دیشب با ای پی 79 سرور خارجی 4 گیگ دان شد
مثل اینکه قراره یه ای پی جدید هم اضافه بشه 78. دیشب چند بار بهش وصل شدم ولی قطع بود اوایل شروع به کار ای پی 91 هم اینطور بود
کدوم ای پی؟نقل قول:
Printable View
دیشب با ای پی 79 سرور خارجی 4 گیگ دان شد
مثل اینکه قراره یه ای پی جدید هم اضافه بشه 78. دیشب چند بار بهش وصل شدم ولی قطع بود اوایل شروع به کار ای پی 91 هم اینطور بود
کدوم ای پی؟نقل قول:
دوستان کسی ایمیل شرکت میدونه سرویس منو قطع کردند گفتن باید مدارکتو ایمیل کنی دوباره
کسی داره ایا ؟
آی پی 3 بود فکر کنم ...نقل قول:
بعد از اینکه اون طرح تموم شد فکر کنم میتونید همه طرح ها رو فعال کنید .نقل قول:
قند شکن کدومشون کار میکنن وی پی یا ساس یا اچ تی یا .... اگه کسی عالیشو سراغ داره (پ.خ) بگه چند ماه امتحان کرده باشین مرسی :n06:
یعنی یه جوون مرد پیدا نمیشه به ما هم توضیح بده تغییر آی پی یعنی چی؟ چطوری انجام میشه؟ رو سرعت تاثیری داره؟
از قوانین انجمن اینه که قبل از زدن پست یکم جستجو کنید اگه چند صفحه اخیر رو نگاه کنی چند بار توضیح داده شدهنقل قول:
مبین نت از ای پی های مختلف استفاده می کنه که سرعت ها و کیفیتشون فرق می کنه
با هر بار خاموش روشن کردن یا دی سی مودم ای پی اون عوض میشه
از تنظیمات مودم تو قسمت status----> wan می تونی ای پی تون رو ببینی
دوستان خیلی ممنون از جواباتون.
لطفن در مورد این مودم جیبی که جدیدن تبلیغش رو میکنند هم توضیح میدید؟
این چه وضعشه:n02:نقل قول:
شما خیلی ساده اینجور فرض کن که هربار که مودمت به اینترنت وصل شده اونم به یک تامین کنندهی خاص وصل میشه. خوب تغییر IP که بچهها میگن همینه اینکه مودمتون به کدوم IP وصل شده؟ ۵ یا ۹۱ یا ۹۲ یا ... برای تغییر IP راه ساده خاموش روشن کردن مودم است ولی باید دید که IP تغییر کرده یا نه؟ ممکنه دهبار خاموش/روشن کنید اما تغییری ایجاد نشه راه بهتره اینه که برید توی تنظیمات مودم برای اینکار یه مرورگر باز کنید و برید به این آدرس:
192.168.1.1
بعد یوزرنیم و پسوردتون رو بزنید که اگر تغییر ندادید احتمالا admin با پسورد admin باشه
حالا که رفتید توی پنل باز شده زیر بخش Status روی گزینهی Web کلیک کنید اونجا توی جدول جلوی عبارت IP Adress، آی.پیتون رو نوشته با هرچی شروع شد اولین رقمش مهمه مثلا ۵ یا مثلا ۹۱ و ...
حالا برای تغییر IP روی WiMax از پنل کناری کلیک کنید. یه جدول یا به سری اطلاعاته اون پائین یه گزینهی Disconnect From Network رو دارید با قطع و وصل کردن از شبکه از داخل مودم اگر شانس داشته باشید IPتون تغییر میکنه (مثلا بعد ۳ بار قطع و وصل کردن) یا بعد از یکی دو ساعت قطع و وصل دوباره و اگر خوششانس تر باشید IP جدید بهتر از IP قدیمی خواهد بود.
=============================
اما دوستان من یه سوال داشتم کسی جواب نداد، مگه شرکت ارتباطات زیرساخت تامینکنندهی انحصاری اینترنت نیست؟ مبیننت همه کارهی این جریان که نیست. این تغییر IP به نظر من یه اثر بلندمدت نداره و ثابت هم نیست. این تستهای اخیر من هست نشون میده عملا بدترین IP اینجا (یعنی ۵) شاید در مواقعی بهترین عملکرد رو داشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منظورتون رو اشاره به سازمان ارتباطات دقیقا متوجه نمیشم.
ولی منطقیه که هیچ ip همیشه خوب نباشه و بستگی به عوامل زیادی بغیر از پهنای باند خوب اون ای پی داره