-
این اسم من اینقدر جوات هست که چند ساعت از افتتاح سایت نگذشته یکی رفته ثبتش کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبختی عدد هم در نام کاربری قبول نمیکنه! :13:
باید منتظر موند و دید چیکارش می کنند خیلی ناقص هست و به نظر من باید کامل ترش می کردند و بعد معرفیش می کردند!
امیدوارم هرچه زودتر انجمنش راه بیفته تازگی ها این ابیته خیلی اذیت می کنه!
-
اما دمه واعظ گرم که همین کار را هم انجام داد. فتح الله زاده با اون همه ادعا همچین کاری نکرد.
اینطور هم که واعظ قبلا گفته به زودی روزنامه رسمی باشگاه هم اماده میشه.
از همین راهها میشه خیلی از حاشیه ها را از بین برد.
این پیشبینی ها ثبت شد اگه کسی در این چند ساعت اخیر پیشبینی کرده و ثبت نشده خبر بده.
پیشبینی متالیک هم تغییر کرد و پیشبینی قبلیش دیگه اعتبار نداره :5:
نقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3448846#post3448846
-
قوانين ليگ قهرمانان
پيراهن تيم ها
تمامى تيم هاى حاضر در ACL نمونه پيراهن هاى خود را در تاريخ هاى مشخص به AFC ارسال كردند تا پيراهن هاى تيم ها از جنبه هاى گوناگون مورد بررسى و تاييد AFC قرار بگيرد.
رنگ پيراهن ها
براى اينكه از شباهت رنگ پيراهن دو تيم در ديدارهاى ليگ قهرمانان جلوگيرى شود هر تيم بايد دو رنگ پيراهن به AFC ارائه كند كه اين دو رنگ بايد كاملا با هم متفاوت باشند.
درصورتى كه ناظر بازى تشخيص دهد رنگ پيراهن يكى از تيم ها براى پخش تلويزيونى مسابقه مشكل ايجاد مى كند تيم ميزبان بايد پيراهن اول و تيم ميهمان پيراهن دوم خود را بپوشد.
تبليغات روى پيراهن
طبق قوانين AFC تيم هاى شركت كننده در ليگ قهرمانان بايد به يكى از دو شكل نمايش داده شده در عكس روى پيراهن خود تبليغ كنند:
الف) درصورتى كه نام اسپانسر به صورت افقى روى پيراهن حك شود بايد حداكثر فضايى را كه از پيراهن اشغال مى كند ۲۰ سانتيمتر مربع باشد. طول نوشته هاى داخل باكس اسپانسر نبايد بيشتر از ۱۰ سانتيمتر باشد.
ب ) درصورتى كه تبليغات به صورت عمودى روى پيراهن حك شود بايد همان در فضاى ذكر شده به صورت عمودى روى پيراهن اشغال شود يعنى حداكثر فضاى اسپانسر ۲۰ سانتى متر مربع و حداكثر طول نوشته داخل باكس اسپانسر ۱۰ سانتيمتر باشد.
-
بائو: فصل بعد در ابومسلم نمى مانم
شايد رفتم پرسپوليس
ايران ورزشى - ميثم بائو مهاجم تيم ابومسلم با ۱۰ گل و ۸ پاس گل مؤثرترين بازيكن اين تيم است و با صدر جدول گلزنان ۵ گل فاصله دارد البته او با اين حال به عنوان آقاى گلى فكر نمى كند و اميدوار است با اين عملكرد در تيم ملى هم بيشتر بازى كند.
هافبك ملى پوش ابومسلم كه در بين بازيكنان مؤثر ليگ برتر رده سوم را به خود اختصاص داده روياهاى بسيارى در سر دارد به شكلى كه خودش در يك جمله كوتاه مى گويد: «امسال با ابومسلم دوباره احيا شدم تا به خيلى ها ثابت كنم مى توانم از خيلى از ستاره هاى امروزى بهتر و بالاتر باشم.»
چه دليلى باعث شد مقابل فولاد شكست بخوريد
ما در چند بازى گذشته شرايط خوبى داشتيم و ۱۲ امتياز از چهار بازى گرفتيم با اين حال در اين ديدار در خانه مغلوب حريف شديم تا سه امتياز مهم را از دست بدهيم البته ما چندان خطر سقوط را احساس نمى كنيم اما نبايد به اين راحتى امتيازات را از دست بدهيم.
اما با اين اوصاف دوباره گل زدى و يك پنالتى هم خراب كردى
وقتى از الشعب ديپورت شدم و در راه آهن هم شرايط خوبى نداشتم همه گفتند ميثم بائو تمام شده و نمى تواند به روزهاى اوج برگردد ولى ابومسلم شروع خوبى براى من بود و موفق شدم در اين تيم به يكى از بهترين ها تبديل شوم البته از گلزنى در بازى با فولاد خوشحال نيستم چون در نهايت تيم ما بازنده از زمين خارج شد. درباره پنالتى هم بايد بگويم تنها يك بدشانسى بود.
با گلى كه زدى به صدر جدول گلزنان نزديك تر شدى، به آقاى گلى فكر مى كنى
اصلا به آقاى گلى فكر نمى كنم چون در آن صورت نمى توانم خوب كار كنم و تمركزم را از دست مى دهم.در اين مدت خيلى تلاش كردم با خوب بازى كردن به تيم ملى دعوت شوم و حالا كه اين اتفاق رخ داده سعى مى كنم بازى هم كنم و تمام هدفم در حال حاضر همين مسأله است البته حالا كه دوباره يكى از ستاره هاى ليگ شدم دوست دارم سابقه ملى هم داشته باشم.
براى فصل بعد چه برنامه اى دارى
تا پايان فصل به ابومسلم فكر مى كنم اما بعد از اتمام بازى ها بعيد است اينجا بمانم چون تيم شرايط خوبى ندارد البته هنوز تصميم نگرفته ام به كدام تيم بروم.
به استقلال برمى گردى
در گذشته در استقلال با امير قلعه نويى مشكل داشتم و بازى نمى كردم ولى اگر امسال پيشنهاد خوبى باشد و من هم مطمئن باشم كه بازى مى كنم به اين تيم برمى گردم البته اگر اين تيم نشد به پرسپوليس هم فكر مى كنم چون دوست دارم در تيمى باشم كه در چشم باشد و دليلى شود تا به تيم ملى نزديك تر شوم.
-
النصر موضع خود را تغيير نداد
عنايتى: جلسه بدون نتيجه تمام شد
ايران ورزشى- همان طور كه تصور مى شد جلسه يكشنبه شب رضا عنايتى با مسؤولان باشگاه النصر بى نتيجه باقى ماند.
اين در حالى بود كه عنايتى چندين بار اعلام كرده بود يكشنبه آخرين مهلت النصر است تا تكليفش را مشخص كند اما ظاهرا مسؤولان اين باشگاه به اين راحتى ها قصد ندارند قرارداد عنايتى را فسخ كنند تا اين بازيكن به بازى هاى جام باشگاه هاى آسيا نرسد و استقلال از داشتن اين بازيكن گلزن محروم بماند.
بالاخره نتيجه جلسه يكشنبه شب چه شد
هيچى، اتفاقى نيفتاد. چون موضع باشگاه النصر تغيير نكرده، من احساس مى كنم النصرى ها اين دست و آن دست مى كنند تا ليست استقلال رد شود.
براى اين كه قراردادت را فسخ كنى هيچ كارى نمى توانى بكنى
نه، هيچ كارى نمى توانم بكنم و من همچنان بازيكن النصر هستم.
يعنى بايد به تمرينات النصر برگردى و با تيم تمرين كنى
نه، اتفاقا هيچ خبرى هم از تمرين نشد. در واقع باشگاه نخواست به تمرينات برگردم و اين جلسه بدون هيچ نتيجه اى به پايان رسيد چون موضع باشگاه تغيير نكرده.
اما شما چند بار اعلام كرده بوديد به باشگاه النصر تا يكشنبه مهلت مى دهم تا تكليفم را مشخص كند اما يكشنبه گذشت و هيچ اتفاق جديدى نيفتاد...
درست است. مهلت داده بودم و گفتم كه اگر از اين تاريخ بگذرد و تكليفم مشخص نشود شرايط مذاكره به گونه اى ديگر پيش خواهد رفت. چون تا به حال با انعطاف پيش مى رفتم تا مشكلم سريع تر حل شود تا به جام باشگاه ها برسم اما ظاهرا اين صحبت من باعث شد تا آنها سخت و سخت تر شوند. به نظر خودم اگر اين حرف را نمى زدم بهتر بود.
خب حالا كه يكشنبه گذشت و تكليف مشخص نشد چطور مى خواهى شرايط مذاكره را تغيير بدهى، يعنى ديگر انعطاف قبل را نخواهى داشت
نه، من در جلسه اى كه با مسؤولان باشگاه داشتم گفتم كه چون امشب (يكشنبه شب) تكليفم مشخص نشده بايد تا ريال آخر پولم را بدهيد.
مگر برايشان فرقى هم مى كند
بالاخره آنها مى خواهند يك بازيكن جديد به جاى من بياورند كه تا ۱۱ روز ديگر فرصت دارند نام من را از ليست خارج كنند تا او را جذب كنند.
پس آوردن جانشين برايت جدى است
بله، كاملا جدى است اما با اين حال باشگاه النصر قصد ندارد تا قبل از قرارداد با اين بازيكن قرارداد من را فسخ كند.
خب، جلسه بعدى تان چه زمانى است
قرار است تماس بگيرند.
-
بدون شرح!!!
برنامه هاى جديد، براى رسيدن به تيم محبوب
هدايتى مالك پرسپوليس مى شود، نه پيروزى
ايران ورزشى - ظاهرا حسين هدايتى عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس كه مصرانه به دنبال خريد اين باشگاه است وقتى مى بيند تا به حال تلاشش چندان راه به جايى نمى برد قصد دارد اين مساله را رها كند و به دنبال برنامه اى ديگر براى خريد يك تيم پرطرفدار ليگ برترى باشد.
شنيده مى شود حسين هدايتى برنامه اش را روى اين گذاشته كه به هر نحوى شده استيل آذين را ليگ برترى كند. پس اگر اين امر محقق شد و استيل آذين صعود كرد جواز پرسپوليس را مى خرد و اين باشگاه را با نام پرسپوليس در ليگ برتر شركت خواهد داد! از آنجا كه جواز پرسپوليس (نه پيروزى) در دست امير عابدينى است و حسين هدايتى هم براى پول دادن واهمه اى ندارد كار سختى در پيش ندارد، پس قصد دارد جواز پرسپوليس را بخرد تا تيم استيل آذين با نام پرسپوليس در ليگ برتر بازى كند.
البته اين پايان برنامه هاى حسين هدايتى نيست چرا كه براى بازيكنان پيروزى هم نقشه هاى جالبى دارد. هدايتى كه به خوبى از قراردادهاى بازيكنان پيروزى مطلع است و مى داند كه بيشتر بازيكنان اين تيم تا پايان فصل قرارداد دارند، قصد دارد در صورتى كه مرحله اول برنامه اش انجام شد، با اين بازيكنان براى تيم آينده اش يعنى پرسپوليس قرارداد ببندد تا صاحب تيم محبوب، پرطرفدار و قرمزپوش پرسپوليس شود. به همين راحتى...
اما اگرچه برنامه هاى حسين هدايتى براى داشتن تيم محبوب و پرطرفدار پرسپوليس آسان به نظر مى ر سد اما با وجود باشگاه پيروزى و حمايت اين تيم از سوى سازمان، اين امر كمى بعيد است.
-
ژنرال استقلال در ميان هواداران تيم رقيب
قلعه نويى: پرسپوليس خانه دوم من است
ايران ورزشى - پيش از شروع تمرين ديروز در حالى كه قلعه نويى به سمت ورزشگاه دستگردى در حركت بود، مقابل در ورزشگاه از خودروى خود پياده شد و ناگهان با هواداران پرسپوليس كه كمى آنطرف تر ايستاد، بودند، روبه رو شد.
قلعه نويى در جمع هواداران پرسپوليس حرف هايى زد كه باعث تعجب همه شد: «پرسپوليس تيم دوم من است و هواداران اين تيم براى من قابل احترامند.» همين چند جمله باعث شد تا هواداران پرسپوليس از اين حركت سرمربى استقلال حمايت كنند و با تشويق سرمربى استقلال توجه همه را به سوى خود جلب كنند. اين حركت در آستانه دربى نوعى حساسيت زدايى محسوب مى شود!
-
بازيكنان را تشويق نكنيد!
حدود ۲۰۰ هوادار استقلال براى تماشاى تمرين اين تيم به دستگردى آمده بودند. نكته قابل توجه اينكه قلعه نويى براى اينكه آرامش بازيكنان به هم نخورد از هواداران خواست آنها را تشويق نكنند. قلعه نويى اين روزها در مغرور شدن بازيكنان و حتى هواداران تيمش يك عامل بازدارنده مفيد است.
غرور، آفت قهرمانى است
اميرقلعه نويى در بخش ديگرى از حرف هايش چنين مى گويد: «برخى فكر مى كنند من آنقدر جدى نيستم و شايد ترسيدم كه اينگونه با بازيكنانم صحبت مى كنم اما اين تعابير غلط است و اين افراد بدانند كه قلعه نويى نه تنها جدى است بلكه به دنبال كسب هر سه جام است. اگر به بازيكنان مى گويم از حالا به قهرمانى فكر نكنيد به دليل اين است كه نمى خواهم مغرور شوند. من با غرور كاذب بازيكنان مخالفم چرا كه باعث مى شود از هدفمان دور شويم. براى هر بازى به بازيكنان گفته ام ۲۴ ساعت زمان خوشحالى داريد و پس از آن بايد به ديدار بعدى فكر كنيد. در حال حاضر نيز تنها به ديدار با راه آهن و شكست اين تيم فكر مى كنم.»
-
تقى پور استارت زد
بعد از مدت ها ابراهيم تقى پور در تمرين استقلال حضور پيدا كرد و به شكل انفرادى تمرين كرد اما ديگر مصدوم استقلال هاشم بيك زاده كه به تشخيص نوروزى ۴ هفته قادر به همراهى آبى ها نيست نتوانست در تمرين حاضر شود و به فيزيوتراپى استقلال رفت تا پاى مصدومش را مداوا كند.
كازرانى آمد، تمرين تعطيل شد
در شرايطى كه بازيكنان استقلال مشغول گرم كردن بودند، حسين كازرانى بازيكن پيشين تيم شاهين تهران و تيم ملى وارد زمين چمن دستگردى شد. قلعه نويى با ديدن كازرانى تمرين را تعطيل كرد و از بازيكنان خواست براى عرض ادب نزد اين پيشكسوت بروند. كازرانى پس از ديدار با بازيكنان استقلال براى آنها آرزوى موفقيت كرد
-
تمرين اختصاصى براى منيعى و اكبرى
به خواسته امير قلعه نويى منيعى و اكبرى به صورت اختصاصى تمرين كردند. قلعه نويى در حين تمرين نكاتى را به اين دو بازيكن گوشزد مى كرد كه به نظر مى رسد براى بازى راه آهن حساب ويژه اى روى منيعى و اكبرى باز كرده است.
مثل من پاس بدهيد!
قلعه نويى كه انگار با ديدن هواداران پرسپوليس مقابل در ورزشگاه دستگردى ذوق زده شده بود در جريان تمرين نشاط عجيبى داشت. قلعه نويى كه جنب و جوش بيشترى در قياس با روزهاى گذشته داشت سعى مى كرد در كار تمرينى بازيكنانش را همراهى كند. قلعه نويى هرگاه توپ زير پايش مى آمد و بعد پاس مى داد با لبخندى معنى دار به شاگردانش مى گفت: «نگاه كنيد! بايد اين طورى پاس بدهيد. همه تان سعى كنيد مثل من پاس بدهيد.»
پرواز مستقيم استقلالى ها به جده
امير رضا واعظ آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال به مسؤولان اجرايى باشگاه پيشنهاد داد براى سفر تيم فوتبال استقلال به عربستان سعودى براى ديدار اين تيم برابر الاتحاد جده، تنها از پرواز مستقيم استفاده شود و از مسيرهاى غيرمستقيم به دليل معطلى و تأثيرات روحى روانى روى بازيكنان خوددارى شود.
اين تصميم پس از آن اتخاذ شد كه در سال هاى گذشته برخى بازيكنان كليدى استقلال به جهت طولانى شدن توقف در فرودگاه هاى بين مسير دچار مشكلاتى همچون سرماخوردگى شدند.
توافق اوليه بذرپاش و آشتيانى
استقلال در آسيا سايپا مى پوشد
به احتمال فراوان نام «سايپا مينياتور» خودروى جديد كارخانه سايپا پس از توافق نهايى ميان مديرعامل باشگاه استقلال و مدير عامل گروه صنعتى سايپا به عنوان حامى مالى استقلال درآسيا روى پيراهن اين تيم حك خواهد شد. پس از نشستى كه مهرداد بذرپاش، مديرعامل كارخانه خودروسازى سايپا و اميررضا واعظ آشتيانى انجام دادند توافق اوليه براى حمايت مالى كارخانه سايپا در ۶ بازى استقلال در ليگ قهرمانان صورت گرفت.
پس از استعلام از سازمان ليگ
مجيدى ۳ اخطاره نيست
مسؤولان استقلال پيش از اين تصور مى كردند فرهاد مجيدى، مهاجم تيمشان ۳ اخطاره است و نمى تواند مقابل راه آهن به ميدان برود اما با استعلام از سازمان ليگ به اين نتيجه رسيدند كه مجيدى مشكلى براى حضور مقابل راه آهن ندارد.
اين بازيكن در حال حاضر ۲ اخطاره است و مى تواند روز چهارشنبه استقلال را در ديدار برابر راه آهن همراهى كند البته فرهاد در صورتى كه در اين مسابقه كارت زرد بگيرد دربى را از دست خواهد داد. به همين دليل شايد بازى نكند و اگر در ميدان حاضر شود دست به عصا حركت كند.