تمام این مخابراتیها باید فرستاد مصر !!!!
آخه اگه بعدا درست بشه تکلیف افرادی مثل ما که چندماهی داریم با این سرعت مسخرشون میسازیم چیه؟؟!!! تکلیف پول ما چی؟؟؟!! ماهی 25 تومن با سرعت 40 کیلو !! الانم شده 20 !
Printable View
تمام این مخابراتیها باید فرستاد مصر !!!!
آخه اگه بعدا درست بشه تکلیف افرادی مثل ما که چندماهی داریم با این سرعت مسخرشون میسازیم چیه؟؟!!! تکلیف پول ما چی؟؟؟!! ماهی 25 تومن با سرعت 40 کیلو !! الانم شده 20 !
تکلیف کاملا مشخص اینا که مشتری مداری نمیدونن چیه من حتی با خود ضحی کیش تهران تماس گرفتن خیلی شیک و مجلسی گفتن نمی تونید تحمل کنید جمع آوری کنید به همین سادگی :n24:نقل قول:
منم isp های اینجا پورت خالی داشتن کی جمع کرده بودم
الانم که میگن محدود بگیرید مشکل حل شده
من دیگه از کنار مخابرات رد نمیشم چه برسه به اینکه بازم از مخابرات اینترنت بگیرم :n02:نقل قول:
سلام
من حدود 1 ساله که از ASK سرویس میگیرم. 256 نامحدود. اوایل سرعت دانلودم بین 40 تا 50 بود. الان همش رو 30 میچرخه! چند هفته ای هم هست که کلا کند شده (مخصوصا شب). میخوام بدونم اگه بخوام از جای دیگه ای سرویس بگیرم کدومش نسبت به ASK بهتره؟؟ والا تو نت گشتم هرکسی یه چیزی میگه، گیج شدم:n13:
میخوام 512 نامحدود بگیرم. ولی نمیدونم کدوم isp بهتره
منم اندیشه دارمنقل قول:
ولی اگه بخوام مهاجرت کنم 100% میرم سمت پارس انلاین
دوستم داره 256 محدود میگه بعضی وقتا سرعت تا 320 هم میره
ولی ساعت رایگانش زیاد سرعت نداره
حالا اگه از همین اندیشه ip اختصاصی بگیرم چی؟؟ چون در سرویس نامحدود ip ها اشتراکی هستن. اگه اختصاصی بخرم پهنای باندم بهتر میشه؟
امروز رفتم جمع اوری کردم گفتن سرعت محدود ها خوب شده رو60-70 هست:n02: اما نمیدونم درخواست دادم هنوزم نت فعاله درصورتی که از شاتل جمع کردم همون روز قطع شدنقل قول:
سلام، من 256 نامحدود اندیشه دارم خط 8 ، الان دو روز که سرعت دانلود خیلی نوسان داره، همیشه رو 50 ثابت بود ولی الان به زور به 10 یا 20 می رسه! سایت ها هم خیلی کند باز میشن، موقع کانکت شدن هم بیشتر وقت ها ارورهای مختلف میاد... نمی دونم مشکل از مودم من هستش یا کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ پشتیبانی هم زنگ زدم گفت یه فایل دانلود کن با IDM من هم شروع کردم به دانلود گفت تو الان داری با سرعت 50 دان میکنی!!! درحالی که سرعتم به 20 هم نمیرسید! نمی دونم یا اون داره دروغ میگه یا مشکل از خط منه...از دوستان کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
ای بابا تا خطم جمع کردم بیام 256 نامحدود اندیشه اونم خراب شد؟:n03:نقل قول:
شاید این وضع مقطعی باشه و به زودی درست شه ولی الان واقعا افتضاحه...نقل قول: