تو تاپیک زیر بگردی حتما پیدا میکنی من خودم چندتا گذاشتم:::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا توی تاپیک منابع هم میتونی پیدا کنی.
Printable View
تو تاپیک زیر بگردی حتما پیدا میکنی من خودم چندتا گذاشتم:::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا توی تاپیک منابع هم میتونی پیدا کنی.
خواهش ميكنم اينقدر شايعه پراكني نكنيد--------------------------------------
نوشته شده توسط rasoul2005 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان من یه خبری خوندم میخوام بدونم این خبر حقیقت داره
ایا در کنکور کاردانی به کارشناسی امسال کسانی که از طریق فنی یا کاردانش کاردانی گرفته اند میتونند واسه کاردانی به کارشناسی شرکت کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جزو فنی یا کاردانش نیستما
نقل قول:هر سال رو که میدونستم منظورم امسال بود من که اصرار ندارم میخواستم بدونم حقیقت داره یا نهنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
والا من که شایعه نکردم این متنش من رو این حساب میگم
در اعتراض به حذف كنكور كارداني به كارشناسي؛
دانشجويان فني و حرفهاي براي چندمين بار مقابل مجلس تجمع كردندسرويس: مجلس
1389/01/29
04-18-2010
8901-11432: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
دانشجويان رشتههاي فني و حرفهاي براي چندمين بار در اعتراض به حذف كنكور كارداني به كارشناسي در مقابل مجلس شوراي اسلامي تجمع كردند.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تجمع كنندگان كه از مراكز آموزشي انقلاب 1 و 2، وليعصر، شريعتي و شهيد شمسيپور در اين تجمع حضور يافته بودند، همچنين نسبت به تبديل مدرك فوق ديپلم خود به ديپلم تكميلي معترض بودند.
به گفته تجمعكنندگان، علي زاكاني نماينده تهران و عضو كميسيون آموزش مجلس شوراي اسلامي شب گذشته با اين دانشجويان ديدار كرده و براي مشكلات آنها قول مساعد داده است.
انتهاي پيام
كد خبر: 8901-11432
موفق باشید
این خبر یعنی قرار بود کلا کنکور کاردانی به کارشناسی رو حذف کنن و چون 98 درصد کسانی که ضرر میدیدن فنی حرفه ای ها بودن رفتن اعتراض کردن. حقم دارن.نقل قول:
تازه قرار بود کاردانیشونو هم به دیپلم تکمیلی تغییر بدن...
.
نقل قول:
الان سه سالی میشه که این حرف در اومده..
همون سه سال پیش بچه های دانشگاه شمسی پور رفتن واسه اعتراض ؛ دمشون هم گرم
خیلی کارشون تاثیر داشت.. اما هنوز مشکل سر جای خودش هست..
از اول قرار نبود بچه های فنی بیان دانشگاه . قرار بود وقتی دیپلم گرفتن برن تو کارگاه های فنی و اونجا آموزش ببینن برای کار.نقل قول:
ولی چون دیدن متقاضی زیاده گفتن خب تا کاردانی میتونن بیان . بعدش دوباره تصمیم گرفتن که باین تا کارشناسی
الانم که تا هرچا بخوای میتونن برن.
هر لحظه ممکنه که کنکور کاردانی به کارشناسی حذف بشه. که اگه انجوری بشه ، بچه های فنی مشن مثل بچه های نظری و مستقیم متونن برن واسه کارشناسی...
.
نقل قول:
از دید شما این خوبه...؟ بد تکلیف کسایی که کاردانی گرفتن و می خوان ادامه بدن چی میشه..؟
بله . از نظر من و خیلی ها این کار خوبه.چون بچه های فنی وقتی با کاردانی وارد دانشگاه ها میشن خصوصا دانشگاه آزاد بازم بهشون چند واحد جبرانی میدن که تو دوره کاردانی همه رو پاس کردن. ایینطوری دیگه حقشون خورده نمیشهنقل قول:
و وقتشون گرفته نمیشه.
از یه جایی کاردانی رو حذف میکنن که حذف کردن دیگه... همه ی اونایی که کاردانیشونو گرفتن و تموم شد تو کنکور کارشناسی (پیوسته ) شرکت میکنن.
سلام
می خواستم بدونم برای ادبیات انتشارات گسترش علوم بهتره یا ساکو ؟
نویسنده هر دو یکیه: کلیشمی
اما نمیدونم کدوم رو بگیرم
ممنون از راهنمایی...
:41:
نقل قول:
فرقی ندارن . به نظر من اولی بهتره