متاسفانه الان مودم USB در دسترسم نیس ولی بزودی میزارم.نقل قول:
Printable View
متاسفانه الان مودم USB در دسترسم نیس ولی بزودی میزارم.نقل قول:
درسته.نقل قول:
بله مودم 2750 یو مودم رو پشتیبانی میکنه.نقل قول:
واقعیتش این مودم 3372 رو تست نکردم ولی یه مودم دیگه که فورجی نداشتو تست کردم جواب داد. الان نگاه کردم داخل تنظیماتش: اره انگاری فورجی رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
راستی اینم بگم وقتی مودم رو میخریدم طرف گفت که این مودما از دبی وارد شده و با اونیکه از تهران میخری فرق داره. یه چیزی در مورد پشتیبانی مودم یو اس بی بود. دقیق یادم نیس. الان که خوب نگاه کردم دیدم ورژن سخت افزار شما V1 هست مال من U1 . همسایمون هم از دیجی کالا خریده V1 هست.
سخت افزار ورژن U1
نرم افزار ورژن 1.11
بعضیا که هنوز فرق edge با 3g رو هم نمیدونن نگن فتوشاپ ِ ... صلوات :n02:نقل قول:
نقل قول:
یعنی زیر ساخت نمیخواد پهنای باند بینالملل بده؟ یک دفعه اینترنت قطع کنن ادم خیالش راحت تر هست؟ از نطر من اینها بهانه هستش شرکت زیر ساخت خیلی راحت میتونه پهنای باند بده اما به قصد نمیده حالا علتش چیه نمیدونم بعدشم شما تو نمایشگاه با دکل چقد فاصله داشتین مگه که داین سرعت دریافت کردین؟ ما الان 400 متر با دکل فاصله داریم سرعت به زور به 10 مگ میرسه و 20 مگاهرتز وجریان پروژه باند 2600 با پهنای 15 مگاهرتز اینا چیه؟
سلام مهندس @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امکان داره یکم اطلاعات در مورد انتن زیر در اختیارم بزارید.
از چه نوع لینکی استفاده شده ؟ قدرت انتقال این لینک چقدره ؟ بیشتر در چه فاصله ای از سایت مادر این لینک قرار میگیره (نهایت فاصله ای که بتونه به اون یکی وصل بشه ؟
از چه نوع RRU های استفاده شده ؟؟
محتوای مخفی: BTS
سلام مهندس رضا بخش دشتیاری شهرستان چابهار کی تری جی میشه
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
در کل دولت مردای عزیزمون با پهنای باند بین الملل مشکل دارن و دوس ندارن زیاد بشه.نقل قول:
پهنای باند بین المللمون در حال حاظر خیلی خیلی کمه و این رو میشه از افت سرعت وحشتناک در برنامه های ارتباطی نظیر واتس اپ تلگرام و غیره (سایت های که سرورشون در خارج وجود داره) در ساعت اوج ترافیک مشاهده کرد.(مثال : سر شب )
نقل قول:
به چه دلیل دوست ندارن زیاد بشه؟ دلیلش چیه؟ ما که داریم پول میدیم مجانی که نمیخایم اینا وظیفشونه پهنای باند رو تامین کنن در مورد شعور کاربر اینترنت چی فک میکنن؟ من الان دیگه مجبورم برو سمت اینترنت ماهواریه اونم چیزی که قایل ردیابی نیست که جدیدن راه اندازی شده به هیچ وجه قابل شنود یا مسدود شدن نیست اینم بگم این مدل اینترنت ماهواره ای با بغیه فرق داره یک کمپانی خارجیه داره این سرویس میده انلاین هست محدودیت حجم یا پهنای باند نداره و خیلی ارزونه ماهی حدودا 4 دلار هست به دلایل مربوطه نمیتونم ادرس سایت فروشنده این سرویس رو بدم ولی اینجوری خیلی بهتره وقتی هیچکس نت از شرکت های سرویس دهنده خرید نکنه اینا اونوقت به خودشون میان
نه فعلا منتظر 700 نباید موند چون صدا و سیما قصد تخلیه نداره.نقل قول:
به نظر میاد زیرساخت منتظره تحریما برداشته شه بعد قیمت ارزون تر بگیره پهنای باند بین المللو و تجهیزات و کابل هایی که نیاز داره.نقل قول:
حدودا کل 300 گیگابیت پهنای باندی که داره زیرساخت برای خارج واگذار شده و جدیدا خریداری مجدد انجام نداده.
ایرانسل در حال حاظر کل سایت های نسل 4 کشور که داره مجهز به باند 1800 هستن که فقط سازمان تنظیم 5 مگاهرتز ازونو اجازه داده استفاده کنه..الان فرکانس 2600 با پهنای 15 مگاهرتز رو برای ایرانسل هم دادن و میتونه استفاده کنه که پروژه تجهیز سایتاش اول از تهران شروع شده و تا آخر سال آینده کل کشور به اتمام میرسه.
کل سرعتی که میشه از پهنای 5 مگاهرتزی کشید از هر سکتور حدود 35-40 مگابیت هست که پهنای 20 مگاهرتز نمایشگاه قابلیت ارائه 150 مگابیت در هر سکتور رو داره که 15 مگاهرتز جدید که شروع به نصبش کردن 120 مگابیت در هر سکتور میتونه بده.