نقل قول:
من سوء استفاده علمی کردم ؟!
بله باید جلوی سوء استفاده های علمی هم گرفته بشه خصوصا در کاربردهاشون مثلا توی سلاحهای اتمی و شیمیایی و میکروبی ... اینشتین هم وقتی از کاربردهای منفی کشفیاتش در سلاحهای اتمی در هیروشیما و ناکازاکی مطلع شد آخر عمرش به نوعی افسردگی دچار شد (منظورم بیماری افسردگی نیست) و در سمینارها و کنفرانسها و درسخنانش بر علیه کاربرد نظامی انرژی هسته ای سخنرانی کرد .
من درباره همزیستی انسان و ویروسها از گذشته های دور حرف زدم .
خب این خیلی مهمه که بدونیم نه فقط ویروسها بلکه انسان هم هنوز شناخته نشده و در حال حاضر یک بیگانه محسوب میشه !
بله انسان اساسا خودش بزرگترین بیگانه است ! که هزاران ساله میخواد خودش رو بشناسه و هنوز خیلی خیلی مونده در این کار به نتیجه قطعی و انتهایی برسه !
در مورد اون قضیه اژدهای هفت سر هزارمتری هم که زیاد بحثش طول کشید من اصلا منظورم این نبود که چنین چیزی وجود داره ، گفتم احتمال وجودش محال عقلی نیست ، همین ، بله درسته جزء اسراره و هیچ مدرکی هم ندارم که مثلا اثبات کنم توی قوطی کبریت خونمون الان یه چنین اژدهایی داره به مارمولکها تئوری ابر ریسمانها رو تدریس می کنه . یا اینکه الان یه مورچه داره با یه ربات نفوذیش که توی مغزم کاشته این مطالب رو برای شما تایپ می کنه ...
ولی میگم محال عقلی نیست که چیزی که خیلی خیلی برامون عجیبه یه جایی واقعا رخ نده ، چون علم ما خیلی خیلی ناقصه ...من معتقدم ما در اقیانوس بیکران اسرار و ناشناخته ها هستیم و علم تنها گوشه کوچکی از این حیطه بی نهایت رو روشن کرده ...
ضمنا قضیه اژدهای هفت سر هزار متری خیلی با مسئله یوفوها و بیگانه های هوشمند انسانی یا غیر انسانی فرق می کنه ، چون همه اینها قابل توضیح با علم هستند و دلائل درست هم در گذشته و حال ارائه شدند و می شوند ، فقط ارائه دلیل واضح و همه پسند فوق العاده مشکله و آزادی بیان محدوده ...
حالا اون قضیه اژدهای هفت سر و آتشین و از این چیزها شاید بعضیها توی دنیاهای دیگه ببیننش ، از کجا معلوم که میگن نیست ؟ اگه این ژنهای انسانی به دست یه موجودات خیلی هوشمند و بی رحمی بیفته خب معلومه دوباره می سازنش دیگه ، به نظرتون خیلی عجیبه که یه ماری باشه که فقط نیشش ده متر درازا داشته باشه ؟ خب شاید در آینده خود انسان بتونه یک چنین رباتهایی بسازه ، درباره موجودات ناشناخته چرا نشه تصور کرد ؟ ... من یکی که خوشم نمیاد برم توی شکم یکی از اینها و جنس پوستم هم نسوز باشه ...
خلاصه سخن :
من میگم اینکه بعضیها بدون دلیل حکم به نبودن چیزها می کنند ( مهم نیست چقدرعجیبه ) علمی نیست و باید گفت نمیدانم و یا اینکه جزء اسراره و هنوز شناخته نشده ، یا اینکه دلیل علمی برای نبودنش ارائه بدن ...
من ( صد در صد ) طرفدار عقل و منطق و علم هستم و به هیچ وجه مخالف علم نیستم ...
شما اصلا حرف منو متوجه نشدید ... سوء استفاده از انرژی هسته ای چه ربطه به حرف من داشت . منظور من از سوء استفاده از علم این جمله بود :
... اینکه هر کشف جدید علمی صورت میگیره شما میخوای به هر ترتیبی شده یه ربطی بین اون و موجودات بیگانه پیدا کنید به نظر من درست نیست تا زمانی که شما وجود این موجودات رو اثبات کنید.
و من نگفتم شما گفتید که اژدهای 1000 سر وجود داره ... منم مثل شما مثال زدم . بحث من سر استدلال شما بود نه اژدها . اما شما در مورد اژدها اینهمه صحبت کردید اما جواب منو در مورد انتقادی که به استدلال شما کردم رو حتما یه جمله در موردش نگفتید .
نقل قول:
ولی میگم محال عقلی نیست که چیزی که خیلی خیلی برامون عجیبه یه جایی واقعا رخ نده ، چون علم ما خیلی خیلی ناقصه ...من معتقدم ما در اقیانوس بیکران اسرار و ناشناخته ها هستیم و علم تنها گوشه کوچکی از این حیطه بی نهایت رو روشن کرده ...
نقل قول:
من میگم اینکه بعضیها بدون دلیل حکم به نبودن چیزها می کنند ( مهم نیست چقدرعجیبه ) علمی نیست و باید گفت نمیدانم و یا اینکه جزء اسراره و هنوز شناخته نشده ، یا اینکه دلیل علمی برای نبودنش ارائه بدن ...
من ( صد در صد ) طرفدار عقل و منطق و علم هستم و به هیچ وجه مخالف علم نیستم ...
اینکه علم فقط گوشه ای از پدیده های اطرافمون رو حل کرده هیچ ربطی به این نداره که ما با روش های غیر علمی و متافیریکی و اینجور چیزا قضیه رو بیایم حل بکنیم .(بازم میگم من شما رو به هیچ چیز متهم نمیکنم ، فقط نوع برخورد شما با موضوع رو نقد میکنم).
دوم اینکه شما توجه نکردید که ادعا کننده شما هستید و شما در اقلیت هستید . پس مدرک از شماست نه ما . با این وجود کمتر پستی اینجا مطرح شده که بدون مدرک قانع کننده ازش گذشته باشیم . باز میگم ... اینجور استدلال شما یعنی اینکه هر چیز عجیبی وجود داره مگر اینکه خلافش ثابت میشه . یعنی فردا باید هممون بریم تو زندان تا قاضی حکم به بی گناهی بده (مثال میزنم).
پس لطفا به اصل پست ها بپردازید نه فرع اون ها.
----------------------------------------------------------
نقل قول:
بهتر هست در ابتدا شما تفهیم کنید( اینطور که پیداست در این بین شما حداقل بیش از هر کسی با اشکال مواجهید) که باکدام شاخص از اطمینان تصور می کنید که سازمانی " در اون طرف کره زمین " ; با " بودجه میلیارد دلاری " ; اندوخته های حاصله از فعالیت هاش رو - که با " تلاش طاقت فرسا " بدست آورده - " تمام و کمال و بی کم و کاست " در اختیار آقای محمد حسین نامی (از دوستانمون) در این ور دنیا قرار میده؟
شما هم بجای اینکه خودتون جوابگو باشید ، سعی میکنید طرف مقابل رو بکوبید ... دوست عزیز اگه من آدم نادان و بی اطلاعی باشم ، دلیل نمیشه شما آدم با اطلاعات بالایی باشید که منابعتون درست و حسابیه . پس جواب خودتون یادتون نره .
اول بگم که این مشخصه که ناسا بی کم و کاست و مفتکی چیزی به کسی نمیده ، اما اینطوری هم نیست که هر چیز مهمی رو پیدا کنه مخفیش کنه ... چون نمیتونه .
ناسا سازمانیه که تولید علم میکنه . درآمدهایی که در میاره صدها برابر اون چیزیه که خرج میکنه . شما یجور حرف میزنید انگار ناسا داره پول رو دود میکنه میفرسته هوا و بعدش هیچی . حالا بخاطر این پول ها هم اطلاعاتش رو به من نمیده !! خیلی مسخرست واقعا . هر روز تو پایگاه های ناسا و هابل و ... نتایج اکتشافات جدید رو میبینیم بعد میگیم ناسا داره پنهون کاری میکنه.
اگه ناسا حتی یه سلول مرده رو هم در شارون (قمر پلوتو) پیدا کنه و نتایج تحقیقش رو در مورد اون بخواد منتشر کنه ، یه روزه پول تمام این سالها موشک هوا کردنش رو در میاره . با توجه به حرفهای شما باید بسیار کودن و احمق باشن که اگه چیزی پیدا کردن پیش خودشون نگه دارن !!
مثل این میمونه که شما یه گنج رو پیدا کنید بعد به نتنها به کسی نگید من این گنج رو پیدا کردم بلکه اون رو جاسازی کنید مثلا توی بالشتتون بعد تا اخر عمر یه سکه هم خرج نکنید . اینقدر هم بی فکر باشی که نفهمی بالاخره یه روز میمیری و اینو یه نفر دیگه خرجش میکنه. امروز ناسا بخواد مخفی کنه ، دو روز دیگه سازمان فضایی اروپا و روسیه و چین و ژاپن و ... میان پیداش میکنن.
این یه توهم هست که اونو آدمهایی در آوردن که نمیتونن از هیچ راهی اثبات کنن که یوفو وجود داره ، بعد میان میگن وجود داره هااا ، ولی ناسا پنهون کاری میکنه و ما نمی بینیم . یا حداقل هرجا عقلشون لنگ موند و نتونستن فیلم جعلی بسازن داستانی تعریف میکنن که من یوفو رو دیدم ، یه 2 کیلومتری تعقیبش کردم و بعد یوفوه سقوط کرد ، بعد 5 دقیقه نشد اونجا پر نظامی شد و همه چیز رو پاک کردن !!
نقل قول:
توصیه میکنم برید و بپرسید : -بعنوان مثال- آیا فکر می کنید بین دیش ارسال تصاویر مدارگرد تلسکوپ هابل(HST) و طفل معصوم دانشمندانی که ذکر کردید فقط " دستگاه گیرنده " تصاویر هست , که پشت اون دانشمند ها نشستند؟
بین هابل و " اولین نفر " از دانشمندهایی که اون تصاویر رو می بینه , حد اقل دو مرکز مجزا( با کارکنان مجزا) از هم دیگه وجود دارند که وظیفشون رله , تقویت , تعدیل و پخش اون اطلاعات بین مراکز استفاده کننده هست ; و جالب اینه که هر دو مرکز مراکزی نظامی اند.
بله دوست عزیز , هیچ چیز تا اون اندازه کشکی و ساده نیست.
دوست من رفتی درستش کنی خراب ترش کردی ... اگه میگفتی تلسکوپ های رادیوی SETI ، پشتش هزارتا نظامی نشستن یه چیزی ... آخه برادر من ، اولا که هایل اصلا برای تحقیقات موجودات فرازمینی نیست ...
دوما ، این پایگاهی که میگید تا اونجایی که من می دونم 1 دونه بیشتر نیست . اونم باید White Sands باشه که بازم شما قضیه رو گندش کردید . درسته این پایگاه نظامی . ولی نه نظامیه ای که شما سعی دارید توصیفش کنید . این پایگاه اصلا کارش پرتاب موشک ها و کنترل انواع ماهواره هاست و کلا با ناسا در تعامل کامل هستن . حتی White Sands Test Facility رو اونجا ناسا خودش ایجاد کرده که روی پرتاب شاتل ها و ساخت ماهواره های جدید اونجا تحقیق علمی می کنن . بازم همون بحث پیش میاد که شما بیش از حد توهم این رو دارید که یه چیزی رو دارن از شما مخفی میکنن. اونجا هم کارکنانی که هابل رو کنترل میکنن از ناسا جدا نیستن . چون ناسا اینقدر خنگ نیست که ماهواره دست ساخت خودش رو بده دست یکی دیگه .
شما هم در پست هاتون از هرجایی بخواید یه چیز میارید ، بعد چهارتا نقیض هم بین حرفاتون بود دیگه بیخیال ... اول میگید ناسا علائم حیات در دیگر سیارات رو پیدا کرده مخفی کاری میکنه ، بعد میگید نه ناسایی های بیچاره تصاویر فیلتر شده ی نطامی ها رو دارن نگاه میکنن بی خبر از اینکه نظامیا دارن به ریششون می خندن:27:. ما موندیم کدوم حرف شما رو روش مانور بدیم . به هر حال من هر دو مورد در دوتا بخش صحبتهای بالایییم اشاره کردم .