بله ... البته اگر همه ی حالات رو توضیح بدید ممنون می شم .. :31:نقل قول:
Printable View
بله ... البته اگر همه ی حالات رو توضیح بدید ممنون می شم .. :31:نقل قول:
نقل قول:
براي پابليش بودن و نمايش دادن بايد نمايش رو بزني .. كه اينطوري توي بخشها و يا قسمتهاي مختلف نشون داده ميشه ..
اما اگر بخواي در صفحه اول هم نشون داده بشه بايد نمايش رد صفحه اول يا show on front page رو هم بزني ..
سلام..
من موقع نصب جوملا 1.5.9 به این مشکل میخورم :
وقتی میخوام تنضیمات FTP رو انجام بدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری میکنم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزر و پسوردی رو که میزنم مطمئنم که درسته چون با همین یوزر و پسورد با برنامه ی CuteFTP Professional میتونم کانکت شم و اطلاعاتم رو بفرستم و بگیرم..
یه نکته : من جوملا رو روی یه سابدامین که ساختم دارم نصب میکنم..
حتی رفتم از تو فایل configuration.php، به صورت دستی اطلاعات رو دادم و ذخیره کردم، ولی بازم همین مشکل رو داشتم..
میتونم بدون تنظیم این مرحله، نصب رو ادامه بدم و بعد تنظیمات FTP رو انجام بدم ؟ امکانش هست ؟
سلام مجدد..
یه مشکل دیگه هم دارم..
موقع نصب، به تنظیمات دیتابیس که میرسم، با هزار بدبختی اون مرحله رو رد میکنم. به این شکل که چند بار باید دیتابیس بسازم و پاک کنم تا بلاخره ارور نده و یکی از اون دیتابیس ها رو قبول کنه و اون مرحله رو رد کنه..
(یه سؤال : اگه قبلاً جوملا رو روی یه دیتابیس نصب کرده باشیم و دوباره بخوایم یه جوملای جدید رو همون دیتابیس نصب کنیم، جوملا این اجازه رو بهمون میده ؟ یعنی جوملای قبلی کامل پاک شده باشه، بعد جوملای جدید نصب بشه.)
تازه، باز بعدش که به صفحه ی قبل از صفحه ی پایان نصب که میرسه و اطلاعات سایت رو که میخواد، نصب تمپلیت ها و ... نمونه رو که میزنم باز همون اروری که تو پست بالا دادم رو میده. اونا رو هم که نخوام نصب کنم و next رو که بزنم، صفحه ی آخر نمیاد..
این نکته رو هم بگم که اول جوملا 1.5.9 فارسی رو خواستم نصب کنم و الآن دارم 1.5.9 انگلیسی رو نصب میکنم..
قبلاً جوملا ورژن های پایینترش رو نصب کرده بودم، ولی الآن واسه این ورژن به مشکل خوردم..
دوستان کسی فقط فایل های زبان فارسی جوملا 1.5.9 رو جایی برای دانلود سراغ نداره ؟؟
نمیدونم این تاپیک :نقل قول:
مركز دانلود جوملا - قالب ، كامپوننت ،ماژول ،مامبوت ،هسته جوملا و فارسي ساز ها * * راه اندازي شد * *
و این پست :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=250691
هسته جوملا و فارسي ساز
رو دیدید ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2802011&postcount=2
امیدوارم جواب سؤالتون رو تو این تاپیک بتونید پیدا کنید..
این فارسی ساز رو میگن واسه تمام ورژن ها 1.5 هست..
جواب سؤال های ما رو کسی نداد..
سلام..نقل قول:
جواب سؤال های ما رو کسی نداد..
نمیدونم چه طوری، ولی خدا رو شکر، مشکلم حل شد و تونستم جوملا رو نصب کنم..
2 روزی با تنظیمات هاستم کاری نداشتم، امروز که اومدم دوباره امتحان کردم دیدم خیلی راحت نصب شد !
واسه تثبیت تنظیمات روی هاست، نیاز به زمان داره ؟ مثلاً دیتابیسی که میسازی و ...
یه سؤال دیگه، من این جوملا رو روی یه سابدامین نصب کردم، بعد میتونم اونو به دامین اصلیم انتقالش بدم ؟ منظورم تمام پوشه ها و ... هست. مشکلی که واسش پیش نمیاد ؟
سلام..
امتحانا بد از P30World دورتون کرده ها..
من سؤالامو میپرسم، هر وقت که فرصت کردید جوابمو بدید.. :46:
واسه دسترسی ها، من دسترسیه اینا رو 0777 کردم :
administrator ، images ، templates ، configuration.php
فایل یا پوشه ی دیگه ای هم هست که بخواد دسترسیش رو زیاد کرد ؟
فقط موراد ضروري مثل پوشه عكس ها بايد روي 777 باشهنقل قول:
بقيه اش روي 644 يا 775 بايد باشه
فايل هايي كه نياز نيست مثل ادمين ، configure و .... نبايد روي 777 بزاري
مشكل امنيتي برات پيش مي ياد
با سلام
من میخوام از صفر یه سایت طراحی کنم
سیستم مدیریت محتوا و امنیت و ...
حالا از کجا شروع کنم ؟
ممنون