موتور L4 فقط برای پارس ELX بود که دیگه تولید نمیشه و ELXهای جدید موتور هشت سوپاپ دو لیتری دارننقل قول:
پارس lx هم موتور TU5 1600 داره
موتور AL4 روی 405 نذاشتن
405 GLX موتور XU7 1800
405 SLX موتور TU5 1600
Printable View
موتور L4 فقط برای پارس ELX بود که دیگه تولید نمیشه و ELXهای جدید موتور هشت سوپاپ دو لیتری دارننقل قول:
پارس lx هم موتور TU5 1600 داره
موتور AL4 روی 405 نذاشتن
405 GLX موتور XU7 1800
405 SLX موتور TU5 1600
اقا چرا یه سری 405 های glx رو کیلومترشون 220 تا زده یه سریا 200 تا؟
الان مدل 94 glx داشبورد سوناتایی زده 220 تا. موتورهاشون فرق داره؟
سلام من سمند موتور پژو دارم سمت چپ موتور تقریبا زیر پیچ سرسیلندر روی سوراخی که سییلندر ماشین داره روغن جمع میشه یه بارم با سرنگ کشیدم بعد از 200کیلومتر باز پر شد ؟؟معما شده برام ایا اگر پیچ سر سیلندر شل باشه همچین مشکلی پیش میاد؟:n37:
سلام منم سمند موتور پژو دارم رفتم روغن عوض کردم بعدفیلتر عوض نکردم 4لیتر روغن ریختم توماشین بعد گیج رو کشیدم بیرون دیدم روغن کمه بعد اومدم بیرون دوباره نگاه کردم دیدم کمه موندم روغن کجا رفته؟؟!!!
ببرید مکانیک نشون بدین تا آچارکشی انجام بدن و واشر درب سوپاپ رو چک کنیدنقل قول:
سلام خسته نباشید سمند موتور پژو سیستم مالتی پلکس مدل90دارم
مشکلم اینه که کولرکار میکرد قبل از اینکه صفحه کلاچ باز کنم بعد باز کردنو... روشن میکردم هی قطع و وصل میشد الان دیگه اصلا اون صدای تیک نمیکنه فیوزش رو چک کردم اوکی بود در ضمن اون لوله های گازو چک کردم از لوله Hیه حالت روغن سفید زد بیرون ازLیه حالت هوا شایدم گاز که بوی خاصی داشت ممنون میشم جواب بدید مرسی.
به باتری ساز مراجعه کنیدنقل قول:
باید کمپرسور کولر بررسی بشه
سلام دوستان کمک فنر خوب برای 405 چی پیشنهاد میدین؟
فقط از مارک کوشاوران بخریدنقل قول:
سلام خسته نباشید استاید عزیز
ماشین پارس دوگانه مدل 89 دارم یک مشکلی چند وقتی واسم پیش اومده نتونستم حلش کنم ممنون میشم دوستان کمک کنن
1 ماشین وقتی سرد هست در حرکت ابتدای در بعضی مواقع شروع به لرزش شدید می کنه در صورتی که وقتی گرم باشه این لرزش نداره ((صفحه کلاچ 3 ماه است که عوض شده)
2 ماشین رو دنده 2 لرزش داره که به فرمون و دنده میزنه البته این لرزش در بیشتر اوقات هست و بعضی اوقات هم نیست جلو بندی بردم بوش طبق ها رو عوض کردم بولبورینگ چرخ رو عوض کردم پلوس رو مجدد گریس کاری کردم ولی همجنان این مشکل هست و فقط هم روی دنده 2 این مشکل هست
ممنون میشم کمک کنید مشکل رو حل کنم .