یه نگاه به این تاپیک بندازید اگر جوابی داشتید به همراه دلیل منطقی بفرمایید
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=392639
Printable View
یه نگاه به این تاپیک بندازید اگر جوابی داشتید به همراه دلیل منطقی بفرمایید
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=392639
دوستان pocket viewer همون پی سی پاکت بید؟
ایشون میگه برترین پاکت پی سیه .نقل قول:
وقتی یه گوشی از نظر سی پی یو رم و صفحه نمایش بالاتر از یه گوشی دیگه باشه اون هم در مورد پاکت پی سی که بحث دوربین و صدا خیلی مطرح نیست شما چه نتیجه ای دیگه ای می تونید بگیرید.
در مورد صفحه نمایش و کیفیت اون هم معمولا با گذاشتن دو گوشی بغل هم راجع به کیفیت بحث می شه حالا بماند که تکنولوژی خازنی در کل جدید تره و راحتی بیشتری رو برا ی کاربر ایجاد می کنه.
دیگه چطور باید برتری یه گوشی رو به دیگری باید بررسی کرد دوست من.اگه اینها رو در نظر نگیریم باث بگیم هر گوشی ای خوشگل تره بهتره.
ممنون از شما ولی بعضی دوستان که سامسونگ دارن بیش از حد تعصبی که به نظر من بجا هم نیست از خودشون نشون می دن.گوشی ما هم تا چند ماه دیگه رقیب قویتر پیدا می کنه ولی من نمیام بگم مال من بالاتره.
مشکل همینجاس دیگهنقل قول:
ایشون میگه برترین پاکت پی سیه .
دقیق نخوندی چی میگه
اون دوستمون پرسید ویندوز موبایل چرا بیشتر از 65 هزار رنگو نشون نمیده ... بعد جواب داد که تو کیفیت خیلی تاثیری نداره ... اگه امنیا 2 رو ببینی کیفیت صفحش تو پاکت پیسیا بهترینه و جزو 10 تای برتره
پس منظورش کل گوشی نبوده بلکه کیفیت ال سی دیش بوده که درستم گفتمنقل قول:
گر منظورت کیفیت صفحه نمایش مطلوب هستش .. شما امنیا 2 رو برداری به جرات میتونم بگم در رده پاکت پیسی برترینه و در رده بندی کلی هم صفحه نمایشش جز 10 صفحه نمایش برتر هستش ... از این لحاظ خیالت راحت
ولی تو یه پست شما گفتی دنبال سامسونگ نرو
حالا این حرف بی منطقه و از روی تعصبه یا چیزی که دوستمون گفت ؟!
ممنون از شما ولی آخه خیلی تعجب کردم سامسونگ !!!!!
قیمت HTC HD2 چنده و Omnia چند ؟
ضمنا چرا هیچ صحبتی از Xperia X2 نکردید ؟
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز،
آقا من میخوام یه پاکت پی سی تا حد 500 تومن بگیرم. میخواستم یکم راهنماییم کنین.
ضمنا : دوربین زیاد واسم مهم نیست ولی پخش ویدئو و آهنگش خوب باشه. مهمترین نکته هم از نظر من اجرای نرم افزارهای مختلف هست. خوش دست بودن هم واسم مهمه .
خودم بین هیرو و دیاموند 2 شک دارم. هیرو خیلی خوشگله ولی میترسم با نرم افزاراش به مشکل بر بخورم. میگن بلوتوثشم که مشکل داره . کلا از آندروئید میترسم. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
اگه مدل خوب دیگه ای هم مد نظر دارین خوشحال میشم بدونم.
امنیا 2 همون چیزیه که میخاینقل قول:
از دایموند 2 خیلی بهتره
تعجب ندارهنقل قول:
ببین اگه پول hd2 رو داری و مشکلی با سایزش نداری بگیر
اگه نداری امنیا2 قیمتش 480 90 تومنه
از x2 بهتره
مثلاً
نیم اینچ صفحش بزرگتره
amoled
تاچ حساس تر
16 گیگ مموری داخلی
اسپیکر قویتر
فیلم برداری بهتر
2تا فلش
سی پی یو 800
و...
سلام . دوستان به نظر شما ارزش داره به خاطر صفحه خازنی X1 نخرم و به جاش HTC Magic بخرم ؟ به تفاوت های سیستم عامل آشنا هستم . اگر مقایشه ای در ایم مورد باشه که منو قانع کنه 70-80 تومن اضافی خرج کنم . ممنون میشم دوستان لینک بدهند .
سلامنقل قول:
تاچ x1 خوبه و موردی نداره
بخاطر تاچ فکر نکنم ارزششو داشته باشه
یه چیزی هم بگم
بعضیهای تاچ مقاومتی را بیشتر از خازنی دوست دارند
در کل x1 از مجیک بهتره
حالا اون آندروئید هست بحثش جداست