حالا چکار کنیم.5 مگ میخوام برای دانلود شبانه سرعت خوب باشه/ممکنه برای ما هنوز شبانه داشته باشه؟2 مگ شبانه داره؟نقل قول:
Printable View
حالا چکار کنیم.5 مگ میخوام برای دانلود شبانه سرعت خوب باشه/ممکنه برای ما هنوز شبانه داشته باشه؟2 مگ شبانه داره؟نقل قول:
اخه من از چند نفر پرسیدم میگن دانلود شبانه دیگه نیست... ؟ حالا چطور میشه فهمید ک دانلود شبانه رایگان هست یا ن ؟ از چه ساعتی تا په ساعتی ؟
داداش مطمنی ؟ چون چند تا از دوستام بم گفتن ک دیگه دانلود شبانه نداره .... چطور میشه فهمید ک دانلود شبانه رایگان هست یا ن ؟ از ساعت چند تا چند >نقل قول:
من توی پنلم فقط تا 2 مگ میتونم تمدید کنم!! 5 مگ و 10 مگ نیست اصلا !!نقل قول:
قبلا یبار تماس گرفتم گفتم 10 مگ میخوام گفت حتماً حتماً باید مجوز داشته باشی... اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی هم قبول نیست
حالا من چیکار کنم؟ مجوز و جواز ندارم!!! راهی نداره؟؟
یکی که شبانه واسش مهم نیست 5مگ بگیره ببینیم شبانه بهش اضافه کردن یا نه؟
تا هفته پیش که شبانه نداشت شاید الان بهش اضافه کرده باشن
5مگ خیلی خوب یود شارژ خوریش خیلی کمتر از 10مگ بود الان من تا الان 7گیگ مصرف کردم با 10مگ
نه دوست عزیز منم شرایط شما رو دارمنقل قول:
بلاتکلیفم
اقا چطور میشه فهمید ک دانلود شبانه رایگان هست یا نه ؟
اقا یه روز همه بریم دفتر کیان پارس انگار صبر کردن فایده نداره دیگه :n13:نقل قول:
نقل قول:من هم گفتم فعلا فقط 5 و 10 مگ شبانه ندارندنقل قول:
راهی برای فهمیدنش نیست مگر اینکه بخرید . ( خود پشتیبانی هم اطلاعات درست نمیده به من گفتن 5 مگ شبانه داره خرید کردم و دیدم نداشت )
تو پنل زیر اگر براتون زد WITHFREE یعنی شبانه داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]