جناب بيژن عزيزنقل قول:
در پاسخ دادن به سوالات كاربرها يه كم بيشتر دقت كنين
طرف پرسيده چطوري ميشه صفحات گذشته رو ذخيره كرد شما جواب ميدي تنظيمي انجام بده تا پستها بصورت ايميل برات بياد !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب !!!
Printable View
جناب بيژن عزيزنقل قول:
در پاسخ دادن به سوالات كاربرها يه كم بيشتر دقت كنين
طرف پرسيده چطوري ميشه صفحات گذشته رو ذخيره كرد شما جواب ميدي تنظيمي انجام بده تا پستها بصورت ايميل برات بياد !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب !!!
سلام خدمت وردیست عزیز و سایر دوستان.
در مورد شماره صفحات ورد یک سوال داشتم. می خواستم ببینم می شه کاری کرد که دو سه صفحه اول سند شماره نخورد ولی صفحه چهارم از شماره یک شروع شود .
با تشکر
سلام بهروز خاننقل قول:
با يه كم جستجو ميشه اين مطالبي كه قبلا پرسيده شده رو پيدا كرد
جوابي به سوال مشابه شما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك داده شده است
درود
سوال در ورد 2007 می باشد.
می خواهم به غیر از حالت دستی برای یک سند ورد فهرست درست کنم اگر وردیست و دوست دیگری این کار را خوب بلد هستید آموزش آن را لطف کنید و یکی اینکه چطور می شود عناوین فهرست لینک باشد تا با نگه داشتن کلید Ctrl به صفحه مورد نظر برود. این را هم اگر می دانید چطور می شود درست کرد بگوئید.
با سپاس فراوان
بدرود
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
نقل قول:
سلام وردیست جان مشکل من اینجاست که شماره 1 در صفحه ششم درج میشه ولی وقتی شماره یک تا پنج را پاک می کنم همه شماره ها با هم پاک می شن . :41:
خلاصه جواب میدید؟نقل قول:
نشد جواب دادن که عزیز من
سلام
چطور میشه توی ورد 2007 اعداد رو به فارسی نوشت
مثلا 12345
سلام دوست عزيزنقل قول:
هدر و فوتر هر سكشن بطور پيش فرض همانند سكشن هاي قبلي است به همين خاطر اگه يكي رو پا كني ديگري هم پاك ميشه
براي اينكه اين اتفاق نيفته شما بايد روي شماره صفحه 6 كه در سكشن دوم هست دابل كليك كرده و از نوار ابزار Header & footer دكمه Same as previous رو بزني تا مشابه قبلي نباشه
اون موقع قبليها رو پاك و بعديها رو از يك شروع كن
موفق باشي
ila جاننقل قول:
اگه من با اون نرم افزار كار كرده بودم يا جواب رو بلد بودم بهت مي گفتم
من در جواب اقا بيژن كه جواب بي مربوط داده بود پست رو دادم