please HELP me my dear friendsنقل قول:
کمک :19::19::19::19::19:کمـــــــــــــ ک
Printable View
please HELP me my dear friendsنقل قول:
کمک :19::19::19::19::19:کمـــــــــــــ ک
سلامنقل قول:
یک عکس از DEVICE MANAGER میزارید
نقل قول:
دوستان من ویندوزم مشکل پیدا کرده بود منم ریپرش کردم ولی تو بازسازی فایل ها یه فایل رو بهش گیر داد ! اگه میشه یه نرم افزاری چیزی بهم معرفی کنین که فایل های ویندوز رو چک و اگه یکیش مشکل داشت لینک میکروسافت رو بده تا دانلود کنم !
(فکر کنم احتمال زیاد میکروسافت همچین برنامه ای داشته باشه !!!)
نقل قول:
عجبببببببببببب !!! می گم اصلا پست های من قابل دیدن هست ؟؟؟؟؟
نقل قول:راستش سیستم رو برا کسی بستم و الان بهش دسترسی ندارم ولی شما میشه بگید که چه اطلاعاتی از device manager میخواید ؟ تو دیوایس منیجر همه درایورها نصب بود و هیچ اروری دیده نمیشه .نقل قول:
ولی اگه ضروری هست که بگم یه عکس ازش برام بفرسته .
البته یکی از دوستان میگفت احتمالا باید بایوس مادربورد رو آپدیت کنم و این یه conflict در IRQ9 هست . حالا میخواستم بازم نظر شما رو هم بدونم
با تشکر از شما
نقل قول:
سلام
مشکل شما اینه که سیستم نمیتونه درست تنظیمات برق رو انجام بده و احتمالا با آپدیت کردن بایوس حل بشه
سلامنقل قول:
شما ویروس BOOT.VBS رو پاک کردید؟؟؟
سلام.یک سوال:
مشکل بنده اینه که در فولدر آپشن این شو هیدن رو که میزنم،کار نمیکنه و وقتی اپلای و اُکی میکنم،دوباره فولدر آپشن رو میزنم،میبینم تغییری نکرده.چه کار کنم؟
سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه
من امروز Internet Explorer 8 Beta رو دانلود كردم و اينستال كردم،ولي هر صفحه اي رو كه باز مي كنم بالاش مي نويسه :
Internet Explorer is currently running with add-ons. click here to manage,disable,or enable,or remove your add-ons
اين مشكلر و توي اينترنت اكسپلورر قديمي(ورژن 7) نداشتم! بايد چيكار كنم تا ديگه اين پيغام رو نده؟!!
مرسي
نقل قول:
سلام
شما ویروسی شدید به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلامنقل قول:
این پیغام به خاطر این هست که یک سری add-onsروی IE باید نصب بشه که شما میتونید نصب کنید ( از اینترنت) و یا نصب نکنید و برای این کار روی اون کلیک راست کنید و دیسیبل کنید