ممنون Dohol جان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ممنون Dohol جان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توجه توجه ......:8:
فکر کنم یک مکان مناسب برای خرید پرمیوم پیدا کردم .........
برا هر دلار تقریبا 1000 تومن حساب میکنه و پول دیگه ای احتمالا ازمون نمیگیره .......
2 تا سوال مهم .....
1- آیا میشه من مثلا 30 پوینت یکجت خرید کنم و بعد به شما ها خورد خورد 5 تایی بفرستم یا نه؟
2- من تو ورد 11 بخرم میشه به شما تو ورد 12 و10 و ... بفرستم ؟
این دو مورد رو بررسی کنید و زود خبرم کنید لطفا ....... زود !
هر 2 سوال
بله میشه
مرسی علی جان
لازم نیست که هی 5 پوینت بخرم ؟ یکجا مثلا 30 پوینت بخرم حله دیگه آره ؟
یکیم بزن به حساب ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 پوینتم برای اسپید راند زیاده البته.من فقط یک اسپید می خوام:20:
تا 50 پوینت هم میتونی بخری.پرمیوم رو تا اکتیو نکردی میتونی به هر کی دوس داری انتقال بدی
پس خیلی خوبه .......
من مرحله اول 30 پوینت میخرم و 5 تا 5 تا به هرکی که خواست میفرستم .....
قیمت مناسب هست برا دوستان ؟ 1000 یا 1050 تومن برای هر دلار .....البته قیمت قطعی رو خواهم گفت .
اگر موافقید من 5 تا برا خودم بخرم ببینم چقدره اقدام میکنند که بعد یکیتون نماینده بشین لیست جمع کنید ببینید چقدر لازم هست همونفدر بخرم و بعد ......
اقا میگم دسته جمعی بچه های تریبال جمع شیم مهاجرت کنیمنقل قول:
مثلا کانادا هم بردیا از کنکور راحت میشه هم ما از اینجا
من و مصطفی میشینیم خونه به جای همتون بازی میکنیم شما هم میرین کار میکنین خرجی را میدین؟
حله؟:27:
یادش بخیر سر رای گیری قبلی فکر کنم شوراها بود چه رای هایی که ننداختیم :21:نقل قول:
:
خوب دوستان ..... من همین الان 5 پوینت برا خودم خریدم .......:5: خوش به حالم :31:
من تقریبا به قیمت 5500 تومن این 5 پوینت رو خرید کردم ..... البته قیمت دلار اینور اونور میشه ولی خوب فوقش200 تومن فرق میکنه یا شایدم نکنه .....
آیا این مبلغ برا شما مطلوب هست ؟ من که خریدم ولی اگر بگین نه من بازم میگردم جای مناسبتری براتون پیدا کنم ولی واقعا فکر ننم از این بهترش گیر بیاد ......:13:
حالا دیگه بقیش با شماست ..... اگر رقم خوبه براتون یک جوری قرار بزاریم که من شماره حساب بدم و .....اگرم که خوب نیست بگین .
حدودا به 25 تا سایت مختلف میل زدم که فقط این مناسب و زود اقدام میکرد ......
پ خ که ندارم اینجا .... همینطوری بگین تا یکاریش بکنم
ما تو شرکت بهش میگیم احمد پلنگ ( جریان داره ,یه زمانی یه بولوتوس اومد که یه آقایی توش بود به نام احمد........)نقل قول:
ایول این و هستم:27:نقل قول:
فکر کنم دارم به اهدافه پلیدم نزدیک میشم (سیاسی کردن تاپیک):31:نقل قول: