سرویس 4 مگ آسیا تک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس 4 مگ آسیا تک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شبانش سرعتش چجورياس ؟نقل قول:
امروز رسما سرویس هات اسپات اسیاتک تو تهران سویچ خورد شما میتونید با در دست داشتن یوزر نیم وپسورد سرویس اینترنت اسیاتک خودتون وبا سرچ شبکه با نام اسیاتک به اون شبکه کانکت شید وبرید تو اینترنت .
این سرویس تو تمام فرودگاهای کشور فروشگاه های بزرگ ومترو قابل دسترسی هست.
نقل قول:
سلام سعی میکنم امشب عکس بزارم از سرعت. . واسه من داخلی که فرقی نمیکنه شبا. اما سروز خارجی از 600 700 میرسه به 400 500.
سلام
دیروز حسابم رو با کیمیا 10 گیگ شارژ کردم...حسابم شارژ شده ولی ترافیک 10 گیگ اعمال نشده...دو سه بار زنگ زدم اسیاتک ...بهم میگن فلان ساعت درست میشه ولی هیچ کاری نکردن...چیکار کنم...؟؟؟
به غیر از اطلاع به پشتیبانی کار دیگه ای نمیشه کرد .. بازم باهاشون تماس بگیرید ...نقل قول:
سلام
کسی از دوستان 4 مگ نامحدود برنزی گرفته ببینه چجوریاس ؟
با 1544 تماس بگیرید بخش فروش واحد اکانتینگنقل قول:
سلامنقل قول:
بله
تا یک گیگ اول سرعت 450 بعدش روی 120 تا 130
الان حدود یکی هفته اس تمام مشترکین لایزر ایت الله کاشانی تمامی پورت هاشون رو قطع کردن و شرکت هم داره سماغ می که پشتیبانی اسیاتک امروز تماس گرفتن با منزلمون وکلی عذرخواهی کردن بهشون گفتم ازشون شکایت می کنم گفتم شما پول یک سال اینترنت رو کامل بهتون دادم چرا اینترنت ما رو قطع کردید می گفت مخابرات سر یه مشکلی از نمایینده قبلی براش به وجود اومده همه خط های لایزر توی این مرکز مخابراتی رو بسته و ما هم داریم با اونا صحبت می کنیم در صورتی که یکی از دوستام توی مرکز داره کار می کنه دیشب بهش گفتم قضیه دقیقا تو جریان اینا بود گفت اینا پول محابرات رو ندادن برای نگه داری سرویس ها مخابرات هم سه بار بهشون اخطار داده بود اونا هم پشت گوش انداختن اینم نتیجه اش واقعا شرکت های بدبختی داریم یکی از یکی بدهکار تر فقط یوزر ها رو دارن بازی می دن من که گفتم ازشون شکایت می کنم