نقل قول:ممنون برای راهنماییتون.نقل قول:
نمیخوام خیلی هزینه کنم. ضمن اینکه تیکه تیکه میخوام بخرم.
چی مدلهایی پیشنهاد میدین و اول از همه از چی شروع کنم؟
نقل قول:ممنون برای راهنماییتون.نقل قول:
نمیخوام خیلی هزینه کنم. ضمن اینکه تیکه تیکه میخوام بخرم.
چی مدلهایی پیشنهاد میدین و اول از همه از چی شروع کنم؟
سلام دوست عزیز .
بعد از تحقیقاتی که کردم به این نتیجه رسیدم که صدای پایونییر انگار بیشتر بهم میچسبه ، میگن کنوود صدای نسبتا بمی داره ، منم صدای شفاف و کلیر رو ترجیح میدم با بیس خوب .
لذا بجای x400 تصمیم گرفتم 2750 بردارم + 6965v2 ! میگن ترکیب خوبی میشه ! نظر شما چیه ؟ بنظرتون اون شفافیت صدا و بیس خوب رو میتونم باش بدست بیارم ؟
چون گوش های من حشاسن ! هرچند صدای پخش های مختلف رو نشنیدم و تا حالا هرچی شنیدم پایوننیر بوده .
راستی این باند ها قابلیت اینا دارن که بعد ها بهشون آمپلی اضافه کنم ؟ چون شنیدم بدون آمپ عالیه ! با امپ چطوره ؟
نظر شما چیه ؟ ممنون
من خیلی سر در نمیارم.نقل قول:
ولی ظاهرشون که خوبه.
ضبطشم از نظر قیمتی، برندی، عالیه.
شما برای جلو بلندگو نمیگیری؟
با سلام وعرض تبریک سال نو 1-ماشین پراید131 2-باند بیضی 3-تا حدود 200هزار تومان .با تشکر
سلامنقل قول:
اگر میخوهاید صدای ریز زیادی داشته باشید درگ استر بهترین گزینه هست.مدل DTX201 دو نه ای 90 تومن میتونم براتون بگیرم.
برای جلو مسلما کامپوننت اگر نصب بشه کیفیت و تفکیک صدای بهتری بهتون میده تا کواکسیال.
مچ رو میتونم بهتون پیشنهاد بدم مدل MS 62C که 335 قابل تهیه هست اگر بخواهید.
اگر هم کواکسیال بخواهید هلیکس E6X با قیمت 218 قابل تهیه هست.
سلامنقل قول:
من باز هم روی X400تاکید دارم.خیلی بهتر از سریه 2 پایونیر هست.
بله 6965V2 قابلیت نصب آمپلیفایر رو داره.مسلما با امپ هم قدرت و هم کیفیتش بالاتر میره دیگه.
سلامنقل قول:
اسپیکر 6965V2
سلامنقل قول:
ابتدا پخش رو تهیه کنید.مناسبترین پخش کن وود X400 هست با قیمت 313 تومن.
فعلا تصمیم ندارم برای جلو چیزی بگیرم ، کلا صدای جلو رو قطع کردم .نقل قول:
بعدا برای جلو و آمپ و ... هزینه مکنم ، شاید سال آینده .
فعلا که بچه ها میگن x400 بخرم . کسی میدونه چه قیمتی هست ؟
و اینک باند 6965v2 با این پخش خوب ران میشه که یک صدای کیفیتی و شفاف و بلند با بیس نرم بهم بده ؟
چه اسپیکری رو برای x400 پیشنهاد میدین که هم بدون آمپ عالی باشه ، هم با آمپ بعدا تاثیر خوبی داشته باشه ؟ (بیشتر بدون آمپ ملاکه)
« در صورتیکه تنها از یک آمپلی فایر استفاده می کنید 1 جفت خروجی برای شما جوابگو می باشد. در صورتیکه در سیستم خود از ساب ووفر استفاده می کنید باید حتما از رادیوپخشهایی استفاده کنید که حداقل 2 جفت خروجی دارند. با استفاده از خروجی سوم شما می توانید تعداد آمپلی فایرها و بلندگوهای مورد استفاده خود را افزایش دهید. »
تذکر: قرار دادن لینک از فروشگاه های اینترنتی و یا ذکر نام آنها خلاف قوانین می باشد.لطفا دقت نمائید.
لیست کلیه مدل های پخش خودرو مارشال را در اینجا ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
من ضبطم u456 کنوود هستش تو تنظیمات ضبط به یک گزینه برخورد کردم به اسم SW LEVEL L قبلا روی 0 بود وقتی اون روی عدد 15 گذاشتم صدای باند عقبم چند برابر شد یعنی ولوم روی 15 که میزاری تقریبا صدا به هم میخوره و باند انگار داره میترکه میخواستم بدونم این گزینه کارش چیه روی چه عددی باشه بهتره؟