شایعه.. مترو چند ایستگاه چک کردم خبری نیست...نقل قول:
فروشگاه بزرگ؟! .....
دیگه ادامه نمیدم
Printable View
شایعه.. مترو چند ایستگاه چک کردم خبری نیست...نقل قول:
فروشگاه بزرگ؟! .....
دیگه ادامه نمیدم
سلام به دوستان
اینترنت آسیا تک محدود 10 مگابایت یعنی بالاترین سرعتش چقدر به من سرعت دانلود باید بده یا میده؟ اینم بگم که طبق اطلاعات مودم خط من تا 16 مگابایت رو پوشش میده...
داداشــ یه چیزی که هست موقع تمدید سرویس از شما میپرسه که روزهایی که شما تمدید نکردید هزینه رو پرداخت می کنید یا از مدت سرویس شما کم بشه .. :n13: و فکر کنم شما از مدت سرویس کم کردید .. نمیدونم والله !! شاید هم اینجور نیست ولی به هر حال خوبه که فاکتور رو اول نباس پرداخت کرد بعدش این فاکتور رو بده .. :n02:نقل قول:
یه سری افرادی که تا دیروز بد آسیاتک رو میگفتن هر جا میشستن میگفتن بدترین ISP همین آسیاتکه الان نمایندگی گرفتن و تبلیغ برای فروش میکنن!
عجب.
از نظر من یکی از بدترین ISP ها همین آسیاتکه شاید بشه گفته بدترین بین همه.
سیاست فوق العاده بدی دارن
یکبار زنگ زدم به یکی از مسئولینشون (آقای کشاورزی) گفتم آقا چرا شب ها انقدر افتظاح شده اینطوری مشتری هاتون رو از دست میدین ها
برگشت گفت نه ، نگاه کن شاتل با اینکه محدود می کنه باز هم انقدر مشتری داره
یعنی الگوشون که شاتل باشه تو حلقم.
یه زمانی اوایل خیلی خوب بود برا مشتری جذب کردن
تو ایران هم ماشالله هرکی مشتری میشه دیگه مثل چسب قطره ای میچسبه حالا هر چقدر هم در آینده بد بشه شرکتش ، اصلا نمیشه کندشون از اونجا.
دوست عزیز به نظر بنده هر شرکتی که تو ایران هست سرویس ارائه میده مشکل داره و دچار نقص هست ...نقل قول:
نظر شما هم قابل احترام هست و کلاً همه این شرکت ها کلاهبرداری قانونی رو پیشه کارشون قرار دادند .. :n06:
من که نمایندشون هستم چند بار بهشون انتقاد کردم اما هیچ نتیجه ای نداشت و حتی جوابی ندادند شاید هم جوابی ندارند ..
دوستان کسی نتونست راهنمایی بکنه؟!!نقل قول:
به هر حال من تا چند روز دیگه خطم وصل میشه فقط می خواستم بدونم باید انتظار چه مقدار سرعت دانلودی رو داشته باشم؟
سلامنقل قول:
اگر منظورتون 10مگابیت هست:
حداکثر سرعت مجاز با در نظر گرفتن حداقل ضریب اشتراک( 1به1):
10240kb/8/1=1.280MB
حداقل سرعت مجاز با در نظر گرفتن حداکثر ضریب اشتراک( 1به 8) طبق قانون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
10240kb/8/8=160KB
دوستان سرویس 1مگ نامحدود 20 گیگ در ماه بعد از استفاده از مقدار 600 مگ روزانه سرعتش چند میشه ؟
30-40 ..............نقل قول:
یک هفته دیگه از اسیاتک میرم بیشتر شرکت های خصوصی رو امتحان کردم ، بدترینشون اسیاتک بود غیر قابل تحمله از همه نظر
می خوام سرویس 512 1 به 5 مخابرات رو بگیرم از همه نظر عالی یک ماهه ماله برادرمو رو امتحان کردم بدون افت سرعت با 80
الی 85 سرعت دانلود که در این وضع فعلی عالی با ماهی 40 تومان نامحدود