صبانت مشهد و مخابرات اصفهان هم همینهنقل قول:
Printable View
صبانت مشهد و مخابرات اصفهان هم همینهنقل قول:
سلام
بالاخره بعد از کلی سرچ یک تاپیک زنده پیدا کردم !!!
از مخابرات نت دارم چند سالی میشه (تهران) نت مخابرات یه روز خوبه دو روز بده خلاصه که می خوام های وب بگیرم نظرتون جیه ؟
من گیم آنلاین ( دوتا 2 ) و نداشتن قطعی برام خیلی مهمه
یا علی
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه برای گیم میخوای اصلا سمت های وب نیا درسته مثلا پینگ رو نشون میده 120 یا 105 ولی به شدت نوسان داره اعصاب نمیمونه برات
طول روز پینگ و نوسانش اوکی هست ولی بعد از ظهر دیگه نمیشه تحملش کرد
به نظرم با توجه به چیزی که دیدم تا الان tdlte مبین نت پینگ خیلی بهتری داره و کلا برای بازی خیلی خوبه
بعد از اون سراغ آسیاتک و شاتل برو اونا سرویس گیم دارن و اگه فعالش کنی پینگ خیلی خوبی بهت میده داخلی حدود 7 - 8 بستگی به منطقه ات داره و خارجی معمولا کمتر از 100 میشه
بازم باید تست کنی و ببینی برای خودت چجوری میشه پینگ
یعنی افتضاحه .. دو روزه همش قطعه
پشتیبانیشم جواب نمیده
واقعاااا از این افتضاح تر نمیشه!! این چه اینترنته آشغالیه که میدن دست ملت!!! همش قطع!! من که همین امروز درخواست تخلیه رو دادم........نقل قول:
محاسبه ترافیک داخلی سرویسهای ADSL هایوب، از اول مهرماه ۱۳۹۷ دچار تغییر خواهد شد.
نسبت مصرف ترافیک داخلی به بینالملل از ۱ به ۴، به ۱ به ۲ تغییر خواهد کرد.
برای مثال در سرویس «سرعت ثابت ۱۶Mbps یکماهه» که سقف حجم ترافیک ماهیانه (FUP) آن ۵۰۰ گیگ است که:
در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک بینالمللی استفاده کنید، می توانید ۵۰۰ گیگ ترافیک بینالملل استفاده کنید، یا
در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک داخلی استفاده کنید، می توانید ۱.۰۰۰ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید،
و یا بصورت ترکیبی از ترافیک داخلی و بینالملل استفاده کنید، به هر نسبت دلخواه؛ برای مثال ۴۰۰ گیگ ترافیک بینالملل به همراه ۲۰۰ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
دو سه روزه سرعت های وب چه افتی کرده
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
چند وقتی هست که تک کانکشن های وب تو ساعات پیک افت میکنه مثل سابق دیگه نیست : این تست سرعت تک کانکشن (سرعت نت 8 مگابیت):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چند کانکشن اکی هست (اینو گذاشتم فکر نکید نتم کلا پکیده):
ای خدا دارم دیگه روانی میشم از دست این بای وب :n34:
زنگ زدم میگم 20 درصد پکت لاست دارم توی گیم پینگمم همش نوسان داره میگه پینگ بازی رو نمیتونیم چک کنیم گلوبال فقط میتونیم.
دیروز هرچی میگم حرف گوش نکردن از امروز صبح همون گلوبال کوفتی هم پکت لاست دارم :n34: تست مال همین ساعته.
شانس من نت همراه هم این طرف نابوده مخابرات و شاتل هم قبلا داشتم اصلا خوب نبودن :n03:
دیگه حقیقتا نمیدونم باید چیکار کنم میترسم tdlte هم بگیرم و بازم همین آش و همین کاسه...
دوستان راهی روشی وجود نداره که بشه رفعش کرد؟ تنظیمات مودم؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه شاید بقیه هم همین مشکل رو داشته باشن و کمکشون کنه:n03: