چرا سایت motorola fans باز نمیشه ؟کسی می دونه؟
Printable View
چرا سایت motorola fans باز نمیشه ؟کسی می دونه؟
بابا این چه وضعیه یه عده از دوستان که تازه این گوشی رو گرفتن و از چم و خم این گوشی سر در نمیارن دارن طز نظری میدن فلانه دوربین این گوشی چیه شما هنوز اندر خم یه کوچه اید اونوقت رفتید a1200 گرفتید؟
دوست عزیز نمیدونه قابلین نمایش سلولی چیه با gprs اشتبه گرفته هیشکیم گوشزد نمیکنه که این مربوط به تنظیمات اس ام اس میشه همه ام نظرات مختلف میدم با گوشیه 20000 تومنی مقایسه میکنن سطح انتظارات و درک از گوشی رو ببینید فرق gprs و info service رو نمیدونن میرن همچین گوشی میگیرن به جای بحث در مورد برنامه امکانات و کارایی که میشه با این گوشی کرد بحث بچه گانه یه سری افراد کوته فکر که درگیر اینن که دوربین من بهتره رژ لب من بهتره هستن واقعا که
samboliya شما اعصابه خودتو خورد نکن حل می شه (;
Mr. ahad چون تو فریم ور های مختلف کدکای codec مختلفی توسط real player ساپورت می شه و اصولا من تو هیچ کدوم ساپورت کامله کدکارو ندیدم یه راه ساده نصب برنامه exmms هستش که با اون می تونین اکثر فایل های ویدیویی رو ببینید
ishbili جان من تو باز کردن سایت موتورولا فنز مشکلی ندارم با یه isp دیگه امتحان کن بعضی مواقع پیش میاد...
payami4u به احتمال قوی شما دنبال cell info هستید برای فعال کردن اون باید به قسمت مسیج, آپشن, Service Setup وبعدش info service بری و سرویس رو روشن کنی دقت کن که تو قسمت active channels کانال 50 رو داشته باشی در غیر اینصورت اضافش کن فقط ایرادی که تو A1200 هستش اینه که اطلاعات روی صفحه ظاهر نمی شه بلکه به صورت یه مسیج میاد که اعصاب خورد کنه واسه همین من خودم خاموشش کردم, به یه چیز دیگم دقت کن که تو تهران ایرنسل و تالیا هستن که cell info اونها تقریبا همه جا فعاله ولی همراه اول فقط یه جاهای خاص این اطلاعات رو ارسال می کنه...
امیدوارم که تونسته باشم به دوستان کمک کنم...
talabkar عکسایی که شما گذاشتی در رزولوشن 480*640 هستن (البته غیر از مورد آخر که اونم نویز داره, اونم به دلیل نور کم داخله منزله) و معیار مناسبی نیستش, در کل با توجه به سال تولید این گوشی که اواخر 2005 هست و smartphone بودن اون دوربین A1200 کیفیت خوبی داره ولی شدیدا به لرزش حساسه بهترین راه که من تونستم عکسای بدون لرزش بگیرم استفاده از joystick بوده...
احتمالا با استفاده از روش های نرم افزاری باید بشه فیلمبرداری به مراتب بهتر کرد چون ظاهرا سخت افزار قدرت کافی برای فیلم برداری با فرمت mp4 رخورداره ولی خوب هر چند که سیستم عامل open source هستش ولی کار کردن رو این مسایل واقعا سخته و اطلاعات فنی بسیار بالایی رو می طلبه...
ممنونم از راهنماییت !نقل قول:
واقعا که ... تو با این پست چی رو ثابت کردی ؟نقل قول:
دوست عزیز شما برو فرق gps رو با gprs رو یاد بگیر که می خوایی با فلش کردن و برنامه جاوا:18: به گوشی اضا فه کنی یاد بگیر بعدا بیا اینجا نظریه پردازی کن اصلا فکر نکنم شما از نظر نرم افزاری از این گوشی بهره خاصی ببرید از طیف ادمایی هستید که برا سرگرمی یا کلاس یا اینکه از چیزی سر در نمیارن این گوشی رو خریدن:2:نقل قول:
تو که عاقبت a1200 باز هستی و ادعای نرم افزارت میشه:27: بجای کل کل 4 تا نرم افزار اپلود کننقل قول:
نقل قول:
واقعا برای شما متاسفم .. با دیدن طرز نگارش افراد هم می شه به میزان فرهنگ . تربیت و سطح تحصیلات آنها هم پی برد.... حضرت آقا اگر شما جز تیم سازندگان این گوشی بودی می خواستی چطور رفتار کنی ؟
شما در بهترین حالت فقط یک کاربرید ... این گوشی مزایا و معایب زیادی داره و اصلا عیب و ایرادی نداره که مطرح بشن ... نکنه وحی از طریق این گوشی به پیامبران نازل می شده ؟؟؟؟ از دوستی که راهنمایی کردن هم متشکرم .. البته مشکل من نمایش ندادن روی صفحه هست.
دوستان لطفا مسیر فرومو با کل کل به جاهای دیگه نکشونید, حیفه, ما اینجا جمع شدیم که از همدیگه یه چیزی یاد بگیریم نه اینکه با هم جر و بحث کنیم و در رابطه با موضوعات تعصبی برخورد کنیم...
payami4u متاسفانه این گوشی تا الان با هیچ فریم ور ارایه شده ای نتونسته cell info رو روی صفحه اصلی نشون بده شاید بعدا بشه... ):