه x=t^2+36
2تا معادله رو مساوی قرار میدیم t درمیاد 2 و 18.
که اختلافشون 16 ه.
فردا رو بگو ...
قلم چی:19:
خوندین همتون دیگه :31:
نمیشد فیزیک 3 هم جایگزین داشت فردا؟!
حالم از مدار به هم میخوره...
ممنوناز نظرتوننقل قول:
اگه توجه کرده باشید من گفتم برای بعضی از مسائل کار می کنه و هنوز هم می گم حتی بهتر از روش مستقیم هست.الان همین مسئله رو در راه مستقیم 5 دقیقه ای حلش کردم ولی با مهندسی معکوس 1دقیقه ای.
راستی من کنکور دادم:27: تموم شده رفته.