این لکسس شاسی بلنده چنده قیمتش ؟
این لکسس شاسی بلنده چنده قیمتش ؟
95 میلیون فول اتومات
نیسان مورانو عالیه سواریش مثل Bmw X3 میمونه قیمتش هم 74 تومنه از هر نظر فوق العادست انگار سوار یک خودروی شاسی کوتاه هستید !
لکسس Rx350 هم که جای بحث نداره و از هر نظر معرکست حتی بهتر از مورانو
من كه به سانتافه راي دادم. واقعا از همه لحاظ عاليه.
مسلما مورانو !
تایید میشهنقل قول:
مسلما مورانو !
دوست عزيز تو تاپيك ديگه گفتم بازم ميگم زير 20 ميليون تو ايران فقط سيلو اين حرف فقط من نيست حرف حرفه اي هاي ماشين بازه ... دنبال اين آشغالهاي ديگه نرو .نقل قول:
الان با 11 تومن ميتوني يه سيلو 81 تميز بگيري سالار ماشين هاست براي اينكه بدوني تعصب ندارم برو سوار يه سي لو بشو نيم ساعت باهاش رانندگي كن بهد با 206 بعد با پرشيا و ..... اونموقع ميفهمي تكنولوژي GM يعني چي.
لوازمش تو بازار هست و مشكلي نداره و قيمت قطعاتش از تمامي ماشين هاي توليد داخل بغير از پرايد !!!!! البته اگه بشه اين آخري رو ماشين حساب كرد پائينتره و جالب اينكه قطعات ارجينال كره و با برچسب هلوگرام جنرال موتورز ارائه ميشه .
تو ارتقاء اين ماشين ترمز هاي abs و ايربگ هم پيش بيني شده ولي نمي دونم انجام ميدن يا نه ولي لزومي به ABS نيست الان سيلندرهاي جلوي سيلو رو عوض ميكنند با سيلندر ديگه اي بنام دوو نكسيا كه ترمزش عالي ميشه يعني نيشو بزني رفتي تو شيشه حدود 180 تا 200 هزينه داره ولي واقعا عالي ميشه.
در كل ماشين فوق العاده اي هست فوق العاده نرم و عالي و خوش ساخت
يه سوال تا حالا ديدي كسي از سيلو بد بگه ؟؟؟؟ فقط ترمزش بود كه الان 3 سوت برات رديف ميكنند من خودم بواسطه كارم تمام اين آشغال هاي توليد داخلو كه بهش ماشين ميگن سوار شدم ولي خدائيش سيلو يه چيز ديگست . و تا سوار نشي متوجه نميشي من چي ميگم . اونموقع يه لاستيك اين ماشينو با پژو عوض نميكني .
كولرشم كه كولاكه يه مثلي هست كه ميگن سيلو آتيش بگيره كولرش كار ميكنه عين يخچاله اونائي كه داشتن ميدونند من چي ميگم ... دنده عقبش خيلي باحاله و....
فقط يادت باشه موفق خريد يه وارد ببري كه جنس درست بخري و بعدش براي اطمينان ماشينو ببريد يه نمايندگي از لحاظ فني تائيد كنند ..... رديف
توی لیست مورانو نیست در حالیکه با قیمت حدود 70 میلیون یکی از لوکس ترین خودروها محسوب میشه .
1خوب اگه مورانو میزدم ماشین های دیگه رای نمیارن
2من برای کوه میخوام مورانو را حیفم میاد ببرم رو دست انداز
با وجود rx350 بقیه باید فقط بوق بزنند