تمام ججم باقی موندت رو مصرف کردی کردی اگر مصرف نکنی میسوزه(تو...... پارس آنلاین عروسی میشه)نقل قول:
لیتل مور دیگه چطوریه؟
Printable View
تمام ججم باقی موندت رو مصرف کردی کردی اگر مصرف نکنی میسوزه(تو...... پارس آنلاین عروسی میشه)نقل قول:
لیتل مور دیگه چطوریه؟
3 ماهه که تمدید کردین به صورت پشتیبان سرویس فعلی شما هست، تو این 4 روز اگه حجم سرویس قبلی رو تموم کردین به صورت اتوماتیک جایگزین میشهنقل قول:
حجم هدیه رو هم نیاز نیست تموم کنید چون حجم هدیه ای که میدن نمیسوزه و حجمش به سرویس بعدی اضافه میشه
موفق باشید
سلام
دوستان دیشب پارس آنلاین قاطی کرده بود اساسی!!
سرعتش خیلی بالا رفته بود... یه تست با SpeedTest هم گرفتم...
راستی 2گیگ هم رفتم دیدم هدیه دادن!!! همیشه یک گیگ میدادن حالا چرا 2گیگ دادن؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویستون چیه؟ دیشب من 300 مگ دانلود کردم فقط! مال شما خوب بوده پس. هدیه پارس آنلاین به مناسبت مبعث و نیمه شعبان هرکدوم 1 گیگنقل قول:
512 یکساله هست! آره خیلی معرکه بود...نقل قول:
آهان پس دو مناسبت رو یک جا دادن!
پارس آنلاین داره روز به روز بدتر میشه هر چی هم جشنواره میزاره فایده نداره..مشتری ها رو لحضهای خوشحال میکنه .. ولی در آینده از جونت در میاره
عجب!!!! واقعا قاطی کرده چون من که هر شب با سرعت 150-200 دانلود میکردم دیشب شده بود 20-30!!! جوری که از خیرش گذشتم گفتم نگیره سنگین تره!نقل قول:
سرعت رو نمیارن پایین ، به نظرم از ساعت 1 تا 6 اشتراکی میشه ، مثلا 1 به 5 یا حتی 1 به 10 که اگه تو مرکز مخابراتیتون تعداد زیادی پارس آنلاینی باشه سرعتتون افت پیدا میکنه وگرنه اگه کم باشه افت سرعت نخواهید داشت !!!!نقل قول:
نه لیتل مور کنسل نشدهنقل قول:
گفتم که چطوری شده این بار عجیب شده کلا
باید الان لیتل کنسل میشد و تعرفه جدید جاش میومد و 2 گیگ هم منتقل میشده
حالا معلوم نیست 1 گیگ که واسه سال جدید به همه دادن رو به من ندادن و کامل هم ثابت کردم بهشون که ندادن ولی قبول نکردن
نقل قول:
آره واقعا خیلی این تازگی ها خراب کرده خودشو!!
منم سه ماه دیه قراردادم تموم میشه.... اگه دیدم تا اون موقع سرعتش قابل قبول شد که بیخیال میشم و میمونم وگرنه میخوام برم مخابرات!!
تازگی ها مخابرات اینجا یه طرحی گذاشته که هر ماه 2 گیگ ثابت داری بقیش هم هر چه قدر بیشتر مصرف کنیم رو قبض مییاد و گیگی 3500!!
سرعتشم شنیدم خوبه و شبا تا 400 هم میگیره و روزا 200 و اینا هست اما شباش مجانی نیست!!