مودم رو در حالت PPPOE كانفيگ كنيد.نقل قول:
تنظيمات وايرلس رو به صورت WEP بزاريد.
بيشتر گوشيهاي تلفن با اين مدل سكوريتي تطابق دارد.
شاد باشيد:40:
Printable View
مودم رو در حالت PPPOE كانفيگ كنيد.نقل قول:
تنظيمات وايرلس رو به صورت WEP بزاريد.
بيشتر گوشيهاي تلفن با اين مدل سكوريتي تطابق دارد.
شاد باشيد:40:
با سلام
من یک مشکل با شبکه کردن دو لپ تاپ دارم (به صورت وایرلس) من تمام کارای لازمه رو که توی سایتهای پایین اومده انجام دادم اما بازم علامت زرد روی آیکون وایرلس هست و هر چیزی که شیر میکنم شیر نمیشه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علامت مثلث زرد رنگ که فقط وقتی میره که شما به اینترنت وصل باشینقل قول:
فقط یه سری تنظیمات باید انجام بدی برای اینکه بتونی به فایلای شیر دسترسی داشته باشی.
برو تو کنترل پنل قسمت Network and sharing center و بعد قسمت advanced network settings اونجا تنظیماتا چک کن.file and print sharing حتما turn on باشه .Network discovery هم حتما turn on باشه.password protection هم turn off باشه.
وقتی هم فولدری را شیر میکنی حتما Permission های لازم را به فولدر بده.
فایروال را هم موقتا خاموش کن
با سلام من محل کارم تا خونه 60 کیلومتر فاصله هست هم کامپیوتر خونه adsl دارم هم کامپیوتر محل کارم راهی هست از محل کارم با adsl به کامپیوتر خونه دسترسی اشته باشم
سلامنقل قول:
استفاده از آی پی استاتیک
تنظیم کردن پورت فورواردینگ در مودم اگه نمیخواین آی پی استاتیک بگیرین
استفاده از Third Party نظیر Team Viewer میشه یک نمونه از راه حل ها برای ارتباط داشتن به جایی که میخواین
ربطی به فاصله هم نداره
سلام دوستان
من و یکی از دوستانم داخل یه مجتمع زندگی می کنیم. حالا می خوایم سیستم هامون رو بهم شبکه کنیم برای بازی و Share و ...
گزینه ی کابل کشی رو گذاشتم برای آخرین راه حل!
اول اینکه اگه کسی راهی به ذهنش می رسه، راهنمایی کنه
دوم اینکه این آنتن های وایرلس، به مودم های ADSL معمولی هم می خوره؟ مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوره، می شه از طریق همین مودم های ADSL دو تا سیستم رو به صورت وایرلس شبکه کرد؟؟
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه طور؟؟ می شه اینکار رو کرد؟ چون من فقط اسمش رو شنیدم و نمی دونم کاربردی در این زمینه داره یا نه
لینکایی که دادی هیچ کدوم باز نمیشن ولی میتونی از یک آنتن قوی تر برای مودم ADSL استفاده کنی.
شما یک آنتن قوی برای مودمت بگیر و اون طرف هم دوستتون یک کارت شبکه وایرلس با آنتن دهی قوی بگیره
شما مودمتونا با کابل به سیستم خودتون وصل کنید (اگه وایرلس دارید که با وایرلس) و دوستتونم با کارت شبکه وایرلسش به مودم وصل بشه در این حالت 2 تا سیستم شبکه میشن.
عالی بود :8:
سلام
من تازه با این مطلب آشنا شدم
من مودم وایرلس دارم ADSL
تلویزیونم هم قابلیت بیسیم و باسیم رو داره
اما نمیخام کابل کشی کنم
ولی وقتی میرم رو بی سیم نوشته USB بیسیم رو وصل کنید
منظورش چیه؟
منم تقریبا این مشکل دارم همه کارهایی که گفتید هم انجام دادم ولی نمیشه فایل شیر کرد میگه اجازه دسترسی ندارید با اینکه full access control هم کردم اون فلدر رونقل قول:
مشکل چیه ؟