مرکز مخابراتی بدون اجازه شرکت پورتو عوض نمیکنه اگر شرکت درخواستو واسش بفرسته مرکز مخابراتی سریع انجام میده قسمت mdf برو ببین درخواستو فرستادن یا نه ببین هر وقت که استریم ها تغییر کردن یعنی پورتت عوض شدهنقل قول:
Printable View
مرکز مخابراتی بدون اجازه شرکت پورتو عوض نمیکنه اگر شرکت درخواستو واسش بفرسته مرکز مخابراتی سریع انجام میده قسمت mdf برو ببین درخواستو فرستادن یا نه ببین هر وقت که استریم ها تغییر کردن یعنی پورتت عوض شدهنقل قول:
دوست عزیز باید تخلیه کنید وقتی لینک ای دی اس التون قطع شد بلافاصله برید مجدد ثبت نام کنید :n02:نقل قول:
یا اینکه اگر صبر ایوب دارید صبر کنید ببینید خودش چه موقع درست میشه
من امروز که رفتم راجب مشکل قفل شدن ایپی هم گفتم که واسه خود خانومه هم جالب بود اتفاقا بهش گفتم خیلیا هستن مثل من ایپیشون قفل شده و مشکل پینگ و سرعت دارن فقط دیگه شمارتنو نداشتم بدم براتون رسیدگی کنن :n02:
همون موقع که اونجا بودی بهش میگفتی با MDF تماس میگرفت همون لحظه پورتتو عوض میکردننقل قول:
ماناماد گفت ما درخواستو میفرستیم واسشون شما خودت هم اگر خواستی برو مرکز پیگیری کننقل قول:
گفتم بهش گفت که ما با استفاده از نرم افزار درخواستامون رو واسه مرکز میفرستیم اینجوری نیست که زنگ بزنیمنقل قول:
فرشاد میگم من روزی که واسه تغییر دان استریم زنگ زدم پشتیبانی میگفت که باید پورتتو عوض کنم تا استریمت تغییر کنه بعدشم گفت پورتت رو پیدا کردم الان عوضش میکنم که همون موقع مودم ریست شد , به نظرت این پورت اینجا دقیقا چه معنی میده؟:n02:
دروغ گفته میتونست تماس بگیره همون موقع پورتتو عوض میکردنقل قول:
پشتیبانی هم دروغ گفته استریم ها عددن که تغییرشون میدن بعد مودمتو ریستارت میکنه که ببینه snr چند میشه
والا چی بگمنقل قول:
اگر فقط خواستن مهم بود که اینا میتونن تلفنی وقتی من زنگ میزنم پشتیبانی هم کارمو درست کنن ولی مشکل اینجاست که تن به کار نمیدن :n02:
دیگه وداع با 10مگ فرا رسیده خیلی خوب بود:n14:
خواستم این ماه 5مگ بگیرم خوبه 2هفته بمونم اگه شبانه 5مگ برنگشت اونوقت 2مگ تمدید کنم به نظرتون تا 2هفته دیگه برمیگرده؟
گیت وی تک رقمی یا 88 یا 89 درسته؟:n01:نقل قول: