ارومچی پینگت خوبه که . فقط فکر نمیکنی با نداشتن برست دیگه مخابرات مقرون به صرفه نیست ؟ الان سرویس من و شما از لحاظ پینگ و دانلود برابرن ! من ماهیانه 10 تومان میدم !
Printable View
ارومچی پینگت خوبه که . فقط فکر نمیکنی با نداشتن برست دیگه مخابرات مقرون به صرفه نیست ؟ الان سرویس من و شما از لحاظ پینگ و دانلود برابرن ! من ماهیانه 10 تومان میدم !
ممنون ناصرنقل قول:
بله حق با شماست، ولي من از كجا بايد ميدونستم كه مخابرات از اول مهر برست سرويسهاش رو حذف ميكنه، تا آخر شهريور سرويسهارو دوبل ميبستن، من به هواي همين دوبل بستن دوباره تمديد كردم ولي بعدش ضد حال زدن
جاي شكرش باقيه كه اولا 1 ماهه تمديد كردم دوما همين 512 رو هم واقعا بدون كوچكترين كمفروشي دارن تامين ميكنن چيزي كه اصلا نميشد انتظارشو داشت
در مورد پينگ هم بايد بگم كه وضعيتم ميتونست خيلي بهتر از اينا باشه، بطرز وحشتناكي مشكل نويز دارم كه هم از خط تلفن خونه س هم از مخابرات، يعني نور علي نور شده وضعيت نويز، اگه نويز نداشتم فكر كنم كه پينگم حداقل 20ms واسه سرورهاي خارجي پايينتر ميومد (البته با اسپيدتست)
وضعيت نويز و پينگ گوگل - ساعت 17 امروز
Pinging google.com [209.85.148.147] with 32 bytes of data:
Reply from 209.85.148.147: bytes=32 time=336ms TTL=47
Reply from 209.85.148.147: bytes=32 time=337ms TTL=47
Reply from 209.85.148.147: bytes=32 time=316ms TTL=47
Reply from 209.85.148.147: bytes=32 time=335ms TTL=47
Ping statistics for 209.85.148.147:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 316ms, Maximum = 337ms, Average = 331ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا كه نويز نداشتم تست كرده بودم، گوگل روزها خيلي كم احتمال داشت بالاي 200 پينگ بده بجز چند ساعت (حدود 4 ساعت) كه ترافيك شبكه زياد ميشد اكثرا بين ساعات 5 تا 9 شب كه در اين حالت هم پينگ حدود 220ms ميشد نه بيشتر
وضعيت نويز و پينگ گوگل - 3 ماه پيش
شما تستاتو آرشیو میکنی؟!!؟نقل قول:
نه همينارو دارم به اضافه يكي دوتا ديگهنقل قول:
اينجور تستها به درد ميخورن، مثلا پست قبلي كه زدم اگه همينجوري حرف ميزدم و عكسهاي تست و تنظيمات مودم رو نشون نميدادم احتمال اينكه حرفهام قابل قبول نباشن خيلي زياد ميشد يعني يه جورايي مدرك هستن اينا
من دیروز مودم رو ساعت 11 روشن کردم و طبق تنظیمات idm ساعت شروع رو روی 2 و پنج دقیقه و اتمام رو روی 7 و 55 دقیقه تنظیم کرده بودم. امروز می بینم با کمال تعجب 100 مگ از حجمم رفته.
گراف پهنای باند رو از سایت مکس آوردم دیدم به از ساعت 11 تا 4 کامپیوتر با سرعت 30 تا آپلود کرده ( چه فایلی رو نمی دونم! ) برنامه هایی که شب باز بودن:
idm - acrobat reader - eset nod32
این آپلود به نظرتون کار کدوم یکی از اینا بوده؟
دوستان در استفاده از گوگل دقت کنید! کمی مشکوک میزنه!:13:
بنظر میاد گوگلی ما میبینیم اونی نیست که باید باشه!:18:
آپلود!؟ مطمئني آپلود شده؟ آخه دانلود خودكار خيلي راحت ممكنه اتفاق بيفته ولي آپلود خيلي عجيبه كه خودكار انجام شده باشه، شما مطمئني سيستمت ويروس نداره آخه acrobat reader و nod32 هيچوقت همچين كاري نميكنن، من اكثر شبها موقع دانلود nod32 كه فعاله و از اونور هم PDF ميخونم ولي تو گراف پنل كاربريم و همينطور dumeter به جز يه مقدار كم مثلا 2 مگ براي هر ساعت، چيزي آپلود نميشه اونهم با سرعت 3KBنقل قول:
چطور؟ چي شده كه اينو ميگي؟نقل قول:
اول اینکه نتیجه جستجو با چیز پی ان و بدون چیز پی ان متفاوت هست!نقل قول:
دوم بخش جستجو تصویر گوگل مشکل طراحی داره(نوشته ها بعضی وقت ها پشت بتوم سیرچ قرار میگیره)
سوم چند روز بود در گوگل وقتی دنبال عکسی میگشتم ستون دوم باز بود و باقی فیلتر بودن!
چهارم بخش تصاویر گوگل به طراحی قدیمی برگشته!
پنجم با چیز پی ان و بدن چیز پی ان IP سایت کاملا تغییر میکنه(کلا نتورک هم عوض میشه)
ششم حتمی دلیلی داره که تمام دامین های منطقه ای گوگل فی ل تره! اگه اطلاعات همشون یکسانه چرا دامین دات کام بازه ولی تمام دامین های منطقه ای رو مسدود کردند؟
و ...
خلاصه مشکوک میزنه!:19:
نه بابا عوض اینها به این خاطر هست که وقتی شما با ویپی میرین دی ان استون فرق میکنه و گوگل سرچ های زبان مثلا المانی رو میاره
امروز با لینوکس دان می کنم ببینم کار کی ( یا چی!) بوده.نقل قول: