نقده خواستی ندارم فقط به نظرم يکم با بچه ها صميمی تر باشه و خشک برخورد
نکنه بهتره در ثمن يه بارم يه نامه خصوصی بهش دادم که جوابمو نداد و از دستش
نارحت شدم اما حالا که دليلشو فهميدم ديگه دلخوری ازش ندارم
Printable View
نقده خواستی ندارم فقط به نظرم يکم با بچه ها صميمی تر باشه و خشک برخورد
نکنه بهتره در ثمن يه بارم يه نامه خصوصی بهش دادم که جوابمو نداد و از دستش
نارحت شدم اما حالا که دليلشو فهميدم ديگه دلخوری ازش ندارم
یک سوال داشتم !؟
این جا همدیگرو نقد می کنیم یا دردلی چیزی می کنیم و تعریفه یا آشنایی ؟!
من یک نگاه انداختم همه یا تعریف می کردن ( با جملاتی مثله بهترینه و ... ) یا مشکلاتی که بابک عزیز موفق به پاسخ گویی به آنها نشدن رو مطرح می شه یا مثلا یک نمونه سوال که کی میثم رو بن می کنی :31:
البته نمونه های نقد هم در صحبت دوستان پیدا میشه ! ( اینم بگم که نگید همش نیمه ی خال لیوانو میبنی ) !
امیدوارم در آینده درین تاپیک به مفهوم نقد نزدیک تر بشیم !
پیروز باشید :46:
آقای بابک دست به بنش ( اونم دائم) حرف نداره.نقل قول:
ضمنا یه سوال آقای بابک:
چرا انجمن انجمن متفرقه که از لحاظ رنکینگ بیننده اگه اولین نباشه ( چون نمی دونم اولیش کدوم انجمنه شاید همین متفرقه باشه) مطمئنم دومیشه نوشته های اعضا در اون شمارش نمیشه؟
( البته میدونم قانونه ولی چه دلیل پشت این قانونه؟).
هه هه ههنقل قول:
آشنا میبینم!:10:
چی کار کنیم دیگه
شخصیت هایه شخیصی مثله بابک رو میبینیم که زیاد هستن ولی کم هستن!!! باید هر طور شده نظرات و پیشنهاداتمون رو بگیم دیگه:46:
سلام بابك جان
من كه نقد منفي از شما ندارم ، همش خوبي و خاطره از شما در ذهنم هست
با اين حال گفتم يه تشكري كرده باشم
ممنون به خاطر همه چيز ، موفق و مويد باشي
دستم بهش برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با چاقو اول سرشو میبرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! بعد تیکه تیکش میکنم!! بعد میزنمش به سیخ و با داش بابک میخوریمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .(مرغ همسایه رو میگم:31:)
به یک عدد بابک یا بدله بابک برایه پاسخگویی نیازمندیم
ببخشيد . يهو كار زياد شد شب دير آمدن و صبح زود رفتن . شركت هم محدودم براي نت
شب ميام
بچه ها شب میخواد بیادنقل قول:
تا برنگشته هر کی یه نقدی ول کنه و در بره:31:
و ما هم چنان منتظریم تا بدانیم چرا متفرقه مدیر مخصوص ندارد و پستهای بازیهای آنلاین شمارش نمیشود:20:
بابک جان اگه تا شب جواب دادی که هیچ وگر نه متاسفانه مجبورم اخراج موقت بکنمت:27:
موفق باشی:11:
انقدر تابلو بود دارم دروغ میگم نظر لطفمه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونین من خودم از آکوآ چند تایی پی ام دارم .
بزارین اطلاعات محرمانه سری در کنم از خودم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من حدود 15 تا . مافیا احتمالا بالای 100 تا پی ام داریم از آکوا
با یه احتمال ( یادمه دو سه باری پست های میثم و سینا رو دستکاری کردم ) اوناهم از آکوا پی ام دارن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هیچ کس از دست آکوا در امان نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره درخواست ها در هر انجمنی .
انجمن محیطیه برای تبادل دانش ( داشته ها ) کسی چیزی میدونه . اون رو در اختیار جمع میگزاره .
تیمی هم باید باشن برای منظم سازی . کنترل و و و .
یک گروه کوهنورد لیدر دارن . لیدر آگاه ترین و مسلط ترین و با تجربه ترین (و چند تا ترین دیگه . یکیش توانایی مدیریت بحران ) عضو گروهه . همه هم زیر نظر لیدر هستن . اما این لیدر بودن به این مفهوم نیست که لیدر باید بقیه رو کول کنه ببره روی قله .
اینجا همه از هم کمک میگیرن و همه به هم کمک میکنن. بی جواب موندن شاید به مفهوم بی جواب بودن باشه .
سلام و ممنون .نقل قول:
با ساز همه رقصیدن . یک جایی گفتم که از مدیریت در انجمن ( پیشتر در پالتاک ، دنیاهای مجازی کوچک ) پی بردم به دشواری مدیریت در ساختار های بزرگ . مثل مدیریت کشوری .
همچنان من مدیر متفرقه نیستم . و جدا در صدد حل مشکل فقدان مدیریت مستقل ( از ارشد و ادمین ) برای متفرقه هستیم . تا کسی پیدا بشه ...
من آلزایمر دارم چیزی یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قحطی مدیر اومده ، کوپنی شده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخطار مگه گریه داره عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بیا تو به من اخطار بده قصاص کن منو . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بریم فردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: