تجربه نشون داده مبین نت سالی دوبار طرح میده یکی نوروز یکی هم اواخر شهریور البته همیشه 10- 15 روز دیر طرح هاشون رو اعلام میکنن. پارسال هم تو مهر اعلام کردننقل قول:
Printable View
تجربه نشون داده مبین نت سالی دوبار طرح میده یکی نوروز یکی هم اواخر شهریور البته همیشه 10- 15 روز دیر طرح هاشون رو اعلام میکنن. پارسال هم تو مهر اعلام کردننقل قول:
دوست عزیز کل مشترکین این تاپیک در حد و اندازهای نیستن که دهبرابرشون هم بتونه با هجوم به یک IP خاص باعث افت سرعت بشه. راجع به احتمال دوم هم به نظر من مبیننت بی در و پیکر تر ازین حرفهاست که کارمنداش بخوان این تاپیک رو رصد کنن. کارمندن دیگه کارای روتین روزانهی خودشون رو میکنن. مدیرای سطح بالا هم مشغول زد و بند و چانهزنی هستن و وقت همیچن کارائی رو ندارن...نقل قول:
همونطور که بحث کردیم با دوستان اصولا هیچ IPئی مطلقا خوب نیست. (مثلا الان برای من بدنامترین IP خیلی بهتر از یکی از خوشنامها کار میکنه) ولی همینم موقته. دلیل این امر هم بحث شد به نظر من به بحث IP به عنوان یک مسئلهی کوتاهمدت نگاه کنید یعنی اگر IP فعلی خوب نیست با Disconnect کردن سعی کنیم یه IP بهتر (بدون پیشدواری) پیدا کنیم بعد از یه مدت سراغ IP جدید و ... همین تسلسل ادامه داره.
توجه کنید که روترها خودشون سعی میکنن که بار ترافیکی رو پخش کنند به طور خودبخود وقتی ترافیک روی یک نود سنگین هست روترها مسیردهی رو به نود دیگه منتقل میکنن بنابراین ما شورشیهای ۵ درصدی مبیننت عملا با این وسواس راجع به IP توشهی قابل توجهی نمیتونیم ببندیم فقط میتونیم با توجه به این مسئله سعی کنیم روند پهنای باندمون کمی در بلندمدت بهتر از تودهی کاربران باشه...
امشب سرعتم خیلی بد شده:n03:
دکلی که همیشه بهش وصل میشدم رو پیدا نمیکنه به یکی دیگه وصل شده.
همیشه سرعتم بالای 250 بود الان زیر 40.
این هم از شانس ما !
آپدیت:شد 8 کیلوبایت !
یه سوال: این 3 تا چراغ آنتن که روی مودم هست دقیقاً چی رو نشون میده؟ الان یه چراغ دارم و تو مودم rssi رو -56 که فکر کنم مقدار بالایی هست زده.
فعلا که واسه من قطع شده و کار نمیکنه اصلا !!
واسه شما هم قطعه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
اهوازم کلا قطع شده ساعت 3ونیم شب.
اهوازم کلا قطع شده ساعت 3ونیم شب.
برای منم همون ساعت ۲:۴۰ دوباره وصل شد با سرعت خیلی عالی
راستی یه نکته دیگه که دیشب کشف کردم لینک های ftp با آیپی 178 تست کردم تک لینک زیر ۲۷۰ سرعت دانلود نمیداد و حداکثر سرعت رو بهم میداد که خیلی عالی بود
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
مال من ساعت 3:37 وصل شد
امشب 812 مگ دان کردمم:n02:
یکی از دوستان من برای این شرکت کار میکنه و رفتم یک سر اونجا یک مطلبی رو میگم که دقت کنید، اینجور که من از صحبت های دوستم فهمیدم شرکتشون علاوه بر پولی که ثابت بهشون میده، برای تعویض طرح و یکسری کارای جانبی به پشتیبان ها هم مبلغی رو اضافه میده بنابراین این پشتیبانها شاید سعی کنند طرح تون رو عوض کنند، مواظب باشید که معمولا اینکار رو برای اینکه به دستمزدشون اضافه بشه انجام میدن و لزوما نه برای رفاه شما! بنابراین اگر شما رو برای تعویض طرح ترغیب کردن احتیاط کنید.
نکته دیگه اینکه یک رکوردی دارن و باید تعداد تماسشون به یک عددی برسه(فکر کنم 60تا) و هر چقدر از اون بیشتر بشه بازم به حقوقشون اضافه میشه برای همین عده زیادی رو زود الکی قطع میکنند و از سر باز میکنند که تعداد پاسخگویی تماس هاشون زیاد بشه! بنابراین سعی کنید وقتی دارند می پیچونن زود الکی قطع نکنید این شگردشونه، بخصوص مودم های out door که براشون وقت گیره رو زود می پیچونن.
البته قاعدتا دوستان اینجا خودشون واردن و خیلی چیزا رو خودشون میدونن کلا سعی کنید حقتون رو بگیرید.