سی پی یو های 2 هسته ای اینتل بهترین برای بازی.
phenom amd یک پروژه شکست خوده است.
INTEL©
Printable View
سی پی یو های 2 هسته ای اینتل بهترین برای بازی.
phenom amd یک پروژه شکست خوده است.
INTEL©
امروز رفتم بازار کامپیوتر شهره خودمون (زاهدان) پردازنده E8400 به قیمت 200 هزار میفروختن چقدر زیاد نه :d
نقل قول:ممنون از راهنمایی تون.نقل قول:
ولی من این سیستم رو واسه خودم نمیخوام و کسی که اینو میخواد بخره میخواد در حد متوسط autocad و چند نرم افزار دیگه طراحی باهاش کار کنه ! و سیستمی که مغازه دار بهش قیمت داده بود این ای بود که من در مورد اش سوال کردم ! بهر حال ممنون !
سیستم پیشنهادی شما چیه؟
بودجه حدود 300 تومان برای همه قطعات زیر
Main + cpu + ram 1GB + HDD 250 Sata+ DVD-RW + VGA XFX + Case & Power
میدونم کمه ولی طرف در همین حد میخواد بودجه صرف کنه.:41:
سلام،
این چند صفحه پر شده بود از پست هایی که تماما نظر شخصی هستند و دلیل فنی ندارند. دوستان عزیز موقع مشاوره دادن بیشتر دقت کنید.
قیمت تهران دورو بر 180T هست.نقل قول:
جناب مدیر رو بیشتر از این عصبانی نکن عزیز .مشاوره کلی ممنوعه.نقل قول:
شما ميتوني 5000+ بگيري قيمتشم حدود72 هست و مناسبنقل قول:
در ضمن گول بنچماركهارو نخور چون شرايط تست هيچ وقت عادلانه نبوده و در كار مستقيم عكس بنچماركها ثابت ميشه
اينو من خودمم ديدم
متاسفانه بعضي از نرم افزار هاي بنچمارك و نتايجش طوري طراحي ميشن كه به نفع اينتل امتياز داده بشه كه نمونش هم بوده (يكي از همين نرم افزار هاي معروف) كه تو نسخه هاي بعديشون اشكالاتش مثلا گرفته شده
در مورد فنوم هم اين پروژه شكست نخورد و بخاطر تبليغات دروغ اينتل در نهايت به نفع اينتل تموم شد(البته موقتا)
سلام.
من برای بازی و اینا cpu می خواستم ... پیشنهاد شد Intel 8200 یا 8400. بعد گفته شد که برای بازی AMD بهتره و 9550 و 8550 پیشنهاد شد ... کدوم بهتره به نظرتون؟ کلا تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای دارید؟
مرسی.
Q6600 و یا E8400 میتونی بگیری.نقل قول:
سلام.
من برای بازی و اینا cpu می خواستم ... پیشنهاد شد Intel 8200 یا 8400. بعد گفته شد که برای بازی AMD بهتره و 9550 و 8550 پیشنهاد شد ... کدوم بهتره به نظرتون؟ کلا تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای دارید؟
مرسی
تا چند روز دیگه سی پی یو های جدید اینتل عرضه میشن.
اگه قرار به Amd باشه چه پیشنهادی دارید؟
مرسی در ضمن :) اطلاعات سخت افزاری من در حد هویجه :دی