ممنون.نقل قول:
من از سونی سنتر پرسیدم 530 قیمت دادند، خودم از جای دیگه با گارانتی اصل و بصورت اقساطی خریدم:10:
ممنون.نقل قول:
من از سونی سنتر پرسیدم 530 قیمت دادند، خودم از جای دیگه با گارانتی اصل و بصورت اقساطی خریدم:10:
تبریک می گم واسه کار اول خوب هستن .نقل قول:
یه سوال مگه از گله چقدر فاصله داشتی که 20 ایکس زوم کردی ؟
تو این موارد شاید با کادر بستهتر بهتر بشه !
خیلی ممنون! فعلا از عکاسی چیزهای فنی اون رو دارم فرامیگیرم و تو اینترنت مطلب میخونم تا برسیم به قسمت هنریش (نمیدونم آیا این رویه درسته یا باید هر دو با هم باشن)نقل قول:
و اما در مورد گل، اونور تراس بود و برای رسیدن به اون موانع زیاد و حوصله کم! از توی خونه انداختم
راستی عدد f چه تاثیری توی عمق تصویر داره؟ مطالب تئوریش رو خوندم اما عملا نتونستم باهاش تفاوتی ایجاد کنم (در مود دستی)
شاد باشید:40:
شما برای این نوع عکاسی احتیاج به یه دوربین مناسب ، لنز واید ، سه پایه و در صورت لزوم سیستم نورپردازی دارید .نقل قول:
در این نوع عکاسی چون شما در محیط بسته قرار دارید و به سوژه نزدیک هستید و کادر بندی مناسبی نمیتونید انجام بدید یعنی تمتم محل توی کادر قرار نمیگیرند به همین دلیل احتیاج به یه لنز واید ترجیحا سوپر واید مثل 10-22 کنن 10-20 سیگما 8-16 سیگما . دارید من خودم از 10-22 کنن استفاده میکنم این لنز زاویه ای حدود 160 درجه رو عکس میگیره (این رو دقیق نمیگم)
خيلي ممنون دوست عزيزنقل قول:
شما برای این نوع عکاسی احتیاج به یه دوربین مناسب ، لنز واید ، سه پایه و در صورت لزوم سیستم نورپردازی دارید .
در این نوع عکاسی چون شما در محیط بسته قرار دارید و به سوژه نزدیک هستید و کادر بندی مناسبی نمیتونید انجام بدید یعنی تمتم محل توی کادر قرار نمیگیرند به همین دلیل احتیاج به یه لنز واید ترجیحا سوپر واید مثل 10-22 کنن 10-20 سیگما 8-16 سیگما . دارید من خودم از 10-22 کنن استفاده میکنم این لنز زاویه ای حدود 160 درجه رو عکس میگیره (این رو دقیق نمیگم)
در بهترين و با صرفه ترين حالت ، حداقل هزينه اي كه اين ابزار رو به طور كامل تهيه كنم ،چقدره؟؟
پيشاپيش ممنون
سلام.در مورد عمق تصویر،این مطلب رو مطالعه بفرمایین.احتمالا به جواب سوالتون خواهید رسید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2486286&postcount=6
برای تهیه یه دوربین خوب +طیف لنز های خوب + سه پایه + وسایل نورپردازی + ... حداقل 4 یا 5 میلیون در کمترین حالت !ول ییه دوربین کاملا حرفه ای + طیف لنز واید تا تله (که البته می تونی تله نداشته باشه !)+ سه پایه + فلاش + و ... حداقل 10 میلیون تومان !یعنی یه بدنه (مثلا canon 5D Mark II ) که حداقل 2.5 میلیون تومان ! + یه طیف لنزی مثل 10-22 با اف 1.2 (2.4 میلیون) + 28-70 با اف 2.8 (1.3 میلیون) + یه 70 - 400 با اف 3.5 (2.4 میلیون ) و سه پایه و فلاش و ... (حدود 1.5 میلیون ) میتونی یه کیف عکاسی حرفه ای داشته باشه !نقل قول:
مبارک باشه !:31:
sx20
f/4.5
1/4 sec
ISO 1600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:هادی جان چرا اینقدر دست بالا میگیری ؟؟:13:نقل قول:
atrociousman جان شما دوربینی که کار میکنی چیه ؟ شما میتونید با دور بین خوبی مثل 1000d یا 400d که نسبتا قیمتشون از بقیه کمتر هست (حدود 600 هزار تومان )شروع کنید لنزی که دارن 18-55 هست که یه لنز نرمال هست که کارتون رو راه میندازه بعد هم کمکم برید سراغ تهیه لنز من خودم 10-22 رو 800 گرفتم ولی سیگما حدود 600 باشه .
سه پایه هم که لازم هست ولی اول ببینید واقعا لازم دارید یا نه . میتونید برای پرداخت کمتر برید سراغ کارکرده ها.
یه نکته هم بگم تجهیزات عکاسی قیمتهای بالایی دارن پس خرید هاتون روی حساب و کتاب باشه .
موفق باشید ..
..:40:
این هم یه سایت برای بدست آوردن قیمت تقریبی لوازم عکاسی . برای اطلاع بیشتر باید راهی خیابان شد .
محتوای مخفی: آدرس
راستش رو بگو، چقدر ادیتش کردی؟:31: