دوستان زمان رایگان مخابرات ( ضحی کیش ) از چه ساعتی تا چه ساعتیه ؟؟؟
Printable View
آره اتفاقا نمایندکی مخابرات توی شهر ما نمایندگی آسیا رو هم داره گفت روی فیبر نوری هم پینگ و هم سرعت دانلود رو تضمیین می کنم اما روی کابل مسی کیفیت خوبی نداره ! در هر حال بهتر از مخابرات هست باید تا 2 نصف شب بیدار بمونی گدایی ترافیک بکنی از شون :n21: از بچه های دیگه روی فیبر نوری پرسیدم پینگ 120 هم دارن با 8.8.8.8 ولی مال من مسیه :n27:نقل قول:
2 تا 6نقل قول:
................
حذف شود...........
من اینترنت 1 مگ کشیدم سرعتم از 30 کیلو بایت بالاتر نمی ره زنگ می زنم پشتیبانی می گه ما بهتون پهنای باند مناسب با 1 مگ دادیم مشکل از سیستم خودتون؟آیا راست میگن؟ یا اسکلم کردن؟:n29: پایان ماه می خوام تخلیه کنم به نظرتون برم لقمان یا شاتل؟دانلود خیلی برام مهمه. کسی نظری داره:n01:
من الان 2 ساله اهواز شاتل دارم خیلی ناراضی هستم و خود دزد هستن ... اکو افیس هم دارم که دانلود شبانه نداره و سرعت 8 مگ رو گرفتم ... تو روز خوبه اما شب که میشه سرعت در حد 128 میشه با اینکه من اصلا دانلود شبانه ندارم ! می خوام نا محدود 1 مگ پارس انلاین رو بگیرم که 219 هزار تومنه , به نظرتون توی شب سرعت استفاده پایین میاد ؟ دانلود شبانه اصلا مهم نیست برام فقط می خوام شب سرعت خوب باشه و نگران حجم استفاده نباشم زیاد ... انلاین هم زیاد بازی می کنم و می خوام پینگ شب افت نکنه .. ممنون میشم راهنمایی کنید
به نظرم مخابرات خوبه . 2 مگ یا زیر 2 مگ مخابرات بگیر . من شاتل داشتم پینگش خبه ولی ساعت 2 شب یا 1 شب به بعد داغون میشه . نا محدود ارت 3 شاتل داشتم . من کال ف 4 میزدم پینگش با خارج 250 بود ولی اصلا استیبل نبود یه دفعه میرفت رو 600 دوباره بر میگشت یا میشد 999 !!! شاتل اصلا استیبل نبود رو اعصاب میذفت . منم دانلود میکردم شبانه سذعت اشغال . الان با 2 مگ مخابرات پینگم همون حدوده تا 300 هم میره ولی راحت بازی میکنم . دیگه مثل دور موتور ماشین مدام بالا پایین نمیشه .نقل قول:
اون رنگ ها رو که دیدی . مثلا باید 5 مگ 3 ماهه بگیری تا تازه بهت یه سیمکارت بدن . سیمکارت 5 تومنی ایرانسلنقل قول: