دنون باشه ميتونم كمك كنم؟نقل قول:
Printable View
دنون باشه ميتونم كمك كنم؟نقل قول:
منظورت بلوری پلیر هست؟
چه مدلی؟ در بعضی پلیرها اگر یک سری کد رو اگه بزنید رجیون باز میشود.
نقل قول:نقل قول:Philips BDP7500B2
بلوری خریدی؟ :46:
این کارو انجام بده ببین جواب میده:
تو دستگاه دیسک نباشه بعد دکمه Home رو روی کنترل فشار بده بعد این دکمه ها رو به ترتیب بزن 1389310
نزدیکه بخرم فقط اگه اون ورژنی رو که می خوام داشته باشن مظافا اینکه قیمت ها به شدت متغیر و بالا و پایین است! یه جا 390 هزار تومن یه جا هم 360 تومن! 30 هزار تومن اختلاف قیمت... من خودم رویوهای این دستگاه رو خوندم... ظاهرا که دستگاه خوبیه و خیلی ها ازش تعریف کردن حالا اگه دوستان هم اینجا نظری دارن خوشحال می شم بدونم... BDP7500/B2نقل قول:
سلام
اگه ممکنه خیلی فوری جواب منو بدید .من dvd recorder PHILIPS میخوام .دوستی تا چند روز دیگه بانه میخاد بره .مدل باحالی که میدونید رو بگید.هارد داخلی هم اگه داشت چه بهتر
قربونتون
فيليپس من شنيدم هنگ ميكنه.نقل قول:
پايونر و سوني مطرح هستند.
ال جي هم خيلي خوبه.
سلام دوستان:
من یه dvd player میخوام برای مادرم که در زمانهای بیکاری بتونه فیلم و سریالهایی که دانلود میکنم را روی فلش و یا بصورت dvd ببینه
پسوند اکثر فیلمهای من:
avi-- wmv --mkv-- و خود dvd , cd های رسانه دنیای هنر
ممنون میشم منو برای خرید یک دستگاه که قیمتش هم مناسب باشه و کار کردن برای ادم مبتدی راحت باشه معرفی کنید
یا علی- ادیب
ادیب جان اگه صفحات قبلی این تاپیک رو بخونی جوابت رو پیدا می کنی... اما فقط جهت یادآوری می گم که هیچ دستگاه DVD Player وجود نداره (یا من ندیدم) که بتونه MKV پخش کنه اونم از USB پخش کنه!!! فرمت های مثل Divx و WMV و... هم اگه رزولیشن بالایی نداشته باشن معمولا می شه از رو USB پخش کرد. در مورد دستگاه هم می تونی تو مشخصاتش به این گزینه توجه کنی که آیا User Friendly هست یا نه اگه باشه معمولا کاربری ساده تری دارند.نقل قول:
سلام دوستان.
یک dvd player میخوام بخرم با این خصوصیات
1- تا میتونه زیرنویس ساپورت کنه.
2- فلش بخوره
البته میدونم که اکثرشون این فابلیتها را دارن اما کدوم بهترینه.
ممنون
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
چند هفته پیش تو یه فروشگاه رسمی سامسونگ دیدم که mkv را ساپورت میکرد. البته حدود 300000 هزار به بالا بود. صبر میکنیم ارزونتر بشه بخریم!نقل قول: