من اکسس پوینت داشتم عوض کردمنقل قول:
معمولا میشه
Printable View
من اکسس پوینت داشتم عوض کردمنقل قول:
معمولا میشه
مرکز 7 , 1024 محدودنقل قول:
پینگم با 4.2.2.4 = 150 بعضی وقتا 120
BF3 بازی میکنم بیشتر هم رو سرورهای اروپا (آلمان و فرانسه) که پینگم باهاشون 80 تا 100 هست.
ساعت 1 صبح هم مشکلی ندارم پینگ تغییری نمیکنه (احتمالا به خاطر نوع سرویس هست)
سرعت پورت من خیلی بیشتر از اینه :n02:نقل قول:
عزیز دل وقتی Data Rate ات رو 2048 بسته شده ... اسمون به زمین بیاد هم سرعتت از حداکثر 205 بالاتر نمیره ... اندیشه تا جایی که میدونم همه ی سرویس هاشو ( لااقل محدود ها ) رو رو 2048 میبنده و منو شمایی که سرویس 1 مگ داریم فقط از نهایت پهنای باندمون میتونیم استفاده کنیم ... اونایی که سرویس 128 محدود دارن اندیشه بصورت نرم افزاری سرعتشونو محدود میکنه به 100 و اونایی که 512 دارن هم حدود 160 ! :n01:مگر اینکه شما از بند پ تو اندیشه برخوردار باشید و سرویستون عادی نباشه :n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بگید چطور?
چون تو یک قسمتش که داره میزنم میگهfail
مودمم tplink هست.
چی شده. الان یک ساعته نه می تونم از سرورهای خارجی دانلود کنم و سرعت ناخودآگاه صفر میشه ، سایت ها هم یکی در میون لود میشن.
اما پینگ 4.2.2.4 مشکلی نداره ولی پینگ گوگل همش تایم اوته.
اندیشه ، پورت مخابرات
:n21:
شما هم این مشکلو دارین؟:n21:
فردا از مخابرات جمع آوری میکنم و راحت میشم(البته اگه از چاه به چاله نیوفتم )
میخوام بدونم پورت اندیشه چه فرقی با پورت مخابراتش داره (حالم از اسم مخابرات:n21:) و اینکه پورت اندیشه رو به راحتی میدن؟
سلام قبلا اندیشه سرعتای محدود خودش رو شبانه کاهش داده بود و از ساعت یک تا هفت مثلا 128 روی 30 بود میخواستم بدونم بازم اینطوری هستش یا نه؟ چون مثل اینکه پورت مخابرات اندیشه اینطوری نیستش
اندیشه اینطوری هست همچنان !نقل قول:
دوستان یه خبر تقریبا خوب از مخابرات :دی
همین الان تماس گرفتم مخابرات 2020 بهش گفتم این مشکل پینگ و پهنای باند و... نمی خواد حل بشه گفت واسه اونایی که سرویس محدود دارن حل شده و مشکلی نداره هم پینگ خوبه و سرعت دانلود وب گردی هم خوب شده میگه مشکلی نیست :n01:
ولی گفت نامحدود دارن همکاران ما تلاش می کنن به زودی حل بشه :n05: