نه من اصلا نگران این نستم که نکنه یه وقت ایکس باکس نتونه تا 4 سال دیگه جواب بدهنقل قول:
مطمئنم همین red dead redemption که بهش اشاره کردین وقتی برای PC بیاد میشه بلای جون اونهایی که میخوان با کامپیوتر بازیش کنن
چون همین GTA IV که گرافیکش در مقابل این بازی اصلا قابل مقایسه هم نیست روی قویترین سیستم ها روون اجرا نمیشه (البته بماند که راک استار همیشه بد پورت میکنه بازیهاشو)
ولی آخه چطور گرافیکی که 5 سال پیش برای کنسول ساخته شده طوری بازی ها رو اجرا میکنه و قراره تا سال دیگه هم اجرا کنه که شاخترین گرافیک کامپیوتر مال 1-2 سال پیش نمیتونن اجرا کنن!؟
در حالی که قیمت یک کارت گرافیک غول پیکر به تنهایی از قیمت کل ایکس باکس با تمام قطعاتش گرونتره
اگر واقعا روون اجرا شدن بازیها برای قدرت بسیار بسیار بالای گرافیک کنسول بود که قیمت کنسول اندازه یه گرافیک معمولی کامپیوتر نبود!
این واقعا برای من یک سوال شده که هیچکس تاحالا بهش پاسخ نداده
از طرفی اون زمان که ایکس باکس 360 رو ساختند هنوز دایرکتس 10 نیومده بود و از دایرکتس 9 استفاده میکرد
ولی الان داره راحت بازیهای با دایرکتس 10 رو با همون کیفیت واقعی اجرا میکنه
فکر کنم دایرکتس یا همون pixel shader اصلا به صورت سخت افزاری برای کنسول وجود نداره و هردفعه که آپدیت میشه به صورت نرم افزاری ارتقاع پیدا میکنه