سلام
من تو ترجمه هام یه جاهایی رو مشکل دارم یه کم زیاده ...
ممنون میشم اگه کمکم کنید .:11:
where the average number of full-time equivalent (fte) students per computer in england improved from 8.2 students per computer in 1999 to 4.8 in 2005.
اون قسمت قرمزش.
****** در حالیکه متوسط تعداد دانش آموزان تمام وقت ...
the british educational communications and technology agency (becta) survey of ict in further education in england found that despite rising levels of infrastructure provision the number of colleges stating they had difficulty meeting demand had risen in recent years, from 28 per cent in 2001 to 40 per cent in 2005.
While this change may be partly attributable to random effects, for example different colleges responding in different years, it seems probable that it is also because demand is rising as student numbers and levels of use increase.
**** یه چیزی شبیه تحصیلات تکمیلی خودمون .. تحصیلات پس از دیپلم ... عالیه
*** در براورده کردن تقاضا مشکل داشته اند ، طی سالهای اخیر افزایش یافته
**** مثلا اینکه کالج های مختف در سالهای مختلف به سوالات پاسخ داده اند ، به نظر می رسد که افزایش تعداد دانش پژوه و میزان استفاده ، در این افزایش تقاضا موثر بوده باشد.
خودم ناقص الخلقه معنی کردم ولی نمیدونم درسته یا نه ؟!
بررسی آزانس فناوری و ارتباطات آموزشی بریتانیا در مورد ict در ؟؟؟؟؟؟؟ در انگلستان نشان داده که علی رغم افزایش سطح اماده سازی زیربنای تعدادی از آموزشکده های کشور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از 28 درصد در سال 2001 به 40 درصد در سال 2005 رسیده است (؟).
در حالی که این تغییر ممکن است تا اندازه ای وابسته به تاثیرات تصادفی باشد (؟)..برای مثال اموزشکده های مختلف ؟؟؟؟
as part of the survey of ict in further education, colleges in england were asked whether the particular use is employed in all, most, some, few or no programmes
*** بعنوان بخشی از تحقیق ict در زمینه تحصیلات عالیه ، از کالج های انگلستان خواسته شد که مشخص کنند که یک کاربرد خاص ، در همه برنامه هاست ، یا در اغلب/بعضی/اندکی/هیچکدام ...
use levels varied across the curriculum, with ict as a course subject inevitably the
highest
*** سطح کاربرد در سرفصل های مختلف درسی متفاوت بود ... دروس مرتبط با ict طبیعتا بالاترین میزان کاربرد را داشتند.
there was an increasing trend for network access in hall of residence,whit network access point reported in 75 per cent of rooms
*** گرایش به دسترسی به شبکه در خوابگاه ها افزایش نشان می دهد . تقریبا در 75 درصد اتاق ها ، اتصال به شبکه برقرار است .
ببخشید اگه زیاد شد .ولی خوب بازم اشکال دارم :19: