دقیقا درسته. وایمکس جز عذاب هیچی نیست و فقط برای شرایط و مکانهای خاص پیشنهاد میشه. به هیچ عنوان و حتی در بهترین شرایط هم قابل قیاس با ADSL نیست. چه از نظر هزینه، چه کیفیت و چه سرعت و پینگ.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
Printable View
دقیقا درسته. وایمکس جز عذاب هیچی نیست و فقط برای شرایط و مکانهای خاص پیشنهاد میشه. به هیچ عنوان و حتی در بهترین شرایط هم قابل قیاس با ADSL نیست. چه از نظر هزینه، چه کیفیت و چه سرعت و پینگ.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
اشتباه شما این بوده که از مبین نت وایمکس گرفتید عین اینه که شما ای دی اس ال را از اسیاتک بگیرید این دو شرکت هیچ فرقی با هم ندارد.نقل قول:
بچه ها یه سری به این تاپیک هم بزنید... مطالب مفیدی در مورد سرعت اینترنت داره...:n02:
باز هم از شما می پرسم اصلا تابحال وایمکس داشتی؟ حالا چه مبین نت چه ایرانسل!!!!:n10:نقل قول:
اولا مبین نت از نظر سرعت و کیفیت خیلی بهتر از ایرانسل بوده و هست. (ایرانسل با روش هایی مثل نصف کردن قیمت مودم و جشنواره و .... خیلی ها را گرفتار خودش کرد و همین که مبین نت حداقل همین حقه بازی ها را انجام نداده نشون دهنده برتر بودن خدماتش هست) مبین نت از اول شبانه رایگان داشت ولی ایرانسل فقط تو یک سال اخیر اون هم با شرایط خاص جشنواره و ... شبانه رایگان میده و خیلی از موارد دیگر
متاسفانه خیلی ها هم که فقط قیمت اولیه (مودم) را در نظر می گرفتن تو چاه ویرانسل سقوط می کردند و بدلیل اینکه اطلاعات کمی داشتند نمی دونستن که چطوری ایرانسل سرشون کلاه میگزاشت و پول 10 تا مودم را ازشون می گرفت. من تو دوستام حداقل سرعت و کیفیت افتضاح وایمکس ایرانسل را دیدم که می گم 100 رحمت به مبین نت
جالبه همشون سرعت 512 گرفته بودن و بعد از کلی وقت گاها بالای 2 سال وقتی بهشون می گفتم برید اسپید تست سرعتتون را امتحان کنید می دیدند ای داد بیداد تو این دو سه سال فقط اینترنت 128 بهشون داده و پول 512 گرفته. وقتی هم که به پشتیبانی زنگ می زدند به جای اینکه به حرفشون توجه کنند کلی اراجیف تحویلشون می دادند.
حداقل مبین نت از این فیلمها کمتر سر مشتریهاش در میاره (البته نمی گم در نمیاره نمونه جدیدش هم کم کردن ساعت و محدود کردن حجم دانلود شبانه بدون اطلاع رسانی دقیق به مشتریهاش)
مصیبت دیگری که کاربرای وایمکس باهاش طرف هستند مودم های وایمکس هست که هر شرکتی فقط مودم خودش را قبول می کنه و اگر شما از مبین نت گرفتید نمی تونی برای دوره بعد با مودمتون از ایرانسل اینترنت دریافت کنید یا بالعکس و باید مودم جدید از شرکت بعدی بگیری اونوقت 200 یا 300 تومن مودم را هم باید بندازی بیرون تو سطل آشغال!!!
باز هم می گم هر کی می تونه ADSL بگیره بره خدا را شکر کنه و اسم وایمکس را هم نیاره
شما هم دوست عزیز اگر با این توصیفات من باز هم میگی وایمکس این شرکت یا اون شرکت بهتره، باسمالله برو وایمکس بگیر چرا اینجا خودت را معطل کردی؟
خودم وایمکس ندارم به دلیل اینکه خونمون را پوشش نمیده وگرنه یک لحظه هم این شرکت را تحمل نمیکردم. اما دوستان و فامیلم وایمکس ایرانسل دارند و ازش خیلی راضی هستند سرعت واقعی را بهشون میده 512 دارند سرعت دانلودشون 64 است تنها مشکلش برای بعضی از دوستام اینکه قطعی داره اونم به دلیل پوشش ضعیف و پینگ بالا که نسبت به اسیا تک خیلی خوبه!اما در مورد مبین نت از همون اول بخاطر گران بودن تعرفها و بعدا سرویسای نامحدودش را برداشت خیلیا ازش نا راضی بودن عجیبه شما ازش راضی بودی یعنی چی واسه یه گیگ اضافه باید 12 تومن بدید؟؟؟در مود جشنواره باید بگم اینم یکی از امتیازات مثبت ایرانسل نسبته به مبین نت است نه امتیاز منفی!در مورد پشتیبانی هم باید بگم پشتیبانی اسیاتک نه تنها اراجیف میگه بلکه به راحتی دروغ هم میگن البته اکثر پشتیبانیها دروغ میگن اما هیچ پشتبانی به اندازه پشتیبانی اسیاتک دروغ نمیگه!نقل قول:
من واقعا نفهمیدم شما اطلاعاتتو از کجا آوردی...نقل قول:
اما سرعت وایمکس نامحدود دقیقا اسمیه.... اینکه منطقه شما آنتن نداره، مشکل حساب نمیشه چون میتونی مودم قویتری بخری!
تهرانو کاری ندارم اما اگه شما شهرستان وایمکس بگیری (چون ظرفیتش تکمیل نیست) سیاست مصرف منصفانه اعمال نمیشه و اینم تعرفه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تعرفه شهرستان...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا از این به بعد قبل پست های طولانیت، یکم تحقیق کن....
قابل توجه تهرانی ها ! 2 مگ نامحدود 120 گیگ مصرف منصفانه داره بعدش ممکنه سرعتتون پایین بیاد!
ویرایش نمیشه...
فقط 1 مگ و 2 مگ مصرف منصفانه داره....
و نکته خیلی مهم اینکه، شما اگه 2 مگ نامحدود داشته باشی و ساعت رایگان محدود، دانلود کنی، جز مصرف منصفانت حساب نمیشه....
سلام. کسی ذیشب تست کرد ببینه سرعت دانلود از سایت های ایرانی و خارجی فرق داره یا نه؟
دوستان وضعیت نامحدود چطوره؟ توی تعرفه ها نوشته "حداقل تبادل" منظورش چیه؟ محدود میکنن؟
برای سرویس های محدود هم که باید 10 گیگ به بالا بگیرم تا بتونم از ساعات رایگان استفاده کنم.
نمیدونم این "نیم بها" رو از کجا درآوردن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اسیاتک هم تعرفه را کاهش داد.(تعرفه خرید حجم اضافی) اما سرویس حجمی را کاهش قیمت نداده؟؟؟دوستان من یه چیز را متوجه نشدم مثلا من 20 گیگ اضافه بخوام بخره هر گیگ برای من 2000تومن در میاد یا 2400 تومن؟؟؟اصلا تو پنا اسیاتک مگه میشه بیشتر از 10 گیگ حجم خرید تو پنل من اصلا خرید گیگ اضافی وجود نداره؟شاید بخاطر اینکه سرویسم نامحدوده.کسی اطلاع داره؟