اقا چرا کسی جواب منو نمی ده؟
معافیت پزشکی برای استخدام چقدر مشکل ایجاد میکنه؟:دی
خوب برادر بزرگتر ناتنی هست....نقل قول:
فضیه برادر بزرگتر و معافی چیه؟
کسی دقیق میدونه تمام مواردشو؟
سلام
خاهش می کنم کمک کنین
من متولد دوم خرداد 71 هستم. تا سال دوم دبیرستان رو در رشته انسانی خوندم و بعد به کامپیوتر(کاردانش) تغییر رشته دادم و سال سوم رو داوطلب ازاد خوندم. و خرداد 89 هم دیپلمم رو گرفتم. امروز متوجه شدم که از اول سال مشمول حساب می شدم. ایا من غیبت خوردم؟ من برای ثبت نام در کنکور سراسری یا ازاد و ثبت نام دانشگاه نمی تونم اقدام کنم؟(البته برای کنکور ازاد ثبت نام کردم) در مورد غیبت و این مسایل یه کم توضیح بدین من چه کنم؟ در مورد دفترچه نظام وظیفه چه کنم؟
خاهش می کنم کمک کنین
سلام من درباره این مطلب تحقیق کردم اگه معفیت پزشکی گرفتی کلا باید استخدام رو بیخیال شی یا خیلی خیلی مشکل میشه ( پارتی) چون رو کارتت علت معافی تو درج میکنننقل قول:
سعی کن نگیری
منم می خواستم بگیرم ولی بیخیال شدم دیدم ارزش نداره
:10:
نه دوستم مننقل قول:
برای مثال می نویسن بان به ماده 43 آئین نامه معافیت پزشکی هیچ وقت اسم بیماری را نمی نویسند
در مورد استخدام در سازمان های دولتی که 99 درصد نمیشه استخدام شد
1 درصد باقی مانده هم با بند پ
ولی تو شرکتهای خصوصی مشکلی ندارن
بستگی به شرایط خودت داره
من معافیت پزشکی گرفتم
الان خودم برای خودم یه کیس اقتصادی دارم و چند تا هم کارمند
زندگی منو که خیلی تغیر داد و خیلی برام مثبت بود برعکس بعضیا که مدام برام آیه یاس می خوندن
.
من احتمال میدم چون مشکلم جدی نیست معاف از رزمم کنن به نظرتون اقدام کنم؟
و اینکه اگه وسط کار پشیمون شدم راهی برای از دور رسیدگی خارج کردن پروندم دارم؟
نه اینجوری هم نیست.بعضی بیماریهای روانی شاید اما بقیه نه.نقل قول:
وقتی که تو یه آزمون پذیرفته میشی باید به تایید پزشک اون مرکز برسی.معمولا مرکز پزشکی هر سازمان تو تهرانه.مثلا برای چشم میشه لیزیک کرد و مرکز هم تایید میکنه.برای سایر بیماریها به غیر از روانی هم فکر نکنم زیاد گیر بدن.در کل الان من خیلی هارو سراغ دارم با معافیت پزشکی استخدام شدن.
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
عزیز مطمئن باش کارتی که به معاف رزم میدن با کسی که معاف رزم نیست هیچ فرقی نداره.مطمئن باش.چون تو مثل اون شخص اون مدت رو رفتی.نقل قول:
به نظر من معافیت پزشکی هم غنیمته و واسه استخدامی گیر نیست البته اگه مشکل روانی نباشه.مطمئن باش.شما به غیر از بعضی ارگانها مثل نیروهای مسلح کجارو دیدی که تو استخدامی هاشون بنویسن معافیت پزشکی قبول نیست؟؟؟؟پسر عمه ی خودم پارسال معافیت پزشکی داشت استخدام بانک شد.
هیچکس نمی تونه کمک کنه؟