خیلی باحال بود :26::38::31:نقل قول:
Printable View
خیلی باحال بود :26::38::31:نقل قول:
من که ساتیو دارم:نقل قول:
1- فیلم برداریش که wvga هست و واقعا کیفیت عالی داره.:46:
2- در مورد عکاسی هم که فکر نکنم گوشیی به پاش برسه :31:
3- کیفیت صداش چه تو هندز فری چه خود گوشی خیلی خوبه :5:
4- باطریشم روزهای اول بازی در میاورد اما حالا سه روز شارژ نگه میداره :13:
حالا این ساتیو بود در مورد امنیا و ویواز چیزی نمیدونم :8:
امیدوارم که درست انتخاب کنی :11:
سلام
دوستان كي تونسته رو ساتيو گارمين رو نصب كنه؟
من ورژن 5006و 500.5 رو ريختم serch ميده ولي نقشه رو نمياره 2 ساعتم بيرون محوطه باز بودم جواب نگرفتم !!!!
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
سلام
من وقتی #7370#* رو می زنم که ریست کنه ، یه کد می خواد ، من 12345 و 00000 و 0000 رو امتحان کردم ولی کد ارور میده
حالا می خواستم ببینم باید چه کدی رو وارد کنم؟
مرسی
حالت default که 0000 هستش ولی کلا گوشیهای سیمبین بعد از فرمت با همین کدی که شما گفتی به کد default برمیگردن و در بعضی گوشیها اگه با سه دکمه فرمت کنی کد هم نمیخواد ولی بعد از فرمت به کد default برمیگردهنقل قول:
من تا به حال satio رو با سه دکمه فرمت نکردم شما امتحان کن: سه دکمه پایین گوشی+دکمه power (دکمه روشن و خاموش)
با همین روش i8910 سامسونگ فرمت میشه و روی اون تست شده
گارمینو نمیدونم اما من اسمارت کام نصب کردم خوبم جواب میده :46: فقط باید ورژن مخصوص اینجور نرم افزارو نصب کنی که با صفحات لمسی سازگار باشه مگر نه جواب نمیگیری :13:نقل قول:
برا گارمینم یه سر به اینجا بزنی جواب میگیری [PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294309[/PHP]
آخ خ خ خ خنقل قول:
این داداش داریوش ما هم از دست رفت.:18:
آخه داریوش جان از چیه این مطلب شما تشکر کردی :13: بعضی وقتها واقعا مشکوک میزنیا:31::31: نکنه از فریمور 35 گوشیته:31::4::16::15:
ببخشید پستام دوتا شد آخه یه دفه تشکر داریوش جانو دیدم نتونستم طاقت بیارم:43::43:
مموری 8 گیگ ساتیو یه مشکلی پیدا کرد و فرمتش کردم بالاخره.
حالا حجم رو میزنه 7.4.
به نظرتون درسته؟طبیعی هست؟
توی مموریه من یه AUTORUN.INF هست . ویروسه ؟!!!!
میشه تنظیماته خوب و کلی برای عکس انداختن رو بگید ؟ منکه تا حالا نتونستم عکس خوب و در حد 12 مگاپیکسل باهاش بگیرم:41:
خود ویروسه.
حالت اتوماتیک خوبه که.
باید خودتون مرتب تغییر بدین تا حالت دلخواه رو پیدا کنید.