ممنون میشم سرعت دانلود در شب و روزانشو با idm بزارید (اگر امکانش بود از 8.8.8.8 هم پینگ بگیرید )نقل قول:
Printable View
ممنون میشم سرعت دانلود در شب و روزانشو با idm بزارید (اگر امکانش بود از 8.8.8.8 هم پینگ بگیرید )نقل قول:
فقط 195 برو شکایت کن.نقل قول:
واقعا که آخر سر کار به اونجا هم میرسه.نقل قول:
به سایت خودشون ، تیکت زدم ، میگم چرا این همه سیستم من IP عوض میکنه ؟؟ جواب دادن ، اشکال از تنظیمات مودم هست و فلان و بَهمان.
خواب چی بگم واقعا بهشون !!
دیگه اینقدر سرم میشه که مشکل از طرف من نیست.
پشتیبانی چرت ترین و مضخف ترین حرف ها را میزنه هیجی هم بارشون نیستنقل قول:
بنظر من باید بجه های همینجا اگر واقعا گلایه دارند باید یک متن شکوایه حاضر کنند و بفرسته ۱۹۵ چون یکدست به تنهایی صدا نداره
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شبانه هست روزانه هم سرعت 200 300 بود و پینگ هم چون من کافو نوری هستم سرعت و پینگم کلا نابود بود.
قبلا چند میگرفتی؟سرعت دانلود؟پشتیبانی به من گفت تو روزانه همون 700کیلوبایت الانمو میگیری با این سرویس:n13:منم مسی نیستم فیبر نوری ام ولی خوب فیبرم گویا نیست ی جور اتصاله که مخابرات برای اینکه بتونه به محل ما ارائه بده یک مدت کلا تلفن قطع بود بعد درست شدنقل قول:
سرعتت با سرویس هایی که محدودیت حجمی ندارن چنده؟نقل قول:
نقل قول:
این روزانه
بعید میدونم با کافو نوری 700 بگیری ولی دقیق نمیدونم.
پینگ و سرعت در بهترین حالت.
این با گوگل هست.
قبلا هم همین حدود بود ولی چون رانژه خطم رو تغییری ندادن سرعتم از این بالا تر نمیره شما شاید بیشتر بگیری.نقل قول:
دوستان فرد دیگری اطلاع دقیقی نسبت به این سرویس جدید ماه رمضان نداره؟یا استفاده کنه و از وضعیتش عکس بزاره؟من همچنان تو شک هستم که خریداری کنم یا نه!:n27: