تا حدودی بهتر شدهنقل قول:
البته بازم نوسان داره بعضی وقتا بهتره بعضی وقتا بدتره
سرویس 8 - خط روی 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تا حدودی بهتر شدهنقل قول:
البته بازم نوسان داره بعضی وقتا بهتره بعضی وقتا بدتره
سرویس 8 - خط روی 4 مگ
کسی مشکل کم شدن حجم نداره؟
اگه منظور شما کم فروشی و خوردن حجم ترافیک مصرفی هست، که باید بگم چنین موردی رو مشاهده نکردم.
با توجه به اینکه من دستگاه میکروتیک در منزل دارم و سیستم اکانتینگ، دارای کنتور محاسبه گر مقدار ترافیک مصرفی شبکه من، روی این دستگاه هست، مقدار کنتوری که دستگاه خودم نشون میده با مقدار کنتوری که در پنل صبانت مشاهده میکنم، هردو یک مقدار رو نشون میدن و این نشون میده که محاسبه ترافیک مصرفی اونها مشکلی لااقل برای من نداره.
اگه سرعت شما زیاد باشه، معمولا ترافیک خیلی سریع تموم میشه، مخصوصا اینکه آی اس پی تا حدی کیفیت مناسبی داشته باشه و اینترنت با پهنای باند خوب در اختیارتون بگذاره، در این حالت ترافیک شما بسیار سریع تر از حالت های دیگه مصرف میشه و متوجه نمیشیم، چون لود صفحات، برنامه ها یا کانال های مختلف سریع تر انجام میشه و دانلود بیشتری انجام میشه، در چنین شرایطی من پیشنهاد میکنم برای کنترل ترافیک مصرفی خودتون و همین طور تقسیم سرعت در شبکه حتما حتی اگه شده از یک دستگاه خیلی ارزان قیمت میکروتیک استفاده کنید، یا اینکه نرم افزار کنترل ترافیک روی سیستم عامل های کامپیوتر و گوشی خودتون نصب کنید تا روی مصرف شما نظارت داشته باشند
سلام
دوستان یوزر و پسورد اکانت صبا نت برای تنظیم مودم چجوریه
خطم رانژه شده ولی اینا یوزر پسورد نمیدن . میگن واستا اس ام اسش میاد:grrr:
خب تا sms نیاد نمیشه باید صبر کنی تا بیاد تو همون یوزر پسورد هستنقل قول:
برای من هم پنجشنبه رانژه شد فعال نکردند، شنبه اس ام اسش آمد، زنگ زدم پسورد گرفتم، اگر زنگ نمی زدم یکشنبه اس ام اس پسورد می آمد.نقل قول:
خیلی کند عمل می کنند، دوشنبه در نمایندگی ثبت نام کردم، سه شنبه در صبانت ثبت شد، چهارشنبه فرستاده شد برای رانژه
پشتیبانی هم اطلاعاتشان در حد صفر است، زنگ زدم گفتم سرعت آپلود را 2 کنند، گفتند روی سیم مسی سرعت آپلود بالای 1 ممکن نیست. گفتم خط را در حالت فست بگذارند اصلا در جریان نبودند، بعد از صبحت با داخلی 381 خط را در حالت فست گذاشتند ولی با سرعت 6، در حالیکه در حالت عادی با سرعت 13 وصل می شد.
سلام زنگ بزن پشتیبانی بگو وصل کنن به کارشناس وقتی وصل کرد بگو پروفایل فست رو برات روی بالاترین حد کشش ببنده در مورد آپلود هم بپرس ولی فکر نمیکنم صبانت ANNEX M داشته باشه من که میذارم روی این حالت کلا لینک نمی گیرهنقل قول:
سلام، تشکر، داخلی 381 همان کارشناسشان بود ولی هر کاری کردم بیشتر از 6 نبست و گفت برای این خط نمی شود بیشتر بست (اما در این حالت snr بالای 20 هست)نقل قول:
برای من روی annex m کار می کند ولی سرعت آپلودش 1022 است. (با annex a سرعت آپلود بیشتر از 982 نمی شد)
دروغ می گوید مثل سگ... اگه SNR 20 هست هنوز جا داره سرعت را بیشتر بنمایند حداقل 10 مگابیت میشه...نقل قول:
از بین شرکتهایی که اینترنت داشتم بدترین پشتیبانی را دارد، قبل از اینکه حالت فست بگذارد هم گفت که فقط یک بار می توانی حالت را عوض کنی، بعدا زنگ بزنی به حالت قبلی بر نمی گردانیم.نقل قول: