دو تا گزینه تو پنل اضافه شده یکی درخواست اکانت voip یکی هم فعال سازی استفاده رایگان سایت های دانشگاهی
کسی میدونه واسه چی هستن ؟
Printable View
دو تا گزینه تو پنل اضافه شده یکی درخواست اکانت voip یکی هم فعال سازی استفاده رایگان سایت های دانشگاهی
کسی میدونه واسه چی هستن ؟
voip که تلفن روی خط اینترنت هست، هر جایی که نیاز به تلفن آی پی داشته باشه میتونه سرویسش رو دریافت کنن (گوشی های مکالمه تصویری رو میتونید به همین مودم معمولی وصل کنید و بصورت کنفرانسی مکالمه کنید) البته بیشتر سازمان ها استفاده میکنن.
محصل ها بخاطر تعطیل شدن دانشگاه ها و جاهای دیگه ترافیک خیلی زیادی صرف کلاس های آنلاینشون میشه، اعلام که بکنن، ترافیک کلاسهاشون رو براشون رایگان میکنن که کمک بشه بهشون. (معلم ها، استادها، دانش آموزان و دانشجویان)
سرویس جشنواره بهاری با 90 درصد شبانه رایگان گرفته ام، الان ریز مصرف را نگاه می کردم، ظاهرا ترافیک شبانه و داخلی را درست حساب کرده ولی در قسمت حجم باقیمانده همه ترافیک را خارجی و روزانه حساب کرده و از حجمم کم کرده.
بعد از شکایت، امروز مشکل را حل کردند و الان حجم باقیمانده را درست نشان می دهد.نقل قول:
یعنی اون قسمت حجم محاسبه شده رو اشتباه میزد ؟نقل قول:
از مشترکین قدیمی کسی تونسته سرویس های مشترکین جدید رو بخره ؟
حجم محاسبه شده را درست می زد ولی حجم باقیمانده را کمتر می زد. یعنی باید برابر بود با کل حجم دوره منهای حجم محاسبه شده از تاریخ شروع سرویس تا امروز، ولی کمتر نشان می داد. احتمالا از باگهای پنل جدید بود.نقل قول:
بدون جمع آوری فکر نمی کنم ممکن باشد، چون سرویسهای مشترکین جدید تقریبا 3 برابر ارزانتر از سرویسهای تمدیدی هستند.نقل قول:
آشغاله
آشغال
4 ساله دارم هرسال بدتر از پارسال
6 ما پیش تمدید کردم
سویس قبلی ماهی 10 گیگ بود تا 28 برج تموم میشد
این ماهی 40 گیگه 25 تموم میشه
ریز مصرف و نشون نمیده
اصلا معلوم نیس چه غلطی میکنه
دائمم قطعی و افت سرعت داره
این با دیگه جمع میکنم با اون پنل مسخرشون
من کرجم
اصلا یعنی چی پنل ها استانیه
چرا باید پنل استانها فرق داشته باشه:grrr::grrr::grrr:
یک مسئله خیلی مهم موقع خرید سرویس از صبانت که باید بهش دقت بشه این هست که اگه سرویس بیشتر از یک ماه ازشون بخرید.
حجم ترافیکتون رو تقسیم به مدت میکنن، یعنی مثلا اگه 3 ماهه 240 گیگ داشته باشید، ماهانه 80 گیگ بیشتر بهتون اختصاص نمیدن و اگه ماه اول 80 گیگ مصرف بشه، اینترنت قطع میشه تا ماه بعد اینترنت ندارید، مگه اینکه برید حجم ترافیک اضافه بخرید.
وقتی ترافیک بدون زمان میخرید، بعد از تمام شدن هر ماه، اون ترافیک شروع به مصرف میشه، اگه تا اول ماه بعد ترافیک اضافه خریده شده تموم نشه، ماه بعد که شروع بشه، ترافیک خریده شده ذخیره میشه و باز ترافیک ماه بعد که زمان دار هست شروع به استفاده میشه، در ماه دوم هم اگه در آخرش ترافیک کم بیاد، ترافیک اون بسته ای ترافیک مازاد بوده و خریده بودین شروع به استفاده میشه.
این تفاوت مهمی هست بنظرم نسبت به آی اس پی های دیگه در زمان خرید سرویس های بیشتر از یک ماه از این ISP
چون سرعت خط رو هم کامل تامین میکنن، احتمال اینکه ترافیکتون زودتر تموم شه خیلی زیاده و باید کنترل دقیقی روی ترافیک مصرفی داشته باشید، مثلا یک روتر میکروتیک برای کنترل ترافیک باید بگذارید سر راه مودم.
در غیر اینصورت احتمالا ترافیک زیادی مصرف خواهید کرد و قطعا بهتون هزینه پیشبینی نشده تحمیل میکنه این مسئله.