-
آره ، خيلي قشنگ بود!!
به اميد اين كه عكسهاي قهرماني رو اينجوري بذاري[تو اروپا]
-
اوه
زحمت بچه هاي يه فروم ديگست
مجددا آپش رو من كردم وگرنه ...
-
ويژه برنامه ي خبر ورزشي هفته ي پيش رو ديدين كه در مورد خريد سنگهاي پياده روي جلوي ورزشگاه با حك كردن نام هر طرفدار روش بود ؟؟؟!!!!
-
-
-
-
-
-
قلب من در يونايتد است
رونالدو: فرگوسن پدر من است
سرآلكس فرگوسن باز هم از ادامه حضور كريستيانو رونالدو در منچستريونايتد خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي شياطين سرخ كه با روزنامه انگليسي ديلي ميل صحبت ميكرد، اين بار درمورد بازيكن پرتغالياش مطمئنتر از گذشته به نظر ميرسيد. چرا كه هم خود اين بازيكن و هم فرگوسن از ماندن در اولدترافورد براي فصل آينده خبر ميدهند.
اين سرمربي اسكاتلندي اما، از جدايي كارلوس توس و رفتن او به تيمي ديگر گفت.
فرگوسن در اين باره اظهار كرد: «تمام آنچه را ميتوانم بگويم آن است كه كريستيانو رونالدو هرگز نشانهاي درمورد جدايي و ترك منچستريونايتد را از خود بروز نداده است. او در منچستريونايتد بسيار خوشحال و راحت است. پس من هم اين گونه هستم. حتي يك بار هم تماسي با رئال مادريد بر سر اين بازيكن گرفته نشده است.»
فرگوسن در حال حاضر بسيار مطمئن است كه رونالدو در پايان فصل او را ترك نخواهد كرد و راهي رئال مادريد يا تيمي ديگر نميشود.
او درباره توس نظري كاملا متفاوت دارد: «اوضاع درمورد او بسيار پيچيده است و ما همانند گذشته در تلاش هستيم تا كارها را روبه راه كنيم. البته اگر او بخواهد برود نميتوانيم كار زيادي بكنيم. آن وقت همه چيز به اين بستگي دارد كه كدام باشگاه به او پيشنهادي را كه مشاوران او ميخواهند ارايه ميدهد.»
توس به تازگي بارها اعلام كرده است، خواهان ترك باشگاه است. او گفت ميخواهد فوتبالش را در جزيره ادامه بدهد.
در عين حال بازيكن پرتغالي شياطين سرخ هم درباره آيندهاش گفت:«قلب من اين جاست. اينجا خانه من است.»
رونالدو درباره شايعهها درباره او و جدايياش از منچستريونايتد هم گفت: «حتي وقتي كه ميگويم ميخواهم اينجا بمانم و قلبم اينجاست مردم دوباره قصه پردازي ميكنند. با اين حال ميخواهم در منچستر بازي كنم. ما جامهاي زيادي را بدست آوردهايم و حاضريم تا تاريخ را رقم بزنيم. سرمربي به تيم خود باور دارد بنابراين من هم اين كار را ميكنم.»
به گفته رونالدو، فرگوسن نقش مهمي در زندگي شخصياش نيز ايفا ميكند: «از زماني كه در اين باشگاه هستم، او براي من همانند پدرم بوده است. فرقي نميكند كه چه چيزي پيش خواهد آمد. من همواره ميخواهم بدانم كه او مردي است كه من را هنوز هم بهتر و آمادهتر ميكند. او براي من همانند پدري است كه به او احترام ميگذارم. حتي زماني كه به من در خارج از ميدان هم مشورت ميدهد، به حرف او گوش ميدهم. او از من شخصيت بهتري ميسازد.»
-
مجتبی و وحید دستتون درد نکنه
به امید قهرمانی تو اروپا