آره 4گیگش 69 تومن و 2گیگش 60تومنه (حدودا)
در باره ی صداش دوستانی که داشتن و صاحب نظرن باید جواب بدن...
Printable View
آره 4گیگش 69 تومن و 2گیگش 60تومنه (حدودا)
در باره ی صداش دوستانی که داشتن و صاحب نظرن باید جواب بدن...
نقل قول:استفاده از پلیر بدون صفحه سخته کمی حالت صدای سن دیسک با سونی فرق میکنه ولی عموم معتقداند که سری X از همه سن دیسک ها خوش صدا تره ولی 400 تومن کجا 60 تومن کجا برای همین بیشتر به سمت سن دیسک روی میارند ولی حالا که داری استفاده کن.نقل قول:
فکر کنم راه حل مشکلت چیز دیگه ای باشه برات PM میدم.
مرسی راستش اون amp ور که گفتی نمیتونم تهیه کنم ولی دوست دارم یه cowon بگیرم ولی ارزون باشه گرون نباشه ببینم چطوره ولی میکن صدای مدل هاش با هم فرق داره
ولی یه e2 میگیرم
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
در ضمن من قبلا شافل نسل جدید رو داشتم یعنی همین جدیده خیلی خوب وبد یعنی من با هاش حال میکردم فقط مشکلش این بود که ایرفونشو نمیشد عوش کرد همین
خدا خیرت بده کاشکی براسا کیفیت صدا و کیفیت کلی دستگاه هم رتبه بندیشون میکردینقل قول:
ایشاله دوباره تا صبح آن شی جواب من رو بدی :41::41::41:
راستی یه سوال این cowon ببلندیه صداش در چه حده
من کلا این پلیر هارو داشتم ipod nano 3g - ipod shuffle - ipod touch - xfi - iriver e150 sony walkamn x و سونی از همه بهتره بوده از نظر صدا عالی بوده یعنی ولی الان احساس میکنم به صدای بلند تر احنایج دارم اخرش فکر کنم کر شم :31:
آقا کوون عالیهنقل قول:
واقعا عالیه
منم خودم کریتیو zen neeon2 دارم،سامسونگ،z-cyber،سونی داشتم،اما واقعا .واقعا الان یک سال cowon u5 دارم،صداش عالیه
خیلی ازش لذت میبرم
خوب منم فردا میرم بگیرم البته e2 رو
راستی مدل گرون تر از e2 چیه مثلا 100 تومن باشه
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
راستی از کجا بگیرم که ارزون باشه با گارنتی امرتات باشه
متاستفانه تو مدل هایی که هنوز تولید می شه بعد E2 I9e 4gig هس که 140 تومنه
باز از آقای عثمان بپرس ببین می تونه u5 یا I7 برات گیر بیاره یا نه
هم نمایندگیش تو پایتخت هست هم از می تونی از آقای عثمان بخوای کمکت کنه
مدل u5 چنده
صداش از e2 بهتره یا نه ؟
من پرسیدمنقل قول:
U5 که دیگه خیلی وقته نوئش نیست،i7 هم خودم میخوام بخم،اونم متاسفانه دیگه نیست تو بازار....
حالم گرفته شد :41::41::41::41: