به نظر من اگه کارت پایان خدمت نیازتون نمی شه نرید !
ولی اگه رفتید دیگه این کارهای مسخره مثل فرار و ... از سرتون بیرون کنید
Printable View
به نظر من اگه کارت پایان خدمت نیازتون نمی شه نرید !
ولی اگه رفتید دیگه این کارهای مسخره مثل فرار و ... از سرتون بیرون کنید
چه جوری نیست؟ آخه یکی از دوستام دستش رو رفت عمل کرد دکتر 14 روز واسش استعلاجی نوشت. بعد سرهنگمون گفت پانسمان دستت رو کلا باز کن می خوام ببینم! هیچی طرف مجبور شد باز کنه نشون بده باز بره بیمارستان دستش رو از اول پانسمان کنه! واسه همین وضعیت یگانی که دارم و مانور و تیر اندازی این ها واسه مشکل قدیمیم اقدام کردم معاف از رزم گرفتم! حالا می ترسم بگه من قبول ندارم و از این حرف ها!نقل قول:
یه مورد جالبی که امروز برام پیش اومد موقع چک کردن واریزشدن یا نشدن حقوقم بود که دیدم برام 157 هزار برام واریز شده بود !!!!!! یعنی دقیقا 2 برابر یا به عبارتی حقوق 2 ماه رو برام ریخته بودند . حقوق یک ماهه من با فوق لیسانس ماهی 77 تومن بود ! حالا نمی دونم حقوق ها رو زیاد کردن !!!!!! یا اشتباهی اینجور واریز شده !! البته یه موردی که هستش و گمان من به اون میره اینکه ! من دفترچه درمانی نگرفتم چون خودمون خانواده نظامی هستیم ولی با این حال باز اینا از من کم می کردن حق بیمه درمانی رو !! شاید مبلغی رو که تا حالا کسر شده بود رو واریز کردند .
سلام
من دهم باید برم شیراز خودمو به یگان معرفی کنم . منتها ی مشکلی دارم باید برم بیمارستان عمل کنم ؟ الان باید چیکار کنم؟
دوستان من در کودکی عمل فتق داشتم آیا معافیت نداره ؟
سلام
بعد از تحویل گرفتن جیره 20 روز مرخصی دادن
اینکه دوره آموزشی شده 75روز حقیقت داره؟
بچه های پادگان میگفتن حقوق لیسانس 70 تومن شده راست گفتن؟
20 رووووووووز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجا خدمت میکنی مگه عزیز؟ ما که پدافند سمنانیم تا شنبه گفتننقل قول:
هوا فضا اردکان یزد. ولی فایده ای نداره از دوره آموزشی کم نمیشه.نقل قول:
الان رفتم برگ سبزم رو گرفتم...تاریخ اعزام رو زده 19 /7 :n02: کشکی کشکی داریم میریم خدمت :دی
یه سوال دارم....اینجا 180 روز اضافه برام زدن :n08:تاریخ انصراف از تحصیل رو زده 91/6/31 بعد تاریخ ورود به غیبت رو زده 91/04/1 یعنی دو ماه قبل انصراف :دی
الان من تا کی وقت دارم برم نظام وظیفه اینو درست کنم ؟؟
مطمئن باش 1ریال اینور اونور نمی کنن !!!نقل قول:
1ماه ممکنه 50 تومن واریز کنن،ماه بعدش 80 تومن،ماه بعدش 60 تومن !!!
از نظر ما شاید قروقاطی بیاد ولی در نهایت حساب کتابشون کاملا دقیق و درسته