خوب اين موضوع به توقعت بستگي داره ...
نقل قول:
سلام دوستان یه میخواستم منو راهنمایی کنید
میخوام پژو 405 مدل 84 رو بفروشم یه 206 تیپ 3 مدل 83 بگیرم خوبه؟؟؟یا همون 405 بهتره؟؟؟
206 تیپ 3 امکاناتش خیلی بهتره هم ترمزش abs هستش هم کیسه هوا برای سرنشینان داره
اولا اقا فرشاد چوب كاري نفرماييد . نميدونم اين حرف رو رو حساب دلخوري از من ميزني يا اينكه ميخواي ما رو شرمنده كني .به هر حال
ببينيد خانم يا اقاي عزيز :
شما بايد سطح توقع خودتون نسبت به يك ماشين رو اول رو كاغذ بيارين .
اگه بخوايم 405 و 206 رو از لحاظ امكانات بسنجيم خوب :
206 ت3 داراي ايربگ + سيستم صوتي از نوع سي دي خور + ترمز از نوع انتي لوك + شيشه ها برقي +سيستم اتوماتيك تهويه هوا .......
خوب هيج كدوم از اين امكانات رو 405 نداره !!!! ولي يه ويژگي هاي ديگه جاش داره ::
اينكه جاداره + استقامت بدنيش از 206 بيشتره + قدرت موتور بيشتري نسبت به 206 داره + لوازم بسيار ارزانتر در دسترس تر + به عقيده ي من خوش رخ تر از 206 بودن !!!!!! البته در حالت كارخونه اي
خوب اول اين چند تا نكته رو مد نظر بگيريد ::
206 براي خانواده اصلا مناسب نيست از خرج بالايي برخورداره . حالا خودتون شرايط رو بسنجين و به شرايط خودتون تصميم بگيريد .........اگه من بودم با اين كه فقط خودم سوار ماشين ميشدم ولي 405 رو انتخاب ميكردم
البته در حالتي كه ميخواستم ماشين كارخونه اي سوار شم ولي اگه قرار به تيونينگ بود 206 هم فاز ميداد 405 هم همون طور . ولي اگه اون وقت 206 رو تيون ميكردي ديگه بايد كاملا مورد استفاده شخصي قرار ميگرفت .
به هر حال سليقه من 405 . ديگه به سليقه و در خواست خودتون از ماشين بستگي داره ......
خوب دوستان :
1-حميد يه چيز توپ اضافه شد به ذهنم در مورد اون برنامه اي كه ظهر بهت گفنم . حتما باهام تماس بگير .
2-متين جان از اينكه اومدي واقعا ازت ممنونم . اميدوارم بازم مارو قابل بدوني و يادي از كوچك تر ها بكني .راستي از محمد هم حتما تشكر كن .
3-جمشيد و داريوش عزيز از اينكه اومدين ممنون . داريوش كه با ما حال نكرد .. اميدوارم دفعه بعد بيشتر با ما باشه.
4-سورنا جان من به خدا شرمندتم . حميد رو ديدم گفت گوشيش بعضي وقت ها پيام دريافت نميكنه ولي ناراحت بود كه زنگ نزدي .اميدوارم سري بعد حتما بياي.
5-دوستان عزيز ديگه از فرشاد و سهيل و ... بقيه جاتون خالي ود . اميدوارم تو ميتينگ هاي بعدي افتخار اشنايي داشته باشيم .
راستي فرشاد جان در مورد سايت حتما مزاحمت ميشم .
6-خوب دل همتون بسوزه .من اولين نفرم كه ميخوام سال نو رو تبريك بگم .
دوستان پيشاپيش سال نو بر همتون مبارك . اميد وارم برا همتون سال خوبي باشه.با بهترين ارزوها ...
خوب دوستان من عازم سفرم الان. دارم يه سر ميرم به گرگان زمين . اميد وارم به نت دسترسي داشته باشم .
روز خوش / يا علي
سهيل حسيني