دیشب بعد یه هفته رکورد شکنی کرد سرویس ما و تونست 272مگ دانلود بکنه:دی
تو یه هفته قبل به 100 مگ هم نرسیده بود دانلود کل شبانه
Printable View
دیشب بعد یه هفته رکورد شکنی کرد سرویس ما و تونست 272مگ دانلود بکنه:دی
تو یه هفته قبل به 100 مگ هم نرسیده بود دانلود کل شبانه
اخ اخ اخنقل قول:
خوب گفتی..........
آخه من چرا باید برای 256 برم اشتغال به تحصیل بگریم بدم شاتل، ها؟؟؟؟؟
این وضع افتضاحه:19:
تا زمانی که این جوری بمونه پیشرفتی در کار IT نیست.
بعد میان ایمیل ملی هم راه میندازن .
تازه مدعی هم میشن به سرعت اینترنت ربطی نداره که!!!!!
من سراغ دارم دلیلشم که نمیرم اینکهنقل قول:
1 وقتشو ندارم
2 این شاتل رو می خوام ادب کنم
ممنونتون میشم اگر لینک سایتش یا تعرفش بذارید تا اطلاع رسانی بشه شاید من نمیدونم:13:نقل قول:
اصلا همین قانون مسخره که 128 بالاتر نمیدیم رو وردارن و سرویس 1مگ نامحدود رو بدن 50 تومن بازم خوبه نه این که الان شاتل داره 1مگ رو 400 تومن و صبا هم 244 تومن ماهی میدهنقل قول:
خیلی خودم رو کنترل کردم چیزی نگم.نقل قول:
یکی از دوستان هم قبلا گفته بود که جواب شما رو ندم. شانس آوردی یه اخطار گرفتم.
مرد مومن یه نگاه بنداز. من مدرک PHD رو از کجا آوردم یا شما که سواد خوندن هم نداری؟
خوبه نوشتم که: من باورم نمیشه که هنوز هم عده ای هستند که ...
من شما رو نگفتم. گفتم هنوز هم عده ای هستند. شما یه نگاه به همین تاپیک بنداز چند تا رو پیدا میکنی که نوشتن آقا ما چرا سرعت راپیدشیرمون اینقدر پایینه. بعد که پرس و جو میکنی میبینی طرف نمیدونه اصلا اکانت چیه.
این از این,
بچه 2 ساله نمیدونه ولی افراد بالغ تر میدونن که بدون اکانت هم میشه از راپید استفاده کرد ولی برای فایلهایی با حجم های بالا معمولا مناسب نیست. دقت کن گفتم معمولا نه همیشه.نقل قول:
خوب بچه 2 ساله هم می دونه بدون اکانت نمیشه از رپید دانلود کرد.
در کل این بحث رو ادامه ندیم بهتره.
دوست عزیز, شما هر چی هم که بگی, فایده نداره و از قدیم گفتن: نرود چوب آهنین در سنگ سخت بود چی بود؟ :دینقل قول:
دوستان این کشور به سن من و شما کشور نمیشه همیشه 6 7 پله (600 700) سال از دنیا عقب تریم کاریشم نمیشه کرد این ور یه مشت گوسفند دارن مملکتو ... اون ورم یه مشت گرگ کمین کردن... :41: ما هم مجبوریم با همین وضع بسوزیمو بسازیمو بمیریم ...
به نظر من باید یه فکری به حال این شاتل کرد!! اصلن به یوسرها توجی نمی کنه و منتظر هست تا یک روز هزینه شارژت عقب بیفته!
اما به نظر من این سرویس هاشون افتضاحه...
اینترنت پیج باز کردن به حد صفر شده!!!
این شاتل دیگه شورشو دراورده !!!
6 ساعت بیخودی لپتاپ روشن بود. حتی 1 مگ هم تو IDM دانلود نشده.
آخ آخ ! مشکل از خودم بود. تو IDM پرا کسی وارد کرده بودم و همه ی دانلودها ارور داده بود.