یکی از اقوام مجبور هست نت مخابرات بگیره مرکز عاطف چون فیبرنوری هست / اوضاع نت مخابرات چطوریه؟تلگرام و اینستاگرام مشکل دارن؟ چجوریاس کلا؟
Printable View
یکی از اقوام مجبور هست نت مخابرات بگیره مرکز عاطف چون فیبرنوری هست / اوضاع نت مخابرات چطوریه؟تلگرام و اینستاگرام مشکل دارن؟ چجوریاس کلا؟
کلا نت مخابرات مخصوصا از عصر به بعد زیاد جالب نیستنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوستان من یک خونه اجاره کردم منتها یک مشکلی هست
قرداد به اسم خانم صاحبخونه س منتها خط تلفن به اسم خودش!!
راهی هست من بتونم سرویس بگیرم از مخابرات؟
خط فیبره متاسفانه:|
ممنون
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
فقط میتونی طرح های پیش پرداخت بگیری...طرح ها سایت مخابرات هستشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اختلال عجیبی امروز در ساعت 1 ظهر پیش امده است !
تایید میشه
کلا لینک خارج کشور باز نمیشد
بنظر الان که ساعت 2ونیمه درست شده
من نا محدود ٥١٢ دارم تورنت كه ميزارم هي از ٣٠ مياد ٦٠ دوباره ميره ٣٠ مدام ٣ تا ٣ منظم بالا پايين ميره علت چيه ؟
ولي دانلود مستقيم فيكس رو ٦٠ هست راهي هست تورنت هم درست بشه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
باید این پست رو تو تاپیک شاتل میزاشتم که اشتباها اینجا گذاشتم عذرخواهی می کنم .
امروز تست کردم دیدم پینگم بین 1200 تا 2000 هست که خیلی خیلی زیاده.
زنگ زدم به پشتیبانی میگم آقا پینگم خیلی بالاست چرا؟ میگه پینگ مهم نیست. پینگ فقط واسه بازیه آنلاین هست :n38:
میگم عزیز من بیشتر تستهایی که رو نت انجام میدم ارتباط مستقیم به پینگ داره. اگه پینگ بالا باشه کلی علاف میشم.
بعد گفت شما برو داخل سایت ورزش 3. من رفتم گفت سرعتتون خوبه . 580 هست. میگم عزیز اون پینگه . میگه نخیر من پینگتون رو اصلا نمی تونم ببینم سرعت شما 580 هست. میگم یعنی چی من 512 دارم میگه من الان دارم می بینم دانلودتون رو 64 هست. سرعتتون هم 580. :n38:
دیگه کم آوردم قطع کردم.:n36:
البته من 512 رو واسه کارهای روزمره استفاده میکنم کارهای مهم رو با 4G انجام میدم.
خط 512 رو رو عدد 580 کیلو بیت بر ثانیه میبندن اون بنده خدا منظورش همین بوده،خودشون از عمد بالاتر از سرعت اسمی میبندند که با توجه به نویز و تلفات سرعت شما با سرعت اسمی یکی بشهنقل قول:
واقعا هم نمیتونن پینگ شمارو ببینند