داداش اگه منتقل نشد بگو ما مصرف کنیم ، 20 روز از اکانتم مونده و فک کنم 2 گیگ هدیه م بمونه واسه دوره بعد !نقل قول:
Printable View
داداش اگه منتقل نشد بگو ما مصرف کنیم ، 20 روز از اکانتم مونده و فک کنم 2 گیگ هدیه م بمونه واسه دوره بعد !نقل قول:
ایا تا حالا شده توی زمانهای خاصی پارس آنلاین برای تمدید هم تخفیفهای ویژه در نظر بگیره
بله خودنمایندگی شهر من 4 ماه پیش رک و راست گفت که به علت زیاد شدن کاربر و کمبود پهنای باند سرعت ها رو شبها واقعی کردیم ولی دیروز که تماس گرفتم گفت با مدیریت صحبت کریدم و قول دادن تا 1 ماه مشکل حل بشه و پهنای باند اضافی خریداری شده حالا نمیدونم حل بشه یا نه؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
منم کاملا موافقم، هفته ی اول که من اشتراک گرفتم، سرعت دانلود شبانم با سرعت 256 خیلی بالا بود، تقریبا بین 195 تا 220، منم که تازه وارد بودم فکر میکردم همیشه همینجوره، با خودم گفتم سرعت 512 یا 1 مگ بگیرم چی میشهههههههههههه!
ولی یه هفته بعد افتضاح شد، با نمایندگی تماس گرفتم و گفتند ترافیک رایگان شبانه چون هدیه هست، شما حق ندارید شکایت کنید و هر سرعتی هم بگیری فرق نمیکنه.بستگی داره چند نفر دانلود میکنند تو شبا.با این حال چند شب که کاملا قطع شد تو قسمت شکایات نوشتم.پارس آنلاین با من تماس گرفتن و بعد از 2 ساعت تماس تلفنی و یه سری تنظیمات که خودشون انجام دادن، درست شده و الان حداکثر دو گیگ و حداقل 600 مگ دانلود دارم.
البته نا گفته نماند که اکثر دوستان از جمله من سر ساعت 1 که رایگانه شروع میکنم به دانلود تا سر ساعت 6، پس طبیعی که سرعت از سر شب افت پیدا کنه و دقیقا 6 به بعد بالا بره.
من 30 خرداد حجم سرویسم تموم شد ولی 29 روز از قراردادم باقی مونده بود .little more رو زدم ولی گفت : استفاده از این سرویس در اشتراک شما ممکن نیست (یه همچین چیزی)نقل قول:
بعد رفتم 1 گیگ حجم خریدم وقتی مودم رو ریست کردم و به قسمت مدیریت سرویس رفتم دیدم که هم Lıttle more رو فعال کرده ( با 800 مگ) و هم خرید 1 گیگ اضافه (که این طبیعیه )
طبق توضیحی که توی قسمت تمدید اشتراک موقت داده بودن گفته بودن که تا 5 روز باید اشتراکتو تمدید کنی ولی توی قسمت مدیریت سرویس تعداد روزهای باقیمانده همون رو 29 روز بود و به 5 روز کاهش پیدا نکرده بود امروز هم
قراردادم رو دوباره 3 ماهه تمدید کردم ولی به جای اینکه بعد از 5 روز (طبق گفته خودشون) قرارداد جدیدم فعال بشه باید 27 روز صبر کنم تا اشتراک جدید سه ماهه جایگزین بشه .
حالا شما قبل از زدن lıttle more روزهای باقیمانده تون چقدره ؟ و الان که اشتراکتون رو تمدید کردین چقدره ؟ به خاطر این پرسیدم که ببینم واسه همه یکسان عمل میشه
این سایت پارس چرا بدون هیلتر شکن باز نمیشه؟
با هر کدوم از مروگر هام بدون هیلتر شکن میرم مینویسه unable to connet
خودم پارس آنلاین دارم و adslم رو از خودشه
سایتایه دیگرو میتونم باز کنم خودش وا نمیشه
البته با هیلتر شکن باز میشه
یعنی این سایت فیلتره یا نه؟نمیدونم
لطفا کمک کنید
نت من از 12 ظهر قطعه الانم كافي نتم.خاك بر سرشون پشتيبانيم جواب نمي ده.واقعا براشون متاسفم
خوب این 1 گیگ رو به من هم ندادن برا سال جدید رو !نقل قول:
برا تمدید من تو این 2 سال چیزی ندیم! اگه مشترک جدید باشید طرح میزارن براتون ولی برا قدیمیا هیچی!نقل قول:
آقا به جای اینکارا برین تو سایتش شکایت کنین آمار شکایات بالا بره شاید یه کاری کردن !